mi cienie sie w ogole nie podobaja...:/
sushi mhhmh to sa trzy przyslowia, w uogolnieniu sens znaczy m.in to, ze czyny znacza wiecej niz slowa 🙂 ale calego nie zdradze 🙂
W sobotę miną 3 tygodnie od kiedy mam kolczyk w języku. Zastanawiam się kiedy powinnam go wymienić na krótszy, wydaje mi się, że jeszcze na to za wcześnie, gdybym miała mieć w tym momencie krótszy chyba byłby niewygodny.... poza tym od czasu do czasu jeszcze troszkę mnie boli... To chyba normalne?
Ja już w sumie tak dokładnie nie pamiętam jak to było u mnie, ale generalnie zmieniłam po 3-4 tyg. Mnie bolał z 1,5 tyg. ale ja jadłam wszystko tylko dłużej mi to zajmowało, może dlatego 😉
Nie przeszkadza mi absolutnie, to wcale nie jest uciążliwe, zastanawiam się tylko czy wszystko goi się w porządku, właściwie nic specjalnie niepokojącego nie zaobserwowałam 😉
Raczej wszystko jest ok, różnie organizm przyjmuje ciało obce. Baa, różnie ten sam przyjmuje w różnych miejscach (ja np. nie mogę mieć raczej kolczyków w uszach, nie chcą się goić... A reszta jest ok)
ten tatuaż jest chyba jednym z najpaskudniejszych jakie widziałam... buee :/
ja mam przekłuty pępek, brew i standardowo uszy.
zastanawiam sie nad tatuażem, mam już wzór ustalony ale ciągle nie mogę pieniędzy uzbierać...
ale wymyśliłam genialny pomysł na tatuaż [skromna jestem, nie? 🙂 ] może ktoś skorzysta, bo jestem zbyt tchórzliwa i za daleko wybiegam w przyszłość by się zdecydować . Ale wracając.
Płatki śniegu, kolory tylko biały, szary i błękitny, delikatne, kilka małych jeden duży 🙂 Takie delikatne i piękne 🙂
Solina to chyba nie są tatuaże [oprócz pierwszego] tylko tak namalowane farbkami na chwilę 🙂 Przynajmniej tak mi wygladają 😉
szczerze nie mam pojecia czy to sa tatuze czy tak namalowane. motyl raczej jest malowany watpie zeby ktos w tym miejscu zrobil sobie tatuaz nie ze wzgledu na wyglad ale na bol
mam pytanie o ceny tatuażu.(wiem, że to wszystko zależy od miejsca, wielkości bla bla bla, chcę po prostu wiedzieć czy wydam 1 000 złotych czy 10 000) tatuaż mi się marzy kolorowy, na plecach, o powierzchni mniej więcej 20 na 30 cm. ktoś może się orientuje ile to w przybliżeniu mogłoby kosztować?
kurczak_wtw ja za tatuaz na plecach krzyz o rozpietosci ok 18cm na 12cm zaplacilam za niego 250zl ale robiony prywatnie w domu, u tej samej osoby tylko w salonie zaplacilabym 450zl.
ninevet - ja mam podobnie ;] wymyśliłam sobie takie małe skrzydełka hermesa na stopie, tj pod kostką, ale kiedy to uda mi się zrealizować - pojecia nie mam a płatki faktycznie mozna wykombinowac dosyc delikatne