Howrse gra :)

wymienię na coś na com:
- upominek hestii
- wyzwanie tytanów

Ploutos' Parchment
x 10
Croesus' Fortune
x 9
Black Orchid
x 8
Medusa's Blood
x 6
Zeus' Lightning Bolt
x 6
Philotes' Stroke
x 6
Helios' Ray
x 5
Apollo's Lyre
x 4
Pandora's Box
x 4
Bonus Pack
x 3
Achilles' Heel
x 3
Poseidon's Horseshoes
x 2
Harmony Pack
x 2
The Bewitched Pumpkin
x 1

Poseidon's Bridle
x 1
Golden Apple
x 1
Piece of Cloud
x 1
Fertility Wand
x 1

i

Black Orchid
x 5
Philotes' Stroke
x 5
Helios' Ray
x 4
Pandora's Box
x 3
Croesus' Fortune
x 2
Bonus Pack
x 2
Ploutos' Parchment
x 2
Medusa's Blood
x 2
Harmony Pack
x 2
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Morpheus' Arms
x 1

Apollo's Lyre
x 1
Hera Pack
x 1
Water of Youth
x 1
Fertility Wand
x 1
Achilles' Heel
x 1
tylko passy mnie interesują 😉
Mam przedmioty na wymianę z COM na PL.
Najchętniej wymienię to na kupony, OM i RO. Ale mogę się wymienić również na inne przedmioty (;

Croesus' Fortune
x 15

Ploutos' Parchment
x 8

Philotes' Stroke
x 7

Achilles' Heel
x 6

Pandora's Box
x 5

Bonus Pack
x 5

Apollo's Lyre
x 5

Medusa's Blood
x 4

Black Orchid
x 4

Helios' Ray
x 3

Zeus' Lightning Bolt
x 3

Morpheus' Arms
x 3

Harmony Pack
x 2

Horn of Plenty
x 2

Philosopher's Stone
x 2

Poseidon's Horseshoes
x 2

Fertility Wand
x 2

Chronos' Timer
x 1

Golden Apple
x 1

Piece of Cloud
x 1

Water of Youth
x 1

Centaur Pack
x 1

Poseidon's Saddle
x 1

cholera :/ wyszłam na chwilę, w tym czasie ktoś kupił mojego konia za 2 kupony na 10 min przed końcem zestawu elfów, a jak przyszłam, to już było za późno :/ i nie wiem, czy zdążę, bo zostały mi dwa klucze, a od kilku dni kręcę się wokół jednego :/ może mi ktoś znowu zaczarować kostkę na 3 oczka? 😁
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
02 stycznia 2013 11:20
czary mary, hokus pokus niech na kostce wypadnie 3.
Abra kadabra, hokus pokus, śmabla, blabla. Bęc.

Mam nadzieję, że pomogło 😀
mi 4 klucze zostały..

Jakie sa zadania po otwarciu Ro?

sprzedam UH - cena 2 kupony ^^
Dziewczyny specjalistki, pomocy... 🙄

Co zrobiłam źle trenując tego konia? 885.37 Wysyłałam go codziennie na lekcje i trenowałam "tak jak zawsze", a wydaje mi się, że jakoś mało UM wyciągnęłam... Dla porównania mam też takiego ogiera: 811.03, który PG ma niższe o 74 punkty, a UM niższe tylko o 27 punktów. Jak to działa? 🙄
A wrodzone umiejętności jakie miały? Ten z gorszym pg ma droższe lekcje i więcej umiejętności mu dają też 🙂

Sprzedam/wymienię upominek hestii na com 🙂
Miyako, podziałały. oba. wypadło 6 😁
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
02 stycznia 2013 14:58
te moje zdolności magiczne  😜

sprzedam Uh x 2 :P
howrse uczy 😁 zauważyłam, że ktoś, kto kupił mojego konia dał mu imię "Frajerka". z ciekawości sprawdziłam i okazało się, że to po słowacku "przyjaciółka" 😁
Mam na sprzedaż Okrycie Hypnosa jak by ktoś był zainteresowany 🙂
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
03 stycznia 2013 15:14
Dziewczyny, może założymy wątek "ogłoszenia howrse"? Czy można tutaj?
No i swoją drogą. Ile mogę chcieć za klacz andaluzyjską Pegaza, 11-letnią, z potencjałem 350, umiejętnościami 277 i blupem 41,87?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
03 stycznia 2013 15:22
Lizzy tak po prawdzie to pewnie z 500eq... masa jest takich koni w sprzedażach.

