moda, ciuchy etc...

zembria   Nowe forum, nowy avatar.
29 sierpnia 2024 14:22
Facella, oki, dzięki, to znalazłam coś takiego https://allegro.pl/oferta/12x-majtki-damskie-bezszwowe-figi-bawelniane-gladkie-moraj-s-13531693919 paka na lata 😂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
29 sierpnia 2024 17:03
zembria, ja mam sporo gaci z moraja i są kiepskiej jakości niestety, skarpeciory to samo. Na allegro kupuję z szachownicy i są spoko, ale ja akurat koronkowe
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 sierpnia 2024 17:17
zembria, nie znam, ale jakbyś trafiła z F&F (Tesco) to polecam.
Jak jeszcze Tesco było w Polsce to kupiłam skarpety, zajebiście mięciutkie i wytrzymałe, nadal w nich śmigam i w zasadzie wyglądają jak nowe. To samo majtki.
Strasznie mi doskwiera brak Tesco w PL, dużo tanich rzeczy dobrej jakości stamtąd miałam. Niby można szukać w necie, ale ja to muszę pomacac...
epk, - ja mieszkam na takim zadupiu, że wszędzie jest daleko, więc dojazd gdziekolwiek mnie nie przeraża 😂 dzięki, zerknę na tym psim polu, jesteś w stanie porzucić nazwę lub adres? 🙂
faith - fiszbiny mi nie robią, ja mogę nawet gorsety nosić 😎 ale dzięki, zerknę
keirashara, to jest sklep Boskie Biusty, Gorlicka 2. Tylko parking masz jakby od tyłu ryneczku a sklep od przodu w kamienicy. Ja ten sklep mega lubię bo mają duży wybór szczególnie na duże biusty.
epk, - dużego to ja nie mam, jedynie nietypowy kształt robi problemy. Tak to marne C ledwie, dlatego moge sobie na strzępki koronki pozwolić na codzień - ale na koniu już niezbyt. Dzięki, wybiorę się w tygodniu 🙂
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
30 sierpnia 2024 07:27
Facella, A F&F bardzo lubiłam i faktycznie były często rzeczy dobrej jakości, za śmieszną cenę. Mam jeszcze kilka podkoszulek, co mają z 7-8 lat chyba i nadal materiał fajny, ramiączka się nie wyciągnęły, czy coś.
Hej. Znacie jakąś markę, która oferuje spodnie z dłuższymi nogawkami? Jestem dość wysoka i klasyczne z sieciówek są zawsze dla mnie o kilka centymetrów za krótkie. Kiedyś w Reserved mieli osobne modele z wyszczególnionym rozmiarem na długość, ale dawno nie widziałam nic konkretnego. Do Primarka zaglądam, gdy potrzebuje na szybko jakiś jeansów. Ale zależy mi też na innych.
Przeglądam też vinted w poszukiwaniach, ale tu bardziej kwestia szczęścia.
Z góry dziękuję �
Milla, - zalando tall lub sklepy typowo jeansowe typu Lee, levis, wrangler itd 😉
Właśnie z jeansami to pół biedy, bo je jakoś w miarę ogarnę 😉 bardziej o zwykle chodzi.
Ale nie wiedziałam, że zalando ma oddzielną kategorię, dziękuję!
Milla, mam dokładnie ten sam problem i od lat kupuje spodnie tylko w C&A. W ramach jednego rozmiaru mają wersję short i long praktycznie każdego modelu
FurryMouse, dobrze wiedzieć!

Ja też szukam przez Zalando tak jak keirashara
Zalando tall i petite to genialny wynalazek 🙂 No i szacun dla marek ubrań, które decydują się szyć na wysokie czy niskie osoby, nie tylko na te "przeciętne".

Kolejny temat - skarpetki, krótkie, kolorowe, dobrej jakości. Znam many mornings, dedoles, happy socks, gdzie jeszcze znajdę?
keirashara, steven?
keirashara, soxo 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się