Howrse gra :)
Tym razem ja gratuluję bo u mnie lipa :/
Czy któraś też testuje nową wersję gry ?
Jak to jest z końmi które kupię w wersji testowej ? Jak się test skończy to one przepadną czy co z nimi ?
Przewaliłam 4 RO i nic.. nie mam szczęścia w tej grze kurcze 🙁
kurde brakuje mi 4 diamentowych i 2 złotych 🙁 a skonczyły mi sie kupony, nigdy nie byłam tak blisko 🙁 nie chce ktoś coś kupic ??🙁
WYMIENIE PASS NA KUPON
calore jak chcesz to ja mam jeszcze możliwość ubicia 4 bo ostatnio 6 podsylalas 😉
6? a nie 7? zobaczę jutro jak to było i podeślę resztę 😉
Czy któraś też testuje nową wersję gry ?
Jak to jest z końmi które kupię w wersji testowej ? Jak się test skończy to one przepadną czy co z nimi ?
wersja testowa jest tylko kopią normalnej gry, ale nie wpływa na nią. cokolwiek zrobisz w wersji testowej, nie wydarzy się w normalnej. testujesz nową promocję może? 👀
w takim układzie szukam nadal kogoś do zdechnięcia tych 3-4 koni 😉
Sivrite już wiem, dlaczego robiłam zawsze lonże! Jedną lonżę robi się tylko i wyłącznie ze skóry. W ciągu 4 dni robi się 6 lonży, 6x8tys= 48tys na czysto. Z kolei siodeł robi się 30, więc 30x1499(po tyle teraz są)= 45tys ale! Od tego muszę odjąć koszt żelaza potrzebnego do wyrobu siodeł. Więc mi chyba i tak bardziej opłaca się wyrabiać lonże, bo jak wchodzę co 4 dni i robię nowe produkcje to mam prawie 200tys w ciągu 4 dni.
calore zastanawiało mnie to, bo konie mogę kupić normalnie od innych graczy. Oni kupony za to dostają a koń 19 stycznia pójdzie na straty ... głupie to xD
Tak, jest i kalendarz i ubieranie drzewek jak w tamtym roku.
Ale ubranie choinki jest o wiele trudniejsze i jestem bardzo zła bo dużo kuponów pójdzie na to, a kolejny celtycki jest do wygrania
A ja mam kupony ale pierdziele te karty. SAME BRĄZOWE I SREBRNE, no litości, poszło już 10 kuponów i dostałam jedną diamentową. Brakuje mi 4 więc, nie widzę sensu utraty kolejnych kuponów. Nigdy więcej nie biorę udziały w promocji, gdzie to los decyduje, bo czuje się oszukiwana :P
Sivrite już wiem, dlaczego robiłam zawsze lonże! Jedną lonżę robi się tylko i wyłącznie ze skóry. W ciągu 4 dni robi się 6 lonży, 6x8tys= 48tys na czysto. Z kolei siodeł robi się 30, więc 30x1499(po tyle teraz są)= 45tys ale! Od tego muszę odjąć koszt żelaza potrzebnego do wyrobu siodeł. Więc mi chyba i tak bardziej opłaca się wyrabiać lonże, bo jak wchodzę co 4 dni i robię nowe produkcje to mam prawie 200tys w ciągu 4 dni.
Tak, dlatego pisałam, że najlepiej jest z siodłami poczekać aż cena podskoczy, bo bywają i po 3 000. : P
Mi też brakuje 4 diamentowych i 2 złotych, nie użyłam żadnego kupony, bo nie mam i nie użyję. Więc promocję uważam za zakończoną.
U mnie sytuacja identyczna.
