Howrse gra :)

Dementek, oo, nie mam co prawda smartfona, ale jak będę mieć to zobaczę. dzięki za info 😉
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
01 grudnia 2016 09:13
Na kompie też można się zalogować do mobilnej wersji. Wystarczy wpisać m.howrse
kogo cieszy kalendarz? Mnie bardzo, przypominają mi się stare czasy howrse
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
01 grudnia 2016 20:26
Cierp1enie , ja się cieszę  😀 chyba jedna z niewielu promocji, gdzie nie trzeba wydawać kuponów
Czy ktoś tutaj ma hodowle Kuców Walisjkich? 
Kupię też z chęcią jakiegoś angola z galopem powyżej 1000, muszę zawody swoje ruszyć  😀

Cierp1enie , ja się cieszę  😀 chyba jedna z niewielu promocji, gdzie nie trzeba wydawać kuponów

i nawet jest tyci tyci szansa na boskiego 🙂
A właśnie! On losowo wpada na końcu kalendarza czy zawsze?
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
02 grudnia 2016 17:15
Hm... mnie na razie wypadła Strzała Artemidy i Lira Apolla. Nie mam pojęcia czy to losowe, czy przypisane do każdego dnia  👀 Może zależy od ilości otwartych okienek?
To ja mam 10% energii dla każdego konia i mieszankę.

Jak na razie kiepski start.
Ja 500 paszy i jakieś nauszniki :/ Już widzę, jak mi wpada ten boski :P
ja mam paszę i fortunę krezusa

także kalendarz jest losowy
ja miałam 500xowies + nauszniki, mam nadzieję, że to tylko taki kiepski początek i że jeszcze coś mi wpadnie przyjemnego 😂
To zobaczymy, której z nas wpadnie boski na końcu!  😁
no ciekawa jestem czy wpadnie, bo ostatnio te losowe to słabo. Np przy ostatniej promocji same nicki nieznane dostały, patrzyłam i były to osoby, które nawet nie za bardzo grają w howrse. (nie sprawdzałam wszystkich).
ja miałam traktor i 10PD na com, a na pl fortunę krezusa i krew meduzy

pytanie mam - ustawiłam sobie w ośrodku 100% na transport żelaza przy lekcjach, a czasem samo zmienia mi się na 100% normalnych lekcji. ktoś też tak ma? 👀
lira apolla mi dziś wpadła, kiepsko
Dzisiaj był boski do wygrania i co, wpadł owies.  😵
dziś był boski??? No to lipa :/
Jak się zalogowałam to wyskoczył mi komunikat, że mogę dzisiaj wygrać boskiego. Otwieram okienko i owies.  😁
co sobote w kalendarzu mozna wygrac boskacza
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
03 grudnia 2016 17:26
Dołączam do fanów owsa 😁
Imperium owsa nam się szykuje.  😁
przy waszym owsie moja lira wychodzi na bogato 😀  😂
To ja się wyłamuję. Miałam 30 mieszanki 🙂
ja miałam traktor i 10PD na com, a na pl fortunę krezusa i krew meduzy

pytanie mam - ustawiłam sobie w ośrodku 100% na transport żelaza przy lekcjach, a czasem samo zmienia mi się na 100% normalnych lekcji. ktoś też tak ma? 👀

Zmienia Ci się automatycznie na kasę, gdy wyczerpiesz już dzienny limit metalu. : )
a mi wpadła fortuna 😵
Sivrite, ooo, dzięki! a jak nie zmienię z kasy na metal to pewnie nie wróci samo?

ja dzisiaj dostałam czerwono-białe nauszniki i 10% energii dla koni 🤣
No to ja dostałam Boską Strzałę Artemidy  😀
Sivrite, ooo, dzięki! a jak nie zmienię z kasy na metal to pewnie nie wróci samo?

ja dzisiaj dostałam czerwono-białe nauszniki i 10% energii dla koni 🤣

Wraca samo następnego dnia. : )
oo, a ja się męczę ze zmienianiem tego 🤣 myślałam, że to jakiś błąd, jak to na howrse. super, zostawię to w spokoju w takim razie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się