Przed chwilą: Zupełnie w ciemno, nigdy go nawet w ręce nie miałam 🤔wirek: Ale mam nadzieję, że 10 dziur do wentylacji pozwolą trochę lepiej oddychać mojemu mózgowi 😵
w rossmanie rewelacyjne przeceny! albo mi sie wydaje, albo perfumy są coraz tansze. Kupiłam dziś Dolce&Banana za 55 zł (cos koło tego). Zawsze perfumy tej firmy odchudzały moj portfel o dobre 200-300 zł. Zapach elegancki i trwały!
Pierwszy raz chyba sama z własnej inicjatywy i bez przymusu ( bo studniówka, bo to śmo i trzeba kieckę mieć.....) kupiłam sobie sukienkę. Uwielbiam styl Audrey Hepburn ;]
Sukienka jest za kolana, pasek ma czarny i wielkie białe grochy- w necie znalazłam tylko takie zdjęcie 🙂 🙂
a że lubię czytać ;] (Pozdro dla Mery 🙂😉- > zainteresowała mnie pozycja ,,Bunt W Green River". Mam nadzieję, że się nie zawiodę. 🙂
powiedzmy tak ;] 21 fizycznie to dawno strzeliło ;] ale jak każda kobieta mam wiecznie 18 🙂
edit: Nie wyrobiłam , to było silniejsze ode mnie !
Książki ( które kupuje hurtowo): 1. trzy serie Heartlandu :P (za namową koleżanki) 2. Księżyc w nowiu. (z ciekawości) 3. Złodziejka książek - Markus Zusak 4.Dziewczyna i wilk Elina Vincent
Do tego doszedł film z ukochana Krystyna Jandą - Przesłuchanie
Kask na rower :P
Olejek do opalania Dax SPF 6 ( bo mam ciemna karnację i więcej mi nie potrzeba):P Przyspieszacz do opalania Soraya
....i pół litra spirytusu 🙂 to na miksturę przeciwko muszkom i komarom dla koni 🙂 hihihi 🙂
nie pytajcie ile kasy wydałam bo sama w to nie wierzę:P oj trzeba będzie zacisnąć pasa :P tak to jest jak człowiek żyje literaturą ;]
trochu sporo jak dla mnie.. szkoda ze rok temu nei wiedzialam o tej ksiazce jak pisalam prace o budownictwie podlasia 😉 ale dalam rade i bez tego. a google.. coz.. ja dzis spie 😀
[quote author=zabeczka17 link=topic=1.msg280629#msg280629 date=1245580459] Książki ( które kupuje hurtowo)
i tak mnie jeszcze nie przegonilas 😀 😉 [/quote]
No raczej jesteś na pozycji wygranej ;] Pracujesz w księgarni i masz dostęp do każdej nowości. Mi pozostaje kdc i internet :P Poza tym brak kasy i posucha tez mi nie służy. Musiałam ograniczyć zakupy :P Teraz koń najważniejszy ;]
Dodofon 15 lat nie mam 😉 ale fakt- nie wszystkie pumpy mi sie podobaja. takie z krokiem w kostkach, z ktorych mozna by uszyc 4 pary innych spodni jakos mi nie leza, ale w Camden takich pełno 🙂 w moim przypadku pumpy to dobra alternatywa dla spodni, ktorych nie nawidzę (serio, nie mam ani jednej pary, poza dresami, bryczesami i kolarkami), same sukienki i spodnice. a pumpy to taki kompromis 😁