smarcik, którą 😉 ? jeśli chodzi o gorę to jest początek rękawa w stylu anime. mocniej jeszcze wypełnimy kolorem, bedzie fajniej 😉 musze zrobić porządniejsze zdjęcie.
faith, nie zrobilam nic żeby na taki szacun zaslugiwać, bez przesady 😉 ale strasznie milo to słyszeć :kwiatek:
sienka, dzięki 🙂 ale ja liczę, że dopiero będę wygladać dobrze, zrzuciłam dopiero jakieś 20 kilo z hakiem, więc long way to go 😀
Isabelle, mega dawno nie widziałam Twoich zdjęć - wyglądasz prze-super! I bardzo mi się podobają Twoje włosy - sama nigdy bym sobie takich nie walnęła, ale do Ciebie mi bardzo pasują (no, mojego wyobrażenia o Tobie na podstawie tego, co piszesz 😉).
A ja nieskromnie przyznaję, że przychodzę się pochwalić zdjęciami bo są dla mnie prześliczne. Drugi raz w życiu patrzę i podobam się sobie, w poniedziałek biegnę je wywołać. Wszystkim polecam zrobić sobie kiedyś półprofesjonalną sesje, strasznie fajna sprawa!
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 09 lipca 2016 17:05
Też mam z Wenecji (2010 rok) tylko słabo widać, że to Wenecja 😂
Przez Was właśnie sobie uświadomiłam, że o ile z każdego odwiedzonego miejsca we Włoszech mam miliony selfie z przyjaciółką, tak z Wenecji ani jednego! 🤔 😁 ale było koszmarnie upalnie i wilgotno, wydaje mi się, że nawet gdybym miała, to żadne by się nie nadawało do publikacji 😂
safie, w środku zimy pojechałaś? 😁 że Wenecja to faktycznie słabo widać, ale takie niebo to tylko we Włoszech 💘