moda, ciuchy etc...

Nieeeeee, juz wole ksiazke poczytac... Mam taka niefajna ceche (dla mnie), ze jak patrze, ze ktos robi z siebie idiote, to odczuwam zazenowanie za ta osobe... 😵
Nieopatrznie kliknelam w linka A. i rzucil mi sie w oczy cytat z naglowka: Nie istnieje limit dla piekna, kreacji i wyobrazni... 😵

Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 grudnia 2010 22:31
😍

edit:
Nie mogę reszty oglądać, bo mi słabo 🙁 😀
Scottie   Cicha obserwatorka
29 grudnia 2010 22:32
Niektóre ubrania wstawiane przez nią w inspiracjach są bardzo ok :P
No tak, ale inspiracja do realizacji i osiagnietego efektu ma sie niestety nijak...

Wiecie co, trzeba jej linka do tego tematu podeslac 😁
A.   master of sarcasm :]
29 grudnia 2010 22:35
A tej co sie stalo? Startuje w konkursie na miss burdelu czy jak??
kujka   new better life mode: on
29 grudnia 2010 22:36
Pursat, ja juz godzine siedze i i mam coraz wieksze oczy 😉
Pursat   Абсолют чистой крови
29 grudnia 2010 22:40
kujka, czytaj, bo jest co. 😎 😵

zima
, podsyłanie linków nic nie da, oni tam jeżdżą po niej równo, a ona ma to w dupie i podziwiam, że zawsze tak spokojnie odpisuje na niewybredne komentarze. 😉
Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔

nie no serio masakra  🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz  🤔
29 grudnia 2010 22:46
[quote author=zima link=topic=168.msg829412#msg829412 date=1293661828]Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy: laska jest bardzo szczupla i ma meeeeega nieproporcjonalna glowe 🤔

nie no serio masakra  🤔 wstaw swoje zdjecie zobczymy czy jesteś proporcjonalna , jak nie to lepiej z domu nie wychodz  🤔
[/quote]

😵 no to padlam  😂 😂
29 grudnia 2010 22:52
Świetny pomysł na siebie
29 grudnia 2010 22:54
Świetny pomysł na siebie

😲 😲 kto to??...
noen   A story of a fighter of our human race
29 grudnia 2010 22:55
Zmienię troszkę temat. Kupowałyście może coś ze słynnego Japan Style ? :kwiatek:
29 grudnia 2010 22:58
Tak, ja kupowałam 🙂
A., nie wiem kto to, ale wpadłam na nią przypadkiem 😉
29 grudnia 2010 22:59
JARA : A jakieś szczegóły ? Przez Allegro/jakąś inną stronę ? I oczywiście jak jakość ?  :kwiatek:
29 grudnia 2010 23:03
noen  ja mam chyba pasek tylko  😁

JARA no to jest obciach  😲 podobnie sie ubieraja brytyjskie panienki znane z bezguscia  😵
29 grudnia 2010 23:05
A. a zamawiałaś z allegro czy jakiejś strony ? Kurcze te zdjęcia niektórych ciuszków są na prawdę śliczne, ale boje się co to będzie w real  🤔
29 grudnia 2010 23:06
noen  na ebayu, ja siedze w Anglii  😉
29 grudnia 2010 23:08
to Wy też macie JS ?  😲 Te czajniki już chyba cały świat swoim ''shitem'' ogarnęły. Bo w sumie co mam myśleć i czego się spodziewać o bluzce za 5 zł ?  😂
29 grudnia 2010 23:09
JARA : A jakieś szczegóły ? Przez Allegro/jakąś inną stronę ? I oczywiście jak jakość ?  :kwiatek:

Na Allegro zamówiłam dwie bluzy. Prosto z Azji, ale nie polecam, bo ciągle jakieś wałki robią.
Ogólnie wolę http://japanstyle24.pl

Jakość? Zależy od ciucha, odpukać póki co się nie zawiodłam.
29 grudnia 2010 23:10
noen  my mamy wszystko  😎 Angole to zakupoholicy  😂
29 grudnia 2010 23:10
JARA : A z tej strony co podałaś wysyłka jest ''normalna'' ?  Czyli nie 20 zł  😁
noen, ja zamawiałam sukienkę, szła do mnie tak długo, że jak w końcu przyszedł listonosz, to zdziwiłam się, że przyszła paczka do mnie. Jakościowo jest w porządku, ale na mnie nie wygląda tak ładnie, jak na zdjęciu. No i po dodaniu kosztów przesyłki nie wyszło wcale tak niezwykle tanio.
29 grudnia 2010 23:12
...a tu oko bieleje...  👀 nie dosc jakie ciuchy, to jakie ceny!  :winko:

http://outlet.ebay.co.uk/fashion?_lk=1672
29 grudnia 2010 23:12
A., wy macie Primarka, a ja kocham irlandziego Penneys'a 🙂

Noen bez względu na ilość płacisz 7,50zł za list ekonomiczny lub 9zł za priorytert.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
29 grudnia 2010 23:13
noen, moja bluza od 2 miesięcy "idzie"
29 grudnia 2010 23:13
JARA  nie znosze Primarka i jego g... jakosci  😉  najwyzej tam kupuje skarpetki i dzinsy do jazdy!  😁
29 grudnia 2010 23:15
Mi się udało dwa razy trafić, że ciuchy doszły po 2 tygodniach. Niestety na Allegro jest większy wybór niż na stronie, ale cena przesyłki jest ogromna. Poza tym ci ludzie kupują tam hurtowo, wystawiają, a później okazuje się, że nie mają towaru. Dlatego powiedziałam sobie, że nie kupie więcej na Allegro, no chyba, że od osoby z Polski.
29 grudnia 2010 23:16
noen, moja bluza od 2 miesięcy "idzie"

aha... A ja mam 1.5 miesiąca do balu, a sukienka mówi ''weź mnie !''

JARA : To w sumie fajnie. Dziękuję za adres  :kwiatek:

edit: Kucyk : a jaką sukienkę zamówiłaś ?  :kwiatek:
29 grudnia 2010 23:20
Tą bluzę (czarną) kupowałam właśnie z Tajlandii, doszła po 10 dniach chyba, już nie pamiętam
http://allegro.pl/bluza-kurtka-mis-kolory-japan-style-roz-xxl-gratis-i1374974863.html

I uwielbiam ją tak mocno, że chce jeszcze szara i granatową (zielona mi się nie podoba), ale boje się ryzykować.
29 grudnia 2010 23:27
JARA : chyba namówiłaś mnie na zakup  😂

A wiecie co jest najgorsze ? Że miesiąc temu wydałam jakieś 1.5 tysiąca zaoszczędzone na ciuchy i buty a teraz TE WSYZTSKIE RZECZY WIDZE -50 % !!!  😕 🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się