Hmm. Fajnie jest po dwóch latach nauki z dziwnym gościem w ciągu 5 minut poczuć do niego sympatię 😉,a to wszystko przez wystawienie dobrych ocen całej klasie na koniec haha. Cholera, wydawał się chamski, a tak na serio okazało się że jest całkiem spoko. 🙂.
Szkoła więc fajnie 🙂.
U was też wystawiają już oceny?
U konika też w miarę ok. Pojeździłam trochę na luźnej wodzy i nawet fajny galop dało się utrzymać 😉), a ostatnie dwa tygodnie były masakrą i wielką szarpaniną z kuckiem 🙁.
Wystawiaja oceny ! ;o jeszcze z polowy przedmiotow pare spr. przed nami a oceny wystawione 11 CZERWCA beda.. chociaz wolalabym,zeby juz.
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1004982#msg1004982 date=1304968928]
no pewnie, muszę być na bierząco bo Badziowe pomysły dostarczają mi rozrywki 😁
nie martw się ja też załapałam ignora ale jakoś mnie to nie rusza 😎
[/quote]
Haha no tak 😁 mnie jego pomysły bawią dopiero bo jakimś czasie, najpierw opadają mi ręce, albo szczęka i nie bardzo wiem jak powinnam zareagować 😁
Ignor mnie nie rusza, tylko intryguje mnie kto to 😎
Edit:
U was też wystawiają już oceny?
Nie, mało tego są takie przedmioty z których nie mamy żadnych ocen, albo takie których mamy 3 w tyg a ocenę aż jedną a powinny być 4 do wystawienia na koniec, ciężki miesiąc mi się zapowiada... 🙄
Haha no tak 😁 mnie jego pomysły bawią dopiero bo jakimś czasie, najpierw opadają mi ręce, albo szczęka i nie bardzo wiem jak powinnam zareagować 😁
wybacz chłopakowi, nudzi mu się nooo 😉
Cześć co prawda ja nie małolat ale z nudów i posiadania zdjęć wstawię jedną z was i jej podopiecznego ciekawe czy poznacie kto to

i jeszcze jej podopieczny sielankowo

i z cyklu jakie ciężki jest życie
Radeczek, to jest Atlantyk?
Zgadłaś..🙂
A tak ps. Bry p. Olu:*🙂
Co tam małolaty?
Jutro piszemy próbną maturę z matmy. 😵
xxflygirlxx powodzenia!
Moja kochana szkoła wystawia nam oceny z testów kompetencji. 😵 Przecież za to normalnie nie ma ocen! 😤
U mnie też sa wystawiane oceny za to. 😤
A nie powinno być. Te testy są po to żeby sprawdzić z czym sobie nie radzimy... chyba.
ChCh myślę, że to trochę zależy też od szkoły. 😉
u nas też wstawiają oceny .. 🤔
Mam nadzieje drogie Panie że nie wierzycie dziewczynce o nicku MYSZA. Słyszałyście może o koniach które jej odebrali, jedna klacz padła a wałach w ciężkim stanie sam właził do przyczepki bo chciał uciekać jak najdalej. Nie wdawajcie się z nią w żadne dyskusje bo nie warto, potem możecie mieć tylko problemy. Dziewczyna nie skończyła nawet gimnazjum, jest w OHP samo to swiadczy o niej, nie bądzcie dziewczyny naiwne. Przepraszam że zaśmiecam :kwiatek: Ps: I raz jeszcze powtórze MYSZKO, nie obchodzi mnie co o mnie piszesz na forum bo to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, lepiej zajmij się nauką i zdaj w końcu do następnej klasy, a nie wymyślasz niestworzone historie które i tak nikogo na tym forum nie obchodzą.
Raz jeszcze laski przepraszam :kwiatek: ale uwarzajcie na nią!
xxflygirlxx, a Ty która klasa jesteś? 2 LO? Podstawkę próbną piszesz czy rozszerzenie jutro? Powodzenia 😀
Ja piszę próbną podstawę 13 w piątek 😁 i mamy do końca maja co piątek pisać. Niestety piszemy zawsze po lekcjach, czyli siedzimy w szkole do 18-19 🙄
fin tak, druga. Podstawę, co ty ja i rozszerzenie toż to cyrk by był. 😜
Nam sorka zapowiedziała, że przez cały następny rok będziemy do obrzydzenia rozszerzenia pisać, a na razie tylko podstawy 🙄
No ale ty pewnie masz profil z rozszerzoną matmą, a ja nie. 😉
Tak, mam rozszerzoną matmę i angielski, a fakultety z geografii i informatyki. A Ty? 😀
Rozszerzona biologia, chemia i fizyka. 😉
My mieliśmy pisać próbną maturę z matmy, ale nie wyszło 🙁 bo średnio czasowo się wyrabiamy 🙁
"Super but" to też nie problem dla mojego konia 🙄 już góra - taśma + bandaż - została zdjęta 😵
Zdolne chłopisko, zdolne...
My pisaliśmy już ze cztery podstawowe.
Bardzo głupie raczej 😁 W ogóle już go wszyscy na klinikach znają poszłam dzisiaj do Pana Doktora od psów i kotów (trafienie tam trochę mi zajęło, ale Agnieszka mnie nawigowała 😂 ) po lek, który dla Badzia przyszedł i od razu zapytał czy to dla Bazyla i co u niego słychać 😁
[quote author=fin link=topic=30353.msg1006065#msg1006065 date=1305051424]
Bardzo głupie raczej 😁 W ogóle już go wszyscy na klinikach znają poszłam dzisiaj do Pana Doktora od psów i kotów (trafienie tam trochę mi zajęło, ale Agnieszka mnie nawigowała 😂 ) po lek, który dla Badzia przyszedł i od razu zapytał czy to dla Bazyla i co u niego słychać 😁
[/quote]
😂 Może tą taśmę na agrafki jakoś spinać 😂.
O! I pozszywać jeszcze jakimiś chirurgicznymi nićmi! To jest plan 😎. 😂
Hahahaha dobre 😂 spróbuję jutro 😁
Hehe. A może posmarować czymś obrzydliwym?