Olcia na takie problemy typu wlasnie biodro to tylko chyba piekałek. U nas smoluchowi malej kasi nastawial biodro czy tam miednice i teraz Nki jezdza 🙂
W kortowie ja odobiscie polecam albo Kasie Wolinska albo Magde Luczynska 🙂
Cześć voltowicze, widzę po waszych postach, że lubicie zawody i rywalizację więc zapraszam na Towarzyskie Zawody Skokowe do Derca. Termin 9 czerwca, godz. 11.00. Konkursy wyskościowo jak na Dągowiadzie, od mini LL do L, jak zbierzemy chętnych możemy pokusić się też o P lub np. potęgę skoku. Zapraszam do zgłaszania, mo nr 660474565 lub przez facebook Ewa Gajewska Derc
Z instruktorów w Kortowie: dr Magda Łuczyńska 😉
Dementek
a ja w Kortowie mogę polecić siebie i mojego konia ;D
Olcia nie wiem kogo innego ale jego nie polecam bo jest niepoważny i nieodpowiedzialny, a sama nigdy nie będę do niego zwracać się w żadnej sprawie bo nie chce współpracować z takimi ludźmi jak on. Ale jak nie masz większego wyboru, jak Marty teraz nie ma to wiesz 😉
Ja się muszę wybrać na poprawkę kursu z prowadzenia jazdy. Bo pewnej osobie się nie podobało. I zastanawiam się, do kogo pójść? Bo po kursie jeździć mi się kompletnie ode chciało...
Dementek to my się znamy! Z tym, że ja należę do szczęśliwców którzy zdali wszystkie egazminy 🏇 <-- właśnie! nie pochwaliłam się! 😁
Przypominam o zawodach, które już w tą sobotę 😉 Kto się jeszcze nie zgłosił niech jak najszybciej zgłosi swój udział 😉
missalexandra chętnych mamy sporo 😉
czy ktoś zna dobrego rymarza w okolicach Olsztyna, który naprawia siodła? Bardzo prosiłabym o namiary.
i jak tam Dągowiada ? 🙂 Relacje prosze ! 😀
Dągowiada 😀 ? - No ja przeżyłam 😉,koń też (mieliśmy wywrotkę na rozgrzewce w L- łogr mi się za kobyłami rozglądał zamiast patrzeć co skacze 😁,wystraszył się i potem już nie bardzo chciał iść). W LL 6- te miejsce 🤣.
Iszka ile startów było W LL ?
Ma ktoś może zdjęcia ?
Ogólnie - SUPER 🙂!!!
Przemiła atmosfera , urocze miejsce,serdeczni gospodarze imprezy :kwiatek:.
Bardzo się cieszę, że zawody się podobały. W mini LL było 20 koni a w LL 16. Zdjęcia będę miała w środę wieczorem to pewnie coś wrzucę.
Dągowiadą bardzo udana !!
2 miejsce w LL ; ) świetna zabawa : )
Figaro łooo to wy tak grzmotnęliście, dobrze, że się nic nie stało, ale wyglądało to strasznie.
[s]miałabym do Was dość nietypową prośbę, czy znalazła by się jakaś dobra osoba, mianowicie trener/ instruktor, która napisałaby mi oświadczenie na wf? Mam dość nieprzyjemną sytuację z nauczycielem. 😂
Byłabym ogromnie, ogromnie wdzięczna! [/s]
już mam.
Nikt nie ma zdjec z Dagowiady... ? No nie wierze...
Nie szuka ktoś z was może kogoś do pracy na wakacje? Wiem, ze pare osob ma tutaj swoje wlasne stajnie :kwiatek:
Udało mi się zaliczyć egzamin na Instruktora Jazdy Konnej! W końcu!!! 😅
To Ty dzisiaj mialas poprawke z prowadzenia jazdy ? ;p
Dementek Gratulacje 😅
Figaro pomijam fakt, że Twój koń jest mega 😜 ale cóż to za siodełko? 😍
Freska - to Daw Mag GP, już ciutkę przyciasny na konia (czas wysłać do poszerzenia..)
Koń młodziutki, po ojcu ślązako- oldenburgu,ród chyba bardziej dyszlowy 😁, chociaż ambitny...
No tyle co mi do rekreacyjnego jeżdżenia , to wystarczy 😀
figaro2046 Piękny Koń 😍
mam nadzieję że mój mieszaniec ślązaka też będzie tak kiedyś wyglądał :kwiatek:
Figaro oj tam od razu dyszlowaty, ja tam uwielbiam konie takiego typu, małe ale takie "zbite" na mocnych nogach, jeszcze "dupa rozłupa" z czasem dojdzie i pozostaje tylko kochać 😍
[quote author=Dementek link=topic=216.msg1417676#msg1417676 date=1338570793]
To Ty dzisiaj mialas poprawke z prowadzenia jazdy ? ;p
[/quote]
Tak, to byłam ja.
Figaro2046, na zawodach nie mogłam się napatrzeć na Twojego konia 🙄 🤣
Angeel czy to Ty dziś stępowałaś sobie na oklep na sam koniec zawodów po placyku od rozprężenia?
Dzięki dziewczyny za miłe słowa 🙂. Ciesze się że konisko się podoba 🙂.Wrzucam jeszcze jedno foto młodego.

Zdjęcia z Dągowiady 2012
https://picasaweb.google.com/114712442219661848418/Dagowiada2012?authuser=0&feat=directlink A kiedy zawody w Mierkach?
zawody w mierkach sa 23 czerwca.