Też mam 2 okrycia jakby ktoś chciał. Jak dla mnie to trochę bezużyteczna rzecz, bo przecież przy hodowli właśnie rejestracja w dobrym ośrodku jest ważna ze względu na lekcje, a to okrycie chyba sprawia, że ich nie ma?
sprzedam Zestaw Nyks za 4 kupony/passy
lizzy ludzie ogłaszają tu konie, więc nie potrzeba nowego wątku 😉 ewentualnie możemy się umówić, że ktoś u siebie na froum w ośrodku zrobi wątek ogłoszeniowy. na com to widziałam.
hehe, powiedzcie, głupi ma szczęście 😁 wstałam rano i myślałam, że wstałam na 8, a nie na 9 i że jest wcześniej więc na luzie sobie wchodzę na howrse i klikam, odświeżyło mi stronę i widzę "następne kliknięcie za 1 sekundę" 😁 gdybym kliknęła parę sekund później, straciłabym jedną kolejkę 😉 po południu miałam to samo na pl.
03 stycznia 2013 16:00
Skoro tak, rozważę sprzedaż każdego z moich koni 🙂
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2542823
Nikt nie kupi tych koni za kupony 😉
Wymienię z COM na PL - na kupony, RO, OM, 5-ty Żywioł, SLH, Zestaw Nyks lub WT 😉

Morpheus' Arms
x 3

Harmony Pack
x 2

Horn of Plenty
x 2

Philosopher's Stone
x 2
do czego służy to Okrycie  😡 ?
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
03 stycznia 2013 20:25
Znalazłam Graniego w dużym prezencie. Jak najskuteczniej z nim postępować, żeby wyciągnąć jak najwięcej diamentów? 😀

edit: zgubiłam słowo
nic z nim nie zrobisz poza zdychaniem go co 30 dni, co da ci 2 diamenty.
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
03 stycznia 2013 20:29
Liczyłam na kokosy, a wyszło jak zwykle. 😂 Ale lepsze dwa diamenty niż nic. I w końcu na coś się przydadzą Puszki Pandory. 🙂
Na .com weszłam na duży prezent, dostałam Zestaw Centaura, potem wylosowałam 1 oczko i się przesunęłam a duży prezent znowu jest na tym polu, nie zniknął  😲
04 stycznia 2013 13:49
Nikt nie kupi tych koni za kupony 😉

wiem wiem, ale nie zaszkodzi wystawić 🙂 niech sobie stoją 🙂
[s]potrzebuję konia na pl, którym wygram 10 zawodów, ma ktoś pożyczyć? :kwiatek:[/s]
Mam na niemieckim Howrse "Hestias Gabe". Nie mam jednorozca ani passow, zeby go kupic, wiec chcialam wymienic, ale tez sie nie da. Moge sie tego pozbyc jakos, czy po prostu wygasnie samo od siebie i ja po prostu strace ruch? Bo wlasnie jest wazne jeszcze 6 dni i 5 godzin.
zniknie samo. możesz komuś sprzedać, ale nie każdy się odważy dać komuś konia bez gwarancji zwrotu po 10 dniach.
Kurde no, cieszylam sie z duzego prezentu na planszy, a tu kupa...jak to komus sprzedac?
ktoś musiałby ci sprzedać klacz jednorożca, ty dasz jej upominek i wystawisz z powrotem do tego kogoś. możesz dać w avatar info, że sprzedaż go. ja raz sprzedawałam, to laska wzięła ode mnie zestaw hery jako zastaw i oddała po 10 dniach, jak odkupiła rożkę. ten upominek trzeba tylko dać koniowi w określonym terminie, potem może być "na" koniu i czekać do zaźrebienia dowolnną ilość czasu 🙂
Ja też wygrałam Graniego i tak sobie stoi u mnie bo nie zamierzam wydawać swoich zasobów za 2 diamenty. Zupełnie nieopłacalny ten koń.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się