Znowu ubieranie drzewek? Nie lubię, a pfe.
grrrr.... wywaliłam tyle kuponów. i ... brakuje mi tylko 4 diamentowych 😲 i zero kuponów, nigdy nie byłam tak blisko 🙁 pomoze ktoś ? mam konie z szj na sprzedaz i jakiec cr, upominek hestii itp
Lepiej wziąć sprawy w swoej ręce a nie czekać na łaskawość losu 🙂
A ja mam kupony ale pierdziele te karty. SAME BRĄZOWE I SREBRNE, no litości, poszło już 10 kuponów i dostałam jedną diamentową. Brakuje mi 4 więc, nie widzę sensu utraty kolejnych kuponów. Nigdy więcej nie biorę udziały w promocji, gdzie to los decyduje, bo czuje się oszukiwana :P
karla158, a masz jakieś PD? mam konia 29 lat + tyle kasy, że jeszcze jednego zdechlaka mogę kupić i ci te 2 kupony dać
wabankowa, faktycznie, 6 zdechłaś mi. zaraz podeślę 4 kolejne
pamiętam poprzednie ubieranie choinek. nie podobało mi się :/ a jest tylko jeden boski do wygrania? ostatnio było ich chyba kilka.
Kilka: jest ten nowy celtycki, balios, dziki, strzelec i mgła
Ciężkie jest to że do ubrania boskich choinek potrzeba ozdób które dostaje się tylko i wyłącznie za ubranie innej choinki. U celtyckiego są 3 takie ozdoby u już 11 i oczywiście jak w tamtym roku gwiazdki i domki które ciężko dostać
Dziewczyny po ile stoi 5ty żywioł? Bo mam na zbyciu a potrzebne equss
Dziewczyny po ile stoi 5ty żywioł? Bo mam na zbyciu a potrzebne equss
Ile w Equus stoi mogę tylko zgadywać, mogę zaproponować 550 tysięcy. : )
Sivrite podaj nicka to wystawie na wymianach 🙂
Sivrite podaj nicka to wystawie na wymianach 🙂
MyJoy. Mogę prosić prezent i konia w tej cenie? Cienizna z ilością wymian. : P
Sivrite o kurczę, czytam długo ten wątek, czasem sobie pogram - ale nie ogarnęłam, że ostatnio udostępniłaś mi boks w swoim ośrodku dla wałacha na GP. Świat jest mały 😀
Sivrite o kurczę, czytam długo ten wątek, czasem sobie pogram - ale nie ogarnęłam, że ostatnio udostępniłaś mi boks w swoim ośrodku dla wałacha na GP. Świat jest mały 😀
Ja tu się po prostu zaczęłam odzywać ze 3 strony temu. : P
No ja zostaję przy lonżach, bo na nich zarabiam 48tys, a na siodłach nawet jeśli byłyby po 3000 zarabiam 42tys 😉
Ale łąki już zmieniłam, boksy mam, jeszcze tylko muszę te zawody ogarnąć, ale nie wiem czy mam tak dobrego konia- bo mam jednego 😂
Usunęłam tego dubla 🙂
Sivrite mam dopiero 27 dzień stażu 😕 Za 3dni ci wystawie.
calore tak mam pd , i byłabym bardzo wdzięczna jakbyś pożyczyła 🙂 :kwiatek:
napisz prosze na howrse , karla158
A ja skóry po prostu sprzedaję.
ja jednak odpuszczam karty 🙁
Brakuje mi 2 złotych i 3 diamentowych kart... nie chce ktoś kupić czegoś z CR? Mam 2 żywioły, kamienie, objęcia, ZJ, KK... Potrzebuję kogoś kto pomoże mi ruszyć zawody, wyścigi kłusem - kłus pomiędzy 1000 a 2000, 2 moje konie są zarejestrowane i cisza. ośrodek Narrenturm
karla158, wysłałam ci PW na howrse.pl. rozumiem, że już nieaktualne?
u mnie od 3 dni stan ten sam, brakuje 2 złotych i 4 diamentowych, ciągle brązowe i srebrne karty dostaję :/
Cierp1enie, mam tak samo, także, podziękowałam. Już się więcej nie dam nabrać 😉
Cześć!
Mam na .com do sprzedania:
Z. Harmonii, 5-ty Żywioł, Piętę Achillesa, Strzałe Artemidy
Gdyby ktoś coś chciał, to proszę o wiadomość tutaj lub na howrse do kaka2002 (.pl i .com)
+ Poszukuje Piorun Zeusa i Kamienia Filozoficznego na .com!