kącik skoków

Że wam się chce tyle snuć scenariuszy na temat cudzego życia, aż jestem pod wrażeniem xD
budyń, dziewczyna prowadzi publiczne konto gdzie publicznie pisze że rezygnuje z profesjonalnych startów.. no to się o tym rozmawia... co w tym dziwnego? Świat jeździecki jest mały, więc i większość osób zna osób z powiedzmy sobie "czołówki".
Gillian, dziewczyna na studia idzie z tego co mi się kojarzy prawnicze, chce trochę pożyć swoim prywatnym życiem jak całe dotychczasowe poświęciła dla koni - przynamniej tak mi się wydaje 😉
Kochani it's official
(jeżeli ktoś ma wrażenie, że to jest reklama naruszająca regulamin to proszę modów o usunięcie)

Podczas nadchodzącego Baborówko jumping Show będziemy mieć Gallop Bar - taki jak w Maiami!

Czyli dostępne for free dla zawodników w strefie myjek szampony z nalewaka plus inne produkty do korzystania sobie, testowania. Można też będzie przyjść z siodłem i sobie je odpicować, my pomożemy - doradzimy czym dane siodło/ogłowie najlepiej potraktować, jakie preparaty na dane kopyto itd.

Do tego w piątek w Gallop barze rozdajemy kupony na drinki na wieczorne Baborówko Summer Party powered by Carr&Day&Martin, podczas którego będą konkursy dla luzaków - z nagrodami.

A od dziś do piątkowego wieczora toczy się plebiscyt na najlepszego grooma - zgłoszenia do plebiscytu robi się w ramach uzupełnienia formularza kontaktowego. I też są nagrody przewidziane. Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród podczas Party.
gallop bar.jpg gallop bar.jpg
kotbury, wooooow! Świetna sprawa!
Heja, słuchajcie mam sprawę. Przydarzyła mi się okazja po latach wrócić do jeździectwa, ale całkiem wypadłam z obiegu plus to nie mój znany rejon 🙂 Kogo polecacie jako trenera w okolicach Łącka/Płocka? Ja jestem po karierze do MR, koń młodziutki dlatego chciałabym jednak żeby ktoś wspomógł mnie wiedzą.
Z tego co kojarzę Monika Jaworska dojeżdża w te okolice
Czy ktoś ma na sprzedaż lub do pożyczenia free jump?
Mój umarł już dawno, a nowy widzę koszt 150 euro, a nie wiem czy na obecnej klaczy mi się sprawdzi, bo nie na każdym koniu mi się sprawdzał.
Tak mocno ona idzie do przeszkody jak weszła do hali,że ja zaczynam za mocno trzymać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się