Howrse gra :)

Ja też sprzedałam moją pierwszą klacz - Korea, chociaz była moją ,,ulubienicą'' to była słaba a to przecież gra, w której chodzi o to żeby mieć jak najlepsze konie 😉

A tak poza tym to nie uwierzycie jakiej dokonałam przed chwilą transakcji  😵

Klacz, Skills Total : 172.00 , Genetic Total : 834.94 , Wiek ... 6 miesięcy !! Gwiazdki : 29 , BLUP : - 98. 00 ( to chyba jedyne zło w tym koniu 😉 ) + do tego maść jasno szara  😍 Jednym słowem dla mnie koń ideał do mojej elity.

A kupiłam go za ... 500 EQUSS !!!!!!  😀
Ech to moje szczęście  😁
wątek zamknięty
Powiecie mi jak na Howrse poprawia się HEATHL? Jestem nowa i jeszcze nie do końca się orientuję.  😡 😡 😡
wątek zamknięty
Health, że zdrowie, poprawiasz Health Mash - że niby zdrowotną paszą. 😉 Tylko tego nie da się kupić. Musi być w stajni, w której zarejestrowany jest koń. Jak nie ma, to nie da się tego zdobyć.
Moje 319 dni na Howrse robi swoje. 😁
wątek zamknięty
Przede wszystkim musisz zadbać o Energie i Morale , napewno są obniżone.
Jeśli będziesz się odpowiednio dobrze zajmować konie Health czyli zdrowie zacznie wzrastać.
Pomocne są tu także Healt Mashes, które są dostępne ( jeśli twój koń ma odpowiedni wiek ) w zakładce Food.
Kiedy naprawisz już Energie konia możesz go trenować ale tak, aby z Energi zostało ci minimum 20 %.
( np. masz 89 % energii, bierzesz trening na kilka godzin i patrzysz ile ci to zabierze energii , jeśli jest za dużo to zmniejszasz czas aż będzie w porządku czyli w tym przypadku od 60 - 69 % ).
Możesz cofnąć o kilka stron wątku do tyłu tam było mówione jak naprawić HEALTH . Poszukaj bo tam było sporo porad a nie chce mi się wszystkiego powtarzać 😉

edit:

STRONA 214-215 TAM POWINNAŚ ZNALEŹĆ TO CO CIĘ INTERESUJE  😉
wątek zamknięty
Notarialna - posłałam Ci właśnie MA na to konto, na które prosiłaś.
Wyślij mi proszę moje PoC'e bo są mi niezbędne 😀
wątek zamknięty
Ja potrzebuję bardzo chronos timera... ma ktoś może na wymienę za cos?
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
06 września 2010 13:37
Gagulec, Trzeba było się wstrzymać, bo już inne BM itemy wysyłałamm z tych kont na pozostałe konta 🙁
Zobaczę co da się zrobić. Mam nadzieje, że powysyłam. A jak nie, to w ratach, ok?

Alice, To mam na wymianę:
Fertility Wand x 2
Seahorse x2
Daphne Laurels x 2
Artemis Arrow x2
Apollo's Lyre x 2 (niepotrzebne mi)
Philosopher's Stone x2 (za coś ekstra)
Diamond Apple x1

Na drugim koncie:
Piece of cloud x13 (najchętniej za FW, DL, WoY, HoP, AT, EW)
Medusa's Blood x10 (to samo co wyżej)
Pandora's Box x1
wątek zamknięty
No ale teraz się zaczal nowy tydzien i mozna wysylac z powrotem...
Limit na konto to 3 BM i 3 zwykle rzeczy i mozna wyslac po jednym gifcie dla jednej osoby...
wątek zamknięty
Witam,

Pierwszy raz gram w howrse, przeważnie z nudów w pracy:]

Mam problem... przegięłam z wiekiem kopytnego i ma aktualnie 3lata i 2 miesiące a na górze pokazuje mi "age Grand to 3 years old"...

Co ma w tej sytuacji zrobić? Da się jakoś go odmłodzic? :]

Z góry dziękuję za wszelaką pomoc.
wątek zamknięty
06 września 2010 14:34
Gagulec,  ale nie o to chodzi. To, że się zaczął nowy tydzień, to nie znaczy, że masz możliwość wysyłania. Nowy tydzień liczysz od dnia kiedy wysyłałaś. Czyli jak wysłałaś wczoraj, to możesz wysłać dopiero z konta w następną niedzielę.

