słyszałam, ze 4 w rynku ma byc jakis koncert i same wiecie co tam bedzie się działo, moze powinnysmy zmienic miejsce na cos w okolicach rynku, tak zebya dało się tam dojsc i jeszcze na dodatek wejsc do środka? 😉
Czy możecie potwierdzić kto będzie? Ja na 100%. Jestem za tym żeby spotkać się na pl. Solnym, przy takiej ee.. rzeźbie w kształcie szpikulca. Tam napewno nie będzie dużo ludzi.
Ja będę na 100%. 🙂 No to może spotkajmy się pod KFC i później pójdziemy sobie tam gdzieś, gdzie mamy pójść. 😎 Tylko proponuję jakiś znak rozpoznawczy skoro mamy się poznać. Coś widocznego na pierwszy rzut oka. Może telefon trzymany w lewej ręce? Będzie już dość ciemno, więc światło zwracałoby uwagę.
czy kfc czy pl. solny to jeden grzyb, bo jak jest koncert to w obrębie CAŁEGO RYNKU bedzie PEŁNO LUDZI i podejrzewam, ze nawet tam nie dojdziemy. jezeli chcecie cos zjesc to haggis odpada. moze w takim razie pizza hut kolo pasazu grunwaldzkiego?
[quote author=vill_18 link=topic=3418.msg794696#msg794696 date=1291379992] Zairka dojedziesz na pewno o ile przyjedzie cokolwiek 😂 Ja moze odkopie auto 😁 [/quote] ejj jak jedziesz autkiem to masz po drodze mnie zabrac mamusiu 😀iabeł:
Ja będę na 100%. Jako że mam dość blisko, będę zapewne najwcześniej i czekać będę na Was, dziewczyny wewnątrz w białym sweterku, uczesana w warkocz - ciemne włosy. Jakby co to przy okazji podaję swój nr telefonu: 507 296 487. Do zobaczenia! 😅