Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

o nie, ja marznę i wiecznie mi zimno. Mam i termobryczesy i termooficerki. Inaczej przy temp minusowych w tereny bym nie jedzila. I trzeba przyznac ,ze przynajmniej nogi mi nie marzly a pod kask przymusowo kominarka ,no i ciepłe rękawiczki.
może dlatego, ze ja na bryczesy zawsze zakładam czapsy westowe - skórzane
pod kask wkłądam kominiarkę - taką od jazdy na motorze - cieniutką ;-) kupioną za grosze w Dehatlon
Ale dla mnie tandetnie wyglada.
Juz taka jest si
http://www.sprzetjezdziecki.com/cavallo-kamizelka-venezia-kolekcja-jesienzima-2012-p-8009.html

Puchowe ciuchy cavallo ci polecam- super ciepłe są i dobrze wykończone.
rybka   Różowe okulary..
26 października 2012 15:14
Taką polecam jest ciepła i śliczna czerwień i w PL zrobiona 🙂
http://www.yeti.com.pl/pl/ankieta-kurtka/details/59/14/odzież-puchowa/kamizelka-puchowa-superlight-damska
Dodofon, ta cavallo jest śliczna - zakochałam się....
rybka- niezła. Dłuższa, profilowana i cena bardziej ludzka. Tyle, że nie ma znaczków jeździeckich.  😉 Fajna
i nie ma kaptura
Dodofon, ta cavallo jest śliczna - zakochałam się....

Ta z tym misiem?
Szukam kamizelki,
Takiego kondoma ala michelin ale czerwonego.
Ktoś takie cudo produkuje?

Dodo, coś takiego?  🙂

TESCO całe 45zł  🤣
Dodofon, tak 🙂
mi się bardzo podobają kamizelki z H&M za 150zł
camelowa (?) jest prześliczna  😜
Martuha mierzyłam w H&M albo tą którą wstawiaś albo podobną i potwierdzam są bardzo fajne! były jeszcze granatowe, czarne i jasnobrązowe jesli dobrze pamietam
Czaję się na fajną czapkę do jazdy- wpadła wam w oczy jakaś ładna i niespadająca podczas jazdy?😉
A ja dzisiaj dostałam od mamy kurtkę Schockemohle model Joss. Byłam w niej zakochana jak tylko weszła do sklepów kolekcja. No i udało się, mam ją😀 Nie będę w niej jeździć konno bo mam już do tego kurtke z Mountain Horse ale w sam raz na miasto jest 😍
Martuha wygląda fajnie, tylko nie widziałam takiej w sklepie

rtk mam kingslanda z pomponem, dzisiaj pierwszy raz wypróbowałam, trzyma się dobrze bo wewnątrz jest polarek
Dramka one są w dziale L.O.G.G., ale może nie w każdym sklepie jest ten dział  🤔
Ma ktoś do sprzedania czerwona Gitanę?
Albo wie gdzie jest do kupienia?
Martuha Widziałam dzisiaj

Dodofon uuu ciężko
Gdyby było lekko, nie pytałabym  😉
Ja bym szuka na niemieckim ebayu
Nie ma.
Dojrzałam do niej jak widać za późno.
Też tak czasami dojrzewam 😉 Może trafi sie używana
Dodofon- a taka? http://www.equishop.com/pikeur-odelia,id-1727
Też wygląda na fajną. A może nawet na fajniejszą, bo taliowana jest.
Moon   #kulistyzajebisty
30 października 2012 06:34
Moja kamizelka horze w końcu przyszła - okazała się w zupełnie innym kolorze niż na katalogowych fotach  😵 ale i tak kolor mi się podoba. Co prawda myślałam, że jest grubsza, ale i tak mam zamiar nosić ją na kurtkę. (Ska na sam cieńki sweter ofc za wielka, ale na kurtkę jak ulał i fajnie talię ściska, więc zostawię sobie  😉 )
Moon- pokażesz fotkę? Bo ja ciekawa mocno jestem.  :kwiatek:
Moon   #kulistyzajebisty
30 października 2012 06:51
Wieczorem pokażę jak z pracy wrócę.  😉
Odelia leży lepiej niż Gitania  😀
ale nie jest czerwona - jest wiśniowo/nie wiadomo jaka
"winter-red" dla mnie kolor ceglasty  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się