o nie, ja marznę i wiecznie mi zimno. Mam i termobryczesy i termooficerki. Inaczej przy temp minusowych w tereny bym nie jedzila. I trzeba przyznac ,ze przynajmniej nogi mi nie marzly a pod kask przymusowo kominarka ,no i ciepłe rękawiczki.
może dlatego, ze ja na bryczesy zawsze zakładam czapsy westowe - skórzane pod kask wkłądam kominiarkę - taką od jazdy na motorze - cieniutką ;-) kupioną za grosze w Dehatlon
Martuha mierzyłam w H&M albo tą którą wstawiaś albo podobną i potwierdzam są bardzo fajne! były jeszcze granatowe, czarne i jasnobrązowe jesli dobrze pamietam
A ja dzisiaj dostałam od mamy kurtkę Schockemohle model Joss. Byłam w niej zakochana jak tylko weszła do sklepów kolekcja. No i udało się, mam ją😀 Nie będę w niej jeździć konno bo mam już do tego kurtke z Mountain Horse ale w sam raz na miasto jest 😍
Moja kamizelka horze w końcu przyszła - okazała się w zupełnie innym kolorze niż na katalogowych fotach 😵 ale i tak kolor mi się podoba. Co prawda myślałam, że jest grubsza, ale i tak mam zamiar nosić ją na kurtkę. (Ska na sam cieńki sweter ofc za wielka, ale na kurtkę jak ulał i fajnie talię ściska, więc zostawię sobie 😉 )