eterowa, dzięki! kociarnia dziś mieliśmy wyjątkowo mocne przyciąganie przez lewy stojak niestety 😁 (ale za brak kasku u Ciebie :rozga🙂 margaritka, staram się jak mogę. Na niższych przeszkodach u niego nie ma po co ręki oddawać, przy wyższych czasem ręki brakuje 😉 salto piccolo e, bo to zdjęcia, zawsze rzeczywistość jakoś tak lepiej wygląda 😉 Ale dzięki!
Nasze podskoki 😉 Ja się załamałam, bo jakoś ostatnio wychodzę przed konia w skoku i przez to mam wrażenie, że mu przeszkadzam 🙁 Ale w niedzielę mam wreszcie trening, pierwszy od dłuuuugiego czasu, więc ktoś spojrzy na nas z ziemi 🙂 Koń bardzo fajnie, drągi szanuje, nie zrzucił ani razu 🙂 I taki jakiś skok terenowy 😉 Przez bramkę w naszym parku:
Strzyga, może na zdjęciu tak się wydaje, ale naprawdę jest dobrze widoczna. Poza tym ja się na karkołomny skok nigdy nie odważę, wolę już konia zatrzymać jak nie pasuje do stałej przeszkody 😉
eterowa, tylko wiesz, że konie widzą inaczej niż ludzie? Nie zastanawiało Cię, dlaczego na wkkw nie ma przeszkód zbudowanych z metalowych rurek? Ale oczywiście nie mój cyrk i nie moje małpy.
Dramka, to jest zwykły, "grubszy" piasek 😉 No ludzie, macie mnie za wariatkę? :P Strzyga, czy Ty potrafisz tylko nam życie uprzykrzać? Bo Twoje komentarze w moim kierunku zawsze są krytyką, aż mi się nie chce wchodzić w temat jak widzę, że Ty coś napisałaś pod moim postem... Może pokaż swoje zdjęcia? Bo chyba nie widziałam nigdy.
Pisałam w liczbie mnogiej jako o sobie i koniu, co jest trochę nielogiczne, przyznaję. Dobrze, że istnieje opcja "ignoruj" :kwiatek: Życzę miłego popołudnia 😉
Strzyga nie tylko jej. Pojawiasz sie w kazdym watku i zachowujesz jakbys zjadla wszystkie rozumy. Eterowej pewnie chodzilo o to ze zamiast tylko komentowac pokazalabys co Ty potrafisz oczywiscie oprocz wstawiana komentarzy na volcie.
Jak tylko zobaczyłam zdjęcie eterowej na fb pomyślałam że to dość ryzykowne , wstawiać takie zdjęcie pod opinie. O ile laikom może się jeszcze spodobać, to na revolcie jest jak strzał we własne kolano 😉
Smutno się czyta takie komentarze... Ja nadal jestem i zawsze będe wdzięczna za pomoc, nie czuję sie dobrze moralnie po zarzucaniu mojej osobie, że tego nie szanuję!! Napiszcie to wszystkim zawodnikom, którzy cross jeżdżą. Nie takie przeszkody się tam skacze i nie z takim ryzykiem. Pozdrawiam :kwiatek: POZA TYM: doskonale znam swojego konia. Wiem na ile mogę sobie pozwolić. Zapraszam każdego, kto się tu wypowiedział na jazdę i skoki, może zrozumiecie o czym piszę.