Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)
keirashara, mam tak samo 🤣. Ale nie wsiądę na konia z tą wagą, a do chodzenia do koni mam zwykłe bryczesy z Decathlonu, też ocieplane. Trochę mnie półtoratygodnia niejedzenia w szpitalu odchudziło i staram się to ciągnąć dalej. Ogólnie to uwielbiam legginsy za wygodę właśnie 😀. I mimo wagi mam ze spodni w szafie legginsy (w różnych wzorach) i dresy 🤣.
keirashara a te leginsy TR to są bardzo rozciągliwe? od dawna się na nie czaję, ale nie wiem czy brać M czy L
elita17, - zimowe mniej niż letnie, ale raczej tak 😉 Mam teraz takie 38/40, w ich M nawet trochę luzu. Letnie man S, z lepszych czasów, ale się naciągają.
Ok, dzięki za podpowiedź.
Melduję, że kupiłam polecaną przez Muchozol2 bluzkę EQueen i jest bardzo fajna, ciepła faktycznie, materiał to taki jakby lekki softshell, bardzo miły od środka. Dorwałam w fajnej promce w Horse-Trade, na kod EQZIMA22 mają -25% na tą markę. Ale ostrzegam rozmiarówka wypada mała! Normalnie noszę XS i to czasem to XS jest za duże, a tu musiałam wymienić na S.
zembria, bardzo się cieszę, że podpasowała 🙂. Jaki kolor wzięłaś?
Aż idę popatrzeć co mają w Horse-Trade.
Muchozol2, Czarną 🙂 Ja mam awersję do wszelkich niebieskości i granatów 😝 Dokładnie czegoś takiego szukałam, tzw. warstwy pośredniej, na termobieliznę, a pod polar.
Ja chciałam czarną ale się wyprzedała 🙁. A uwielbiam niebieskie i czarne rzeczy, szare też ok.
To ile Ty warstw ubierasz? Na mnie się cebula zupełnie nie sprawdza - dwie warstwy i koniec niezależnie od pogody 😅.
Muchozol2, Ile wlezie 😅 Ale ja zmarźlak jestem.
Ja też :P. Wszystko zimowe musi być "termo" 😁.
Czy ktoś może mi polecić odzież do nadruków reklamowych? Albo sprawdzoną firmę, która ma odzież jakosci premium do nadruków?
Nie wiem, czy znacie tego tipa, ale napisze, bo dawno mnie tak cos pozytywnie nie zaskoczylo. To troche na zime, ale jak ktos cierpi na duze cycki, a staniki sportowe uwieraja - polecam zakladac stanik na koszulke obciskajaca, taka cienka. Na wierzch. Nie dosc, ze biust mniej lata, to jest o wiele wygodniej.
majek, dobre staniki sportowe nie uwierają 😅😅 są lepsze od każdych innych jeśli chodzi o komfort.
Od kiedy Pikeur nie dodaje do odzieży naklejek? Kupiłam niedawno kurtkę, cieszyłam się na naklejki a tu d..a, sama metka bez naklejek😕
larabarson, może to kwestia sklepu? :/
Pati2012, chyba nie, zawsze kupuję w tym samym sklepie i zawsze naklejki były😒
larabarson, ja zamawiałam już parę razy i raz naklejki były a innym razem naklejek nie miałam, taka trochę loteria... może kwestia tego co się zamawia. 😉
larabarson, a to nie zależy od kolekcji/roku produkcji?
Moon być może masz rację, inne ciuchy mam z klasycznych kolekcji, ta najnowsza kurtka jest z linii new generation.
Czy ktoś ma może sneakersy Pikeura i wie jak one wypadają rozmiarowo? Najmniejsze są 37, ja mam 36 i wąskie stopy, trochę się boję 😅
Interesuje mnie model Pauli lub Onou, opinie też miłe widziane 🙂
keirashara może takie info pomoże, ostatnio mi się w oczy rzuciło 😉
Screenshot_20220728_173601_com.facebook.katana.jpg
wabankowa, - pomoże, dzięki 🌷
keirashara, bierz rozmiar większe 😉
Ja kupiłam, bo cenanie skusiła
Całkiem lekkie i miękkie w środku, ale raczej na chłodniejsze dni
Pati2012, - mówisz o tych białych z brokatem/zamszem z tyłu? Właśnie myślę o nich lub o tych siateczkowych i nie umiem wybrać 🙈
Mam brokatowe, ale podobno wszystkie są nietypowe :p
Mega wygodne, stwierdziłam że nigdzie nie kupię addidasow czy Nie Balancow za 199 zł 😁
Screenshot_2022-07-29-12-59-03-060_com.miui.gallery.jpg
Pati2012, Kupiłam brokatowe granatowe, normalnie mam 37 zamówiłam 38 i są idealne. faktycznie turbo lekkie. Za taka cenę to spokojnie można brać 😉
Ja właśnie muszę wymienić, noszę normalnie 36, a tu 37 są za małe... 😭
Wpadam jeszcze z kolejnym pytaniem - czy kurtki przeciwdeszczowe spooksa są faktycznie przeciwdeszczowe? Czekają mnie zawody, gdzie dwa dni ma lać i znając miejsce budki będą radośnie przeciekać/zaciekać, muszę coś kupić na szybko, bo absolutnie nic nie mam 🤐
Ewentualnie macie jakąś inną polecajkę do 300zł, od ręki, w której się wygląda jak człowiek i w razie co do miasta też wyjdzie, a nie przemoknie tak od razu? Sztormów nie musi wytrzymywać, ale trochę deszczu już tak 😉
keirashara, kłami pisała ze spooksy są kijowe 😐
Ja mam z Decathlona przeciwdeszczówkę za szalone 130zl i sobie chwalę.
keirashara, potwierdzam, z decathlonu zwykła przeciw deszczowa jest najlepsza 😉 mam sowia chyba 7 lat i tylko zamki w niej popsułam