Design, Da się właśnie PoC. Odmładza o dwa miesiące i dostajesz Aigingi dwa do wykorzystania
wątek zamknięty
Aaaa to przepraszam, nie wiedziałam...
To wysyłaj na raty, ja będę pamiętała... Bo potrzebuje to...
Jak dasz radę chociaż jedno posłać to będę mega wdzięczna 🙂

Design - nie da się,m i nie opłaca się postarzać konia w takim tempie, bo tracisz możliwość wydajniejszego treningu. Ja nie postarzam swoich koni, same sie postarzają co któryś dzień 🙂. Odmłodzić da się konia jak ma 5 lat i użyjesz Peace of Cloud (odmładza o 4 miechy).
wątek zamknięty
06 września 2010 14:38
Gagulec, To fajnie, najwyżej przypominaj się co jakiś czas cobym nie zapomniała, że wiszę ci te trzy POC, a czarnej AD. 😉
wątek zamknięty
Notarialna - a kiedy mniej więcej dasz radę to podesłać??

edit: skąd masz w ogóle tyle tych PoC i innych BMów??
wątek zamknięty
06 września 2010 14:41
Dopiero za tydzień. Wczoraj czy przedwczoraj wysyłałam sobie BM z lewych kont, więc niestety nie mam żadnego wolnego limitu 🙁
wątek zamknięty
Kurcze, to pamiętaj o mnie też jakbyś miała coś komuś wysyłać... bo mi tu się konie za szybko starzeją i nie zdołam spełnić swojego planu jak o mnie zapomnisz 😀.
PS. Skąd masz tego tyle 😀?? (pytałam też post wyżej)
wątek zamknięty
06 września 2010 14:47
Dostałam w spadku konto po forumowej wistrze, a skąd ona tyle tego miała to nie mam pojęcia. Pewnie z ufo 😉
wątek zamknięty
[quote="Notarialna"]Odmładza o dwa miesiące[/quote]
A nie o 4 miesiące?  🙂
wątek zamknięty
Notarialna, ale ja chce własnie chronos timera 🙁
wątek zamknięty
06 września 2010 14:54
Bay, Nie mam pojęcia. Nie korzystam 😉
wątek zamknięty
Kto mógłby mi przerzucić na konto Al_89 aginga? 🙁 Znowu cierpię na ich brak. Oddam jeszcze dzisiaj z drugiego konta.
wątek zamknięty
Dzięki wielkie... I już tak namotałam, że pewnie mi zdechnie...hodowca ze mnie marny...:]
wątek zamknięty
Dziękuję bardzo  :kwiatek: Nie wiem kto to Manjaa, ale wielce uratowała mi życie😉
wątek zamknięty
06 września 2010 17:59
Alice, Manja to chyba nasza forumowa Deidre, o ile dobrze pamietam 😉
wątek zamknięty
Urodzil mi się arab 29* i ponad 838 GP :P jak go wystawię na sprzedaz to będzie mial najwyższe GP na private sales😉

Jakby ktoś byl zainteresowany to oddam ją w dobre ręce za Morpheus arms 😉
wątek zamknięty
Mam 3 Agingi dna wymianę... Chce ktoś??
wątek zamknięty
Alice a może byś wymnieniła Araba n Chronos Timera ??
Koń za 500 i 2 passy to dobra wymiana 😉

Notarialna a już miałam powiedzieć że DA zarezerwowałaś dla mnie bo bałam się że zapomniałaś i dlatego umieściłas na liście  🤣 No ale jak doczytałam do końca to się wyjaśniło  :kwiatek:
wątek zamknięty
No całkiem dobra, ale potrzebuję morpheus arms 🙁
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
07 września 2010 21:17
Alice, niestety w tym tygodniu już Ci nic nie wyślę, a miałam podesłać MA.
wątek zamknięty
Wymienię Pandora's Box na coś fajnego.
wątek zamknięty
Wygrzabałam ostatnie MA  😵 Ale mi w sumie ono niepotrzebne więc możemy się zamienić 😉

edit: A nie wiecie czy jak się konia po 30 wskrzesi a potem znów zdechnie to znowu się dostaje passa ??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.