Howrse gra :)

O fucktycznie, nie da się...
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 września 2010 14:34
ciekawe czy to jakiś błąd ich w kodzie czy tak zrobili specjalnie?
bez sensu... kiedyś było też coś takiego że sprzęt się zużywał ale raz go można było naprawić i wracał tam chyba do 80% sprawności...
wątek zamknięty
zmień na wyposażenie stajenne czyli wszystkie SB saddle, bridle. Wtedy jak wyboardujesz konia to zniknie.
wątek zamknięty
13 września 2010 16:10
trafna uwaga. dobry pomysł 😉

edit: od czego zależy czy wciągu dnia naszemu koniowi możemy dać 2 marchewki? niektórym mogę dać 2 innym tylko jedną  🙄
wątek zamknięty
to zależy od tego czy w boksie który dostaniesz będzie królik. jeśli tak możesz dawać 2 😉

pomocy  🙇 utknełam na secret page w my objective  😵 naprowadzicie mnie jakoś ?? co mam robic ??  😕
wątek zamknięty
linkj jest w tym temacie troche wczesniej...
wątek zamknięty
zaliczone  😁
ale teraz nie wiem co mam zrobić tu: Finish last in five competitions with your horses  🤔wirek:
Skończ 5 konkurencji z twoimi końmi ... Czyli musze to zrobić koniami mojej produkcji ?? tak ??
wątek zamknięty
13 września 2010 18:36
ja to bym odnotowała jako "zajmij 5 razy ostatnie miejsce w konkursach" ale to by było bez sensu  😁
wątek zamknięty
wszystkie te cele są bez sensu  😁 dlatego zastanawiałabym się nad twoim tłumaczeniem ...  👀
wątek zamknięty
Dosłownie to się tłumaczy tak jak mówi sei, skończ ostatni(a) w pięciu konkursach ze swoimi końmi 😀
Ale ja to zaliczyłam jak skończyłam 5 konkursów w pierwszej piątce 😉
wątek zamknięty
Pomocy nie moge przejść zadania z wysłanie wiadomości do Ow, bo gdyw adresata wpisuje Ow
to wyskakuje mi że nazwa jest nie prawidłowa nie wiem o co chodzi... 🤔wirek:

EDIT: juz mam:]
wątek zamknięty
13 września 2010 19:10
to trzeba zrobić tak jak mówi bay. ale to oni źle napisali w takim razie. kiedy ja miałam że skończyć w pierwszej 3 lub 4 to to było jaśniej sformułowane.
wątek zamknięty
Not, tak btw to oglądałam Twoją friends listę na howrse, i masz nick Czesiowa podpisany jako Bay rv, a nick kueimu jako Kueimu rv, a Czesiowa to konto Gagulca, a kueimu moje  😀 Czepiam się, wiem  😀iabeł:
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
13 września 2010 22:06
haha, bo mylicie mi się już, baby 😁
wątek zamknięty
Haha, zróbmy liste kto jest kto na Howrse i sobie będziemy edytować jak ktoś nowy dojdzie 😀
wątek zamknięty
Gagulec, dobry pomysł. 😀
Jakie konie są najlepsze do skoków?
wątek zamknięty
14 września 2010 13:48
najlepsze chyba hanowery w tej chwili.

a ja jestem zadowolona wreszcie trochę z gry ponieważ moja paskudna kobyła wreszcie urodzi coś sensownego a mianowicie: flaxen chestnut filly  😜

jedyne co mnie wkurza to to że w ufo mam zawsze jabłka  😵 a z xantosów już od kilku dni zupełnie nic  👿
wątek zamknięty
Wymienie Artemis' Arrow za coś:]
wątek zamknięty
słuchajcie, ile mój koń może mieć najmniej energii, żebym mogła spokojnie nacisnąć piramidkę i żeby mi nie zdechł? :P
Mam tylko 6 % w energii, a godzinę 23:45  😵
wątek zamknięty
14 września 2010 14:48
no to kaput. minimum 15%
wątek zamknięty
Chyba jednak 6 %  to ostateczność, bo udało mi się przejść.  😁
Edit: da się wysyłać innym osobom pieniądze ?
wątek zamknięty
Dwa dni temu zglosilem buga, a Howrse cos sie nie kwapi, zeby mi to naprawic  🤔

Caira, jedynie przez zakup konia 🙂
wątek zamknięty
Kurna, mam dopiero 1 level i muszę czekać 10 dni, żeby zdobyć drugi?   🤔wirek: Nuuudy, nie mam co robić już, bo nie mogę naciskać tej piramidki.  😁 Mogę zdobyć jakoś te passy, czy dopiero po zdobyciu 8 levelu mogę budować stajnię etc?
Edit: nie chce ktoś oddać swojego konta z przynajmniej drugim levelem?  😁
wątek zamknięty
14 września 2010 18:45
Passy zdobywa się poprzez kupno za REALNĄ kasę, a to jakieś ponad 50 zł na jeden raz. No i nie masz wyboru, bo musisz czekać.
wątek zamknięty
jakoś wytrzymam. 😉
wątek zamknięty
14 września 2010 18:58
passy zarabiasz tez sprzedajac konie. ale to dopiero private sales.
wątek zamknięty
CairaMogę zdobyć jakoś te passy, czy dopiero po zdobyciu 8 levelu mogę budować stajnię etc?

1. Passy możesz zdobyć:
a) kiedy koń umrze Ci po 30-tce, tzw. pass horse
b) kupić za realne pieniądze
c) po 50-ciu dniach na howrse możesz kupić passa za bodajże 20% swoich reserve, czyli howrsowych equus
d) sprzedając konia za passy na private sales, do których będziesz miała dostęp po zdobyciu 3 punktów karmy

2. Nie musisz czekać do żadnego 8. levelu, żeby budować stajnię. Stajnię możesz budować przy bodajże 3-cim levelu. 😉

Btw, przeszłaś questy?

WYMIENIĘ
Pandora's Box
Golden Spurs
Piece of Cloud
Seahorse

na cokolwiek oprócz wyżej wymienionych 🙂

///jak zwiększyć ferility padoków ?

wątek zamknięty
Notarialna - odblokowałam Ci się w giftach już? potrzebowałabym tego ostatniego PoC 🙂
wątek zamknięty
16 września 2010 12:45
Gagulec, już wysłałam dawno dawno. Jakieś kilka dni temu. Powinnaś juz go dostać 😉
wątek zamknięty
Ooo dziwne, dostałam tylko te dwa, wtedy gdy zaginęło moje jedno MA... 🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.