Perlica, Karolina jechała w 6 latkach i była 29. Mateusz w 5 latkach i miejsce 20
Perlica, w finale B, czyli tzw mały finał, który był dzisiaj i ładnie im w nim poszło.
O tu 🙂 To jest taki "finał pocieszenia" dla tych którzy nie weszli do właściwego finału.
Jeśli się nie mylę rok temu było tak samo 🙂
Screenshot 2024-09-05 at 21-17-02 Facebook.png
Dobra, już mi się pomieszało.
Karola 6 latki i nie weszła do finału.
Iskra de Baleron, tak jest co roku, w polskich MPMK też ale w 4 latkach, w starszych rocznikach jest za mało koni żeby to miało sens
karolina_, rok temu Mateusz w Małym finale 😉
Ale swoją drogą jakie% tam są porobione.
Ja myślałam,że wyniki polskich zawodników to są jakieś topowe,a tu się okazuje że niezbyt.
Perlica, mnie w tym roku sędziowanie nie powala. Bylo parę dobrych przejazdow nie typowych jeźdźców młodych koni, które wg mnie dziwnie ocenili - Alice Tarjan, Fiona Bigwood. Ebano też uważam że skrzywdzili notami za galop. Szkoda też not za kłus, chociaż oni tam nie lubią jak koń za bardzo zawisa i zaczyna polpasazem kłusować.
karolina_, pewnie na nazwisko też się spogląda mimowolnie
Perlica, tak, w specyficzny sposób - Bigwood i Tarjan jeżdżą GP, ta pierwsza była medalistka olimpijska.
Tu punktują jeźdźcy młodych koni typowo, ale też oni najlepiej wiedzą co sędziowie chcą widzieć.
Who is: Fernando esteban Ruis, który jechał w polskich barwach na Bombastiku?
kotbury, według poprzedniej strony - "Fernando był bardzo długo bereitrem Beaty Stremler" 😉
aj sorki, umkneło mi. dziękuję!