Tak w bergo wychodzi poniżej 400 🙂 dziękuję!
_Gaga, a miałaś je może?
W sensie czy to działa? potrzebuję czegoś tego typu na krwiaki,które mój koń sobie nabija z z częstotliwością tykania szwajcarskiego zegara.Jeden się nie zdąży wchłonąć już nowy sobie funduje.
Vet kazał właśnie rozgrzewać.
kotbury, - ja mam Horseware i działają 🙂 Koń wyraźnie lepszy w ruchu po nich. Jeszcze mają opcję wkładek chłodzących w komplecie, ale nie używałam ich, tylko samego wibrowania jak dotąd.
kotbury, ja również użytkowałam Horseware z efektem jak u keirashara, .
Na krwiaki lepszy chyba compagel... (?)
No patrzę na nie też, ale są ponad dwa razy droższe niż te waldhusena, a tamte też mają wkładki rozgrzwające i chłodzące...
Dlatego o te waldhouseny zapytałam.
Sceptyczna byłam do tego wynalazku, bo się zastanawiam czy noga w owijkę i koń w karuzelę, a potem drenaż ręką z wcierą nie dają taegosameg efektu.
Ale jak piszesz, że działają to muszę sobie zakolejkować jako zakupy.
kotbury, - nie 2x, bo waldhausena kupujesz na sztuki, a horseware na pary 😉 Ja poszłam w horseware, bo takie miałam pożyczone i pasowały na nogi mojego, a to nie są proste rzeczy - plus złapałam w promce za 900-coś, więc bardzo podobnie wyszło cenowo.
keirashara, ooo no to troszkę zmienia postać rzeczy.
Umknęło mi to, jak one są sprzedawane.
Dziękuję.
Hej,
Jakie polecacie ochraniacze skokowe?
Chodzi mi o jakość i skuteczność.
Aniii95, dla mnie najlepsze to Veredus Carbon gel.
Mam i zwykle i z edycji Grand Slam i kocham je miłością największą
Aniii95, - też polecam veredusy - swoje mam już ponad 10 lat, zwykle olympusy, bo wtedy już przestawałam skakać, za to służyły mi wiernie na codziennych treningach 🙂 Kocham veredusy za to, że ta skorupa to nie jest taki suchy plastik, tylko są elastyczne, dopasowują się trochę do nogi, gumki się nie wyciągają, kołki nie urywają i można je bezczelnie nawet w pralce prać bez szkody 😁 10/10, gdybym się nie przerzuciła na ujeżdżeniowe miękkie kapciuszki, bo ładne, to pewnie kupiłabym drugą parę veredusów za jakiś czas.
Dziękuje wam za odpowiedź, zaczynam polować na veredusy 😀😀
Czy ktoś z was używa i mógłby polecić ochraniacze chłodzące? Przeglądam internety i juz nie wiem na co patrzec za bardzo
Szukam ochraniaczy kontaktowych pancernych - najlepiej z plastikową łyżką od środka. Nie "za miliony" 🤣. Czy Woof Weary są dalej tak pancerne jak były kiedyś?
Hej,
Czy może ktoś polecić ochraniacze skokowe na kołki które będą wytrzymałe, chroniące nogę i z dobrą wentylacją?
Aktualnie mam VEREDUS CARBON GEL VENTO ale trochę się zawiodłam bo mi jeden ochraniacz pękł z tyłu i mam pęknięcie mniej więcej jak na zdjęciu (czerwona linia). Nie wiem czy to z zużycia czy ktoś stanął na nim. (mniej więcej 1,5 roku po zakupie to się stało).
Jestem otwarta na propozycje w rozmiarze M.
Zrzut ekranu 2023-05-20 111012.png
dariakolod, nic trwalszego od Veredusów raczej nie ma. Może trafił Ci się jakiś felerny? Próbowałaś reklamować?
Perlica, ja mam pro mesh, uwielbiam je. Noga nie grzeje, nie nasiąkają wodą. Chronią bardzo wysoko, co się sprawdza na długie nogi Lilki i nakostniaka Savony.
https://pasi-konik.pl/br-ochraniacze-pro-mesh-x-shape
xxagaxx, dzięki bardzo fajne.
Ej tylko są białe🤔
Perlica, a robi ci kolor na padok ? Tez mam białe i żyją.
xxagaxx, no w sumie nie robi 😚 tak dla zasady bym chciała granat🤣
kotbury, mam te drugie na treningi i póki co jestem bardzo zadowolona i polecam.
korzysta ktoś z owijek treningowych z Wideneren? z Podkładami? Jak wam się to sprawdza? zostaje noga pod tym sucha?
Szybkie pytanie. Czy któreś zadnie ochraniacze zandona mi przejdą na zawody czy wszystkie mają te wypustki w środku? Bo na zdjęciach nie widać a niekoniecznie jest gdzie pojechać pomacać wszystko.
Kastorkowa, są Zandony gładkie w środku