Hala - namiotowa, murowana, duża, mała...

domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
30 września 2021 23:35
Czy wie ktoś jaki jest koszt wynajmu hali namiotowej na okres 2-3 miesięcy ?
domiwa, napisz do mnie na Fejsie, mam wycenę i namiar na halę 15 x 35 i nie zabija. Wiem że większe są droższe, bo trzeba stawiać dźwigiem.
karolina_ czy mogę również prosić o info? Może być na priv
Może ktoś polecić firmy wynajmujące hale namiotowe? Pan od karolina_, niestety już nie ma wolnych materiałów
Jakicg wymiarów macie stopy fundamentowe pod namiotowymi halami? Zbrojone?
ile płacicie za wynajęcie hali na godzinę? Chodzi o wycieczkę do innej stajni celem skorzystania z ich hali, hala namiotowa, 15x30m
Aninna, 50 - 100 zł okolice Poznania, tylko mówię o dużej hali, min 30 x 60 na której normalnie można zrobić trening
Halo halo. Godny polecenia wykonawca hal namiotowych? NAMPLAN, Hale na bale?
marchewkowa, Pol-plan, sprawdzone od wielu wielu lat
marchewkowa, namplanu bym drugi raz nie wzięła do wykonania hali. Sama konstrukcja i montaż ok, ale terminowośc była dużym problemem.
A z województwa śląskiego i okolicznych ?
https://www.olx.pl/d/oferta/hala-namiotowa-20x40x3-5-CID3-IDTGTkh.html Szlibyscie w stronę takiej używanej hali? Wybaczcie ale nie zdążyłam edytować
marchewkowa, tylko jesli ma projekt konstrukcyjny i spełnia wymogi dla Twojej lokalizacji, albo jeśli znasz kogoś kto Ci do tego zrobi projekt konstrukcyjny, bo nie zawsze cha do instniejacej konstrukcji która nie ma papierow. Tak czy inaczej nadal musi spełniać wymogi Twojej lokalizacji, inaczej nie dostaniesz pozwolenia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się