Kto/co mnie wkurza na co dzień?

donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
27 marca 2023 09:42
Constantia, też uważam że to ich problem. Jak byłam dużo młodszą to też taką osobą byłam 🤣 tyle że to wychodziło raczej z własnej przerośniętej ambicji i perfekcjonizmu, więc się wkurzalam, brałam ten feedback do siebie i następnym razem odkładałam rzeczy na miejsce czy o co tam chodziło 😀
Ja też biorę do siebie takie zwracanie uwagi i przeżywam. Ale to mój problem, nie tej osoby zwracającej, bo ja jednocześnie wiem, że to nie jest opieprz i jest to po to, żebym lepiej coś robiła. Ale ja od razu mam w głowie, że już całą resztę rzeczy naokoło tez robię złe i się nakręcam. 😅 Także Constantia raczej to nie jest kwestia ciebie.😉
Do szewskiej pasji doprowadzają mnie ludzie żrący antybiotyki jak cukierki.
Moje koleżanki sprzedały mi mega infekcję wirusową bo „jestem 3 dzień na antybiotyku to nie zarażam”
Nosz kurwać!
Iskra de Baleron, to jest najdurniejsze co można zrobić- żreć antybiole i iść w ludzi.
To potem z tego są zapalenia mięśnia sercowego itd.
W ogóle po antybiolach to się powinno minimum 3 tygodnie po zakończeniu na samego siebie chuchać i dmuchać bo się jest tak wyjałowionym, że łatwo o każde następne gówno.

U mnie w kropo jak pracowałam to się to brało z tzw."prezenteizmu".chorzy ludize przychodzący do roboty i siedzący po godzinach i obnoszący się ze swoją "lojalnością".
I śmieszne było to,że pracodawcy w ogóle czegoś takiego nie oczekiwali. Wręcz przeciwnie, ale ludzie między sobą taką presję sobie nawzajem fundowali.Taki wyścig szczurów.
Przede wszystkim nie bierze się antybiotyków przy infekcji wirusowej.
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 marca 2023 15:45
Niesamowicie denerwuje mnie jedna laska, która ogłasza się z sesjami zdjęciowymi na wszystkich lokalnych grupach używając do tego nie swoich zdjęć. To nie jest tak, że nie ma portfolio i używa przykładów - ma, tylko drastycznie odbiegające od tego, co pokazuje w ogłoszeniu. Najgorsze, że ludzie w to idą... Nie ma to jak żerować na czyjejś pracy.
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
27 marca 2023 18:06
Facella, oj tego to jest akurat ogrom chyba niestety? Jak mój brat z (już) żoną szukali fotografa na ślub to spotkali się z nagminnym i przykładami gdzie własne zdjęcia były przeplatane z kradzionymi. Wprawne oko widziałoby też różnice, oni poznali się na robieniu chyba wstecznego wyszukiwania w Google obrazkami.

Złodziejstwo w czystej postaci jakby nie było. Wyslalabym ładnego maila z rachunkiem za używanie fotografii bez autoryzacji tak jak Shutterstock 😅
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 marca 2023 21:04
donkeyboy, to nie moje zdjęcia akurat, zwróciłam lasce uwagę, że nie powinna tak robić, to mi powiedziała, że przecież napisała, iż to są zdjęcia z internetu i jak ktoś będzie chciał zobaczyć jej zdjęcia, to sobie wejdzie w portfolio, które można znaleźć (choć trzeba się naszukac) u niej na profilu, więc ona nie widzi problemu 🙄
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
01 kwietnia 2023 19:04
💐 dziękuję dziewczyny za podniesienie na duchu 🙂
Post został usunięty przez autora
Post został usunięty przez moderatora
Ineria poinformowała że Anna Kasprzak była dżokejką i startowała w ujeżdżaniu. Cy..ki opadają
Ineria poinformowała że Anna Kasprzak była dżokejką i startowała w ujeżdżaniu. Cy..ki opadają
Majowa, ciekawe kiedy gdzieś o kobiecie po amputacji piersi przeczytamy, że teraz jest dżokejką.

Majowa, ciekawe kiedy gdzieś o kobiecie po amputacji piersi przeczytamy, że teraz jest dżokejką.

kotbury, nie kracz 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się