Niestety dla mnie też język stanowi pewną przeszkodę 🙁 A ten poziom chyba mnie przerasta ale pracuje nad tym
PS.
ja ten znaczek na dole nazywam "pierdolnikiem"
ha ha to odejmijcie ten pierdolnik od napisu ktory widzicie, wpisac to jako adres (doslownie calosc bez tych dwoch podkreslen) i dawac dalej
ja przeszlam do 8 ale przezornie nei przygladalam sie jej bo musze cos porobic a to ciaaaagnieeeee....
wpisywałam:
deadlyseven.jpg.htm
deadlyseven.jpg.html
deadlysevenjpg.htm
I NIC!!!!
a tak notabene to cały ten obrazek wygląda jak rura i kran :P
ale jak masz .jpg to juz nie potrzebujesz htm ani html
a poza tym jak od tego gryzmola zielonego odejmiesz podkreslenie to cos tam jednak zostanie 😉
Uhh mam mam! ta ostatnia wskazówka mnie uratowała dzięki wielkie 🙂
Edit
Mam 8 poziom 😀 i znalazłam forum dotyczące tylko tej gry gdzie ludzie udzielają sobie wskazówek.
z tego co rozumiem to musze połączyc grzechy z cnotami i tu mam problem:P nie wiem co do czego pasuje :P
Lust
Gluttony temperance
Greed generosity
Sloth zeal
Wrath kindness
Envy love
Pride
no i generalnie nie wiem czy to nawet jest dobrze :P
nie masz laczyc
one sa polaczone
masz ten wierszyl juz? przeszlas 7 obrazkow?
jak tak to po prostu to samo co wyciagnelas z "cnot" na obrazkach wyciagnij z przyporzadkowanych grzechow
Tylko właśnie się dowiedziałam z forum ze trzeba znaleźć liste grzechów podaną przez gre a nie tak po prostu z google i dlatego siedzę i myślę wciaż nad tym.
Mam 7 cnót, i te literki i z tego co rozumiem to musze wyciągnać też literki z grzechów...
wyciagnij po prostu litery z cnot i wpisz, przejdziesz na nastepna podpowiedz i tam dopiero cos wyciagaj z grzechow 😉
Nevermind 🙂
8 mnie już na pierwszy rzut oka dobił :P
ludki a macie cos z serii escape w klimacie jakie byly do tej pory?
a przeglądałaś dokładnie ten wątek?? Adresów stron było tu dość sporo 🙂
wiekszosc z tamtych poprzelazone jakies 40 pokoi zaliczone..szukam czegos new🙂
a pamiętasz jeszcze tą gre z pierwszej chyba strony tego watku? VERDIN CZy coś takiego..??
Ja utknęłam bo nie mogłam zdjac kocyka z trupa :P a nikt tu nie zagląda i nie mam się kogo zapytać XD
jesli to jedna z tych trzech z poczatku to na ktorejs ze stron bylo krok po kroku wyjasnione co i jak-crimson ,viridian i cos jeszcze🙂
no właśnie nie zauważyłam tego.. Czytałam ze zielona kostka jest w kocyku trupa i ze trzeba kliknąć w nogi i kocyk spadnie a mi to nie wyszło!! Klikam i klikam i nic!! To właśnie ta viridian 🙂
A wracając do naszej kochanej gry.
Poziom 8.... powrót do OZ :P
Strzałka powinna wskazywac hdzie zacząć.... i w którą stronę iśc.
Ktoś już odkrył w która stronę?? :P Bo ja nie
hej ho! jak masz powrot do oz to po co pytasz :P
masz poziom 9 😉
a to chodzilo o to ze trza zaczac w lewym gornym rogu i zrobic poczatek 8 to ci wyjdzie slowo back, wiecej to juz domysly na podstawie kodu zrodlowego u mnie byly 😉
a 9 to jeszcze nie ruszalam, ale zaraz pewnie rusze bo mnie nia atakuja 😀
Ja mam dosc...robie przerwe :P
edit
no nie znowu zaczynam :P
pierwsze co mi przyszło do głowy to OZ IS BACK :PP <lol2>
Toffi a podaj adres tej strony gdzie ludzie sobie podpowiadają :P
http://www.zestriddle.fora.plno prawie dobrze, kombinuj bo w dobra strone
ja jestem w 10 (9zrobila kolezanka) i glupieje....
taa jak ta odpowiedź była logiczna to ja jestem nie wiem co :P Nic nie wynikało z tej ramki. Gdyby nie twoja podpowiedź z back i kodem źródłowym to chyba bym się poddała :P
ok.............mam cytat:
A oto są ostatni, którzy będą pierwszymi, a są pierwsi, którzy będą ostatnimi.
edit
z tych nerwów az dwa posty wysłałam...
Siedzę i chyba idę spac.. w tych tytułach doszukuję się wszystkiego i czytam wskazówki ale one g dają...
Nie wiem czy mam tytuł podzielić na sylaby i je wziać od końca czy tylko jakieś szczególne tytuły wybrać (które?) ehhh coraz głupsze te zagadki :P
Aga to jest ta strona
http://www.zestriddle.fora.pl/Tam sobie ludki podpowiadaja 🙂
A ja od wczoraj siedze na 8 poziomie i nic ale pracuje nad tym
Edit
Sorry nie zauważyłam że ktoś już wstawił linka
Jak chcesz jakąś podpowiedź to powiedz.. Bo ja też się nieźle nameczyłam z nim. Ja sie męczę z 10 i nic!!!!!!!!!!!!!!
baby to wy jeszcze w to gracie hihihi
mnie ta gra zirytowała
baby to wy jeszcze w to gracie hihihi
mnie ta gra zirytowała
wiem jest irytująca.. ALe jak miło jak się przejdzie dalej :P
ma ktos jakieś wskazówki do 10? To jedno słowo czy fraza jakaś??
Dajcie coś fajnego bo gniję w łóżku i już z siebie wychodzę.
Bo to z czarną planszą- 🤔wirek:
dlatego podpowiadalam na poczatku, bo jak sie przejdzie irytacje to jest uzaleznienie 😀
a co do "dalej" to ta gra jest na pare... miesiecy... z podpowiedziami idzie szybciej ale mimo to
myslalam ze to jak w ringu... wciagne kogos to moja klatwa pusci, ale niestety... 😀
No.12 😀
pomoc do ktorejs potrzebna?
Jak tak to pisac co macie to bedzie latwiej 😉
edit
Burza na czarnej planszy odpowiedz jest wprost podana... rozjasnij monitor lub obrazek zapisz i w jakims programie
do 10... odpowiedz jest w winampie :], cytat pomaga zalapac gdzie patrzec, nie ma poza tym znaczenia... podpowiem ze haslo jest w pionie 😉
Dajcie coś fajnego bo gniję w łóżku i już z siebie wychodzę.
Bo to z czarną planszą- 🤔wirek:
Burza bo musisz zasady skumać. Ja póki nie wiedziałam to też mi się głupie wydawało :P
dureithel moje pytanie z poprzedniego posta (plus jakiś dodatkowy hint, też nie pogardzę :P)
dwa slowa pisane razem no i juz porzadniejsza podpowiedz.... I to i 😀
+to co doedytowalam do poprzedniego posta w miedzyczasie
do 8 w sumie juz sporo podpowiedziałam, przeczytaj 😉
od rogu rysujac 8 wychodzi pierwsze słowo, słów jest 3 liter 8, ostatnie słowo swieci sie jasno, a sens podany w kodzie zródlowym strony
Przeszłam do drugiego, ale mnie to nie bawi i nie rajcuje. Chce wyjść z pokoju 😉