o mamo 🤔 😍
Szukam owijek Lagoon w promocji lub używanych 👀
karusioowa, - ten jasny róż skłania do grzechu, ciekawe jaki odcien będzie faktycznie 👀
z różu jeszcze takie zdjęcie katalogowe :
keirashara jakbyś popełniła ten jasny róż to daj zdjęcie, bo się mocno zastanawiam 😀
karusioowa, - katalogowe foty Anky i rzeczywistość to niestety często... inny świat 😁 Choruje na pudrowy róż, ale w stylu mauve, brudny.
Pati2012, - no rejczel, bez szmatofotki się w ogóle da wsadzić nowy czaprak na konia? 🤣
karusioowa a masz może więcej zdjęć tego coppera w panterę? 😍
karusiowa ten ciemny jest obłedny
A ja poczekam na promocję / przecene posezonowa i kupię fuchsia red 🙂
Chciałam wrzucić do koszyka Bordeaux, ale jak już do niego wróciłam, to ktoś to kupił :/ 🍴
Piękny też jest shiny purple 😍
Drodzy forumowicze, czy ktoś z was posiada może fotkę porównującą kolory padów babushka blush i candy pink? Zdjęcie takie w normalnym, dziennym świetle, nie katalogowe 😉 Będę bardzo, bardzo wdzięczna!!!
Czemu tu tak cicho? 😮 ja właśnie zobaczyłam nową kolekcję i chyba będę o chlebie i wodzie żyć, bo kilka kolorów wpadło mi w oko 😅
mala_mi0076, podrzucisz fotkę nowej kolekcji? 😁
mala_mi0076, - kolory są piękne w tym roku, to prawda, natomiast nie umiem przeboleć kształtu 😅 no i jakościowo mam trochę ale do padów anky, bo niestety po dwóch praniach zrobił się wygniecioną szmatką, a prałam go solo w 6kg pralce 😐 Kolor piękny, natomiast ja mam czapraki do używania i życzyłabym sobie, żeby były w stanie wytrzymać pranie.
Niemniej na pewno jest to najładniejsza kolorystycznie tegoroczna jesienna kolekcja. Podoba mi się pomarańcz, fiolet i róż.
Kształt jest okropny i ta lamówka… no i nawet na tych zdjęciach widać marną jakość odszycia. Wyglądają jak najtańsze Yorki
Zuzu., - York trzyma się w użytku lepiej. Mam porównanie 😂
A ja w końcu kształt toleruję! Ten kanciasty brzeg w nich zawsze mnie kłuł w oczy mocno 😝 Teraz wyglądają fajnie! Ten pomarańczowy mi się widzi na blondasie 😍
U mnie kształt też na minus. Nie kupiłam żadnego od zmiany kształtu, mimo że kolory niektóre mi się podobały... I ta półlamówka też do mnie nie przemawia, czemu jej nie ma z przodu?
Jeszcze takie zdjecie dziś znalazłam, to też nowa kolekcja
IMG_6539.jpeg
To wygląda jak dywanik łazienkowy.
https://www.gnl.pl/kolekcje/anky/anky-jesien-zima-2024.html mi się czarny i mood indigo nawet podobają 😁
a te powyżej, ujeżdżeniowe... koszmarki 🤐
https://www.gnl.pl/kolekcje/anky/anky-jesien-zima-2024/czaprak-skokowy-anky-nylon-jesien-zima-2024-arona.html te z kolei mi się kojarzą pikowaniem z Kentucky i chętnie bym je pomacała, żeby materiał ocenić :P
zembria, o wow ten śliczny
Znalazlam zdjęcie całej kolekcji… chyba poczekam z kupnem aż zobaczę na żywo te kolory… mam bardzo podobne kolory lawendy i fioletu z innych firm i nie chce zdublować
IMG_6547.jpeg
zembria, mi się bardzo.podoba w wersji skokowej, ale trochę się boje czy będzie się ładnie układał pod siodłem 🤔
https://loft-hr.pl/pl/products/czaprak-skokowy-anky-r-velvet-stones-72176.html
Ollala, kurde też mi się do niego oczy zaświeciły… 🙉