Pursat, Burza, bardzo lubię Wasze fotki 🙂
epk, stanowczo za bardzo nam oszczędzasz konia. Zgłaszam oficjalny protest (jak się nie poprawisz, to zawieszę ostrzeżenie!) 🤬
escada, gratulacje nowego nabytku, niech się zdrowo chowa 🥂
juliadna, foto-synchron super! A Latinek wysiwiał 🙂
darolga, wodna sesja super, jak bym miała jakąś zaufaną wodę, to też bym chciała się tak ukąpać 😉
Niejaki Swarovski będzie miał w najbliższy wtorek urodziny! 7me 🙂 Dzieć z niego jeszcze, chociaż muszę przyznać, że się niewiarygodnie mi poukładał. Chodzi bajecznie 😍 Udało mi się chyba wreszcie ułożyć dla niego sensowną dietę, bo po skokach wagi z zeszłego miesiąca (dwa weekendowe wyjazdy) mamy tendencję zdecydowanie zwyżkową. A sam Skwarek jest... zadowolony. Ciekawski, towarzyski, wyluzowany, nawet się daje psikać alu-sprejem bez stresu 😁 Pewnie podpadnę paru osobom, które się z tym nie zgodzą, ale Swarovski to najlepszy koń na świecie! 😀
Na razie kilka takich krajoznawczych fotek, a potem będę miała z jazdy 😵
Skwarek szuka cukru i prezentuje zmarszczki na szyi 😉

Kuc na tarczyńskich dróżkach:

Pozujemy:

I zdziwiony portret:

Poza tym ubolewam okrutnie nad faktem, że nie mam żadnych zdjęć, ale mój siwy (pamiętacie Rocisko?) spisuje się fantastycznie. W ten weekend zadebiutował w konkursie P, z wynikiem 62.7%! A w przypadku tego konia, to nie jest tak łatwo, on jest tak ogromny i z gigantyczną galopową fulą, że zawsze ledwo się mieścił w 20metrowych kołach. Jest ekstra - chłopak ma się doskonale, jest w super rękach i prowadzony super fachowym okiem. Muszę koniecznie wysępić jakieś zdjęcia 😀iabeł: