Dziękuję za opinię 👍 W Polsce ma je tylko Horse&Pony? Bo nie znalazłam żadnego innego sklepu, a mocno zastanawiam się nad zakupem. H&P nie mają rat z tego co widzę, a byłoby miło jakby była taka opcja, bo jednak swoje kosztują 😅
paula467, horse&pony jest dystrybutorem na Polskę. Myślę, że warto do nich podjechać chcąc sobie wydać więcej i porozmawiać. Może uda się z ratami dogadać też.
Skakałam dzisiaj pierwszy raz w kamizelce wybuchowej Freejumpa. Pożyczyłam od szefowej, jest na mnie za długa, czekam póki co na swoją aż przyjdzie. Ale i tak jestem zachwycona, w ogóle jej nie czuć, mega lekka i oddychająca, nie przeszkadzała w niczym, a obawiałam się, że będę mieć wrażenie, że mam na sobie za dużo. I ewidentnie mi pomogło na głowę, to już chyba starość mnie dopada.😅
Ooo super, dziękuję za info 🙂 Pewnie podjadę, bo zanim wydam kasę fajnie byłoby przymierzyć 😁
Przychodzę z meldunkiem, że po mych ciężkich rozkminach kupiłam GPA first lady hybrid, z normalnym zapięciem pod brodą :p jeżdżę w nim już prawie miesiąc - lekki (ale nie tak lekki jak KEPy), miękka i wygodna wyściółka w środku, dobrze, głęboko siedzi mi na łbie, nie gibie się i o dziwo czuć w nim jakkolwiek wentylację. Nie chciałam błyszczącego, ale finalnie nie żałuję, bo brudzi sie mniej niż matowy, tj. Widać paluchy, wiadomo, ale przejadę szmatką i jest z powrotem glow 🤣
Se nawet jakąś fotkę szybko zrobiłam:
IMG_3234.jpeg