Nieeeeee, juz wole ksiazke poczytac... Mam taka niefajna ceche (dla mnie), ze jak patrze, ze ktos robi z siebie idiote, to odczuwam zazenowanie za ta osobe... 😵
Nieopatrznie kliknelam w linka A. i rzucil mi sie w oczy cytat z naglowka: Nie istnieje limit dla piekna, kreacji i wyobrazni... 😵
Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
😍

edit:
Nie mogę reszty oglądać, bo mi słabo 🙁 😀
Niektóre ubrania wstawiane przez nią w inspiracjach są bardzo ok :P
No tak, ale inspiracja do realizacji i osiagnietego efektu ma sie niestety nijak...
Wiecie co, trzeba jej linka do tego tematu podeslac 😁
A tej co sie stalo? Startuje w konkursie na miss burdelu czy jak??
Pursat, ja juz godzine siedze i i mam coraz wieksze oczy 😉
kujka, czytaj, bo jest co. 😎 😵
zima, podsyłanie linków nic nie da, oni tam jeżdżą po niej równo, a ona ma to w dupie i podziwiam, że zawsze tak spokojnie odpisuje na niewybredne komentarze. 😉
Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
nie no serio masakra 🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz 🤔
[quote author=zima link=topic=168.msg829412#msg829412 date=1293661828]Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
nie no serio masakra 🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz 🤔
[/quote]
😵 no to padlam 😂 😂
Zmienię troszkę temat. Kupowałyście może coś ze słynnego Japan Style ? :kwiatek:
Tak, ja kupowałam 🙂
A., nie wiem kto to, ale wpadłam na nią przypadkiem 😉
JARA : A jakieś szczegóły ? Przez Allegro/jakąś inną stronę ? I oczywiście jak jakość ? :kwiatek:
noen ja mam chyba pasek tylko 😁
JARA no to jest obciach 😲 podobnie sie ubieraja brytyjskie panienki znane z bezguscia 😵
A. a zamawiałaś z allegro czy jakiejś strony ? Kurcze te zdjęcia niektórych ciuszków są na prawdę śliczne, ale boje się co to będzie w real 🤔
noen na ebayu, ja siedze w Anglii 😉
to Wy też macie JS ? 😲 Te czajniki już chyba cały świat swoim ''shitem'' ogarnęły. Bo w sumie co mam myśleć i czego się spodziewać o bluzce za 5 zł ? 😂
JARA : A jakieś szczegóły ? Przez Allegro/jakąś inną stronę ? I oczywiście jak jakość ? :kwiatek:
Na Allegro zamówiłam dwie bluzy. Prosto z Azji, ale nie polecam, bo ciągle jakieś wałki robią.
Ogólnie wolę
http://japanstyle24.plJakość? Zależy od ciucha, odpukać póki co się nie zawiodłam.
noen my mamy wszystko 😎 Angole to zakupoholicy 😂
JARA : A z tej strony co podałaś wysyłka jest ''normalna'' ? Czyli nie 20 zł 😁
noen, ja zamawiałam sukienkę, szła do mnie tak długo, że jak w końcu przyszedł listonosz, to zdziwiłam się, że przyszła paczka do mnie. Jakościowo jest w porządku, ale na mnie nie wygląda tak ładnie, jak na zdjęciu. No i po dodaniu kosztów przesyłki nie wyszło wcale tak niezwykle tanio.
...a tu oko bieleje... 👀 nie dosc jakie ciuchy, to jakie ceny! :winko:
http://outlet.ebay.co.uk/fashion?_lk=1672
A., wy macie Primarka, a ja kocham irlandziego Penneys'a 🙂
Noen bez względu na ilość płacisz 7,50zł za list ekonomiczny lub 9zł za priorytert.
noen, moja bluza od 2 miesięcy "idzie"
JARA nie znosze Primarka i jego g... jakosci 😉 najwyzej tam kupuje skarpetki i dzinsy do jazdy! 😁
Mi się udało dwa razy trafić, że ciuchy doszły po 2 tygodniach. Niestety na Allegro jest większy wybór niż na stronie, ale cena przesyłki jest ogromna. Poza tym ci ludzie kupują tam hurtowo, wystawiają, a później okazuje się, że nie mają towaru. Dlatego powiedziałam sobie, że nie kupie więcej na Allegro, no chyba, że od osoby z Polski.
noen, moja bluza od 2 miesięcy "idzie"
aha... A ja mam 1.5 miesiąca do balu, a sukienka mówi ''weź mnie !''
JARA : To w sumie fajnie. Dziękuję za adres :kwiatek:
edit: Kucyk : a jaką sukienkę zamówiłaś ? :kwiatek:
Tą bluzę (czarną) kupowałam właśnie z Tajlandii, doszła po 10 dniach chyba, już nie pamiętam
http://allegro.pl/bluza-kurtka-mis-kolory-japan-style-roz-xxl-gratis-i1374974863.htmlI uwielbiam ją tak mocno, że chce jeszcze szara i granatową (zielona mi się nie podoba), ale boje się ryzykować.
JARA : chyba namówiłaś mnie na zakup 😂
A wiecie co jest najgorsze ? Że miesiąc temu wydałam jakieś 1.5 tysiąca zaoszczędzone na ciuchy i buty a teraz TE WSYZTSKIE RZECZY WIDZE -50 % !!! 😕 🤦