feno dzięki :kwiatek: yga dopiero schudłam, to nie będę tyć 😁 smarcik infantil jest generalnie super fotografem jak się jej da aparat w rączki, a modelką jest jeszcze lepszą 😍 Dworcika hahahha 😁 😁 dziękuję za komplement życia 😁 faith dziękuję! 😀 ładnie Ci w blondzie!
Ale nowinki! 😅 Dzionka, gratulache! Duzo zdrowia dla Brzusia🙂 Jestem bardzo ciekawa jak Faith bedzie wygladac wlasnie w tym docelowym o ktorym juz legendy krążą (😉) Bo masz vhyba ciemna karmacje i chyba pani lato zatem jestes (czy moze zima?) Wilczyk 3 zdjecie jak dla mnie majstersztyk😉 baaardzo mi sie podoba. Atrakcyjne kobiety powinny miec zakaz wchodzenia na wyzsze szlaki. Ktos moze zleciec 😎 Ja uwielbiam czerwienie na ustach, ale nie umiem sie malowac i tylko wtedy jak ktos mi zrobi mejkap vzuje sie pewna siebiebi sexy, tak na przyklad 😡 Yga; chcesz zobaczyc prawdziwa chudzine? (Moge wstawic ale tylko ku przestrodze)
Ogólnie ,to kobiety jeżdżące konno nigdy nie przestaną mnie zadziwiać..Potrafią rano wskoczyć w bryczesy,jeździć na kilkuset kilogramowych zwierzach,przesiąkać zapachem stajni,mieć włosy związane w kucyka i zapierdzielają na dziko. Natomiast wieczorem wskakują w kieckę,obcasy ,robią makijaż,podkręcają włosy i są gotowe wyjść do klubu,spędzić czas ze znajomymi,zrobić coś dla siebie. Takie totalnie dwa różne oblicza i może uznacie mnie za psychiczną,ale mnie to fascynuje i uważam ,że to jest piękne! 😀
Djarumm, hehe miałam dokładnie takie przemyślenia w niedzielę 😀 Wróciłam ze stajni ubrana w futrzane stare buty, bojówki, starą czapkę i workowatą kurtkę, a po pół h wyszłam odpicowana w sukienkę, kozaczki i płaszczyk, z full makijażem i całkiem niezłą stylówą 😀 Aż mnie tak tknęło, że sąsiedzi na klatce czasem mają niezłą rozkminę czy to na pewno tak sama osoba ich mija na schodach 😉
Ha, ha, dokładnie to samo sobie pomyślałam dzisiaj w kontekście i koni i spacerów z suką. Do zwierzów jeansy, ocieplane kalosze i kaptur na głowie, a do pracy makijaż, botki, kobiecy płaszczyk... Sąsiad mi dzisiaj powiedział, że mam "dwa oblicza" 😉
Thymos, rewelacyjne zdjęcie!
queridiculomas, robisz wrażenie ciepłej, miłej osoby.
O jejuńciu... mam ponad 90 nowych zdjęć, których się nawet nie spodziewałam. Jedno lubię bardziej od drugiego, a trzecie bardziej od "jednego". Wybrałam 4, ale z wielkim bólem 😁 Dziś ważny dzień - Cytryna pierwszy raz miała mnie na grzbiecie od czasu swojego czerwcowego wypadku.