Zmiana Loginu...
W sumie też byłabym chętna na zmianę. Pozbyć się tych diabelskich cyferek. Dużo ludzi bierze to za rok urodzenia 😵
No i tak ludzie zwracają się do mnie lazuryt...
Czyli mam rozumiec ze administrator jest tak zapracowany, ze nie ma czasu w ciagu miesiaca odpowiedziec na wiadomosc? 🙄
czyli jednak można zmieniać loginy? brzydko. nie podoba mi się to.
[s]Vanille czy jakoś tak to nowa odsłona Pantofel, tak? i teraz Pantofel-wpisana niejednokrotnie jako nieuczciwa już będzie czyścioszkiem z pustym kontem, bo nie będzie jej wyszukiwało jako nieuczciwej? [/s]
mój błąd, przepraszam
Nie wiem czemu mi się wydaje, że na zmianę loginu quanta dała iks lat temu jakiś deadline, i że po tym terminie nie zmienia już loginów. A może to dotyczyło kasowania kont..? Ale coś mi się kołacze po głowie, że miało nie być możliwości zmieniania loginów. Też mi się to nie podoba.
Widziałam tą ankitę, jednak w regulaminie nic nie ma na ten temat. Jakby mi administrator napisał ze nie, no to nie. Tylko ze nie dostałam żadnej odpowiedzi i nie wiem czy czekać na zmianę loginu, czy to olać...
Ale skoro niektórzy ostatnio dostali możliwość zmiany (vide eterowa ) to chyba można... Ja też napisałam z prośbą o zmianę, bo mój nick mnie irytuje niesamowicie, na odpowiedź wciąż czekam. Może nie rzucę się z mostu, jeśli nie uda się go zmienić, ale fajnie by było mieć jakąś odpowiedź 😉
DeJotka, a do kogo zgłosiłaś prośbę?
OMG, dopiero zauważyłam. Pisałąm do roota, może trzeba inną drogą próbować?
ja pisałam 2 razy do quanty, bo wiem, że maluda (Być) u niej niedawno zmieniała nick, ale też zero odpowiedzi 🙄
Dzień dobry,już bardzo dawno zmieniłam nick z Gość10 na Bea1,jednak w galerii nadal zdjęcia są podpisane starym nickiem.
Jak to zmienić?mogę to zrobić sama czy tylko ktoś z Modów?
Dzięki za pomoc.
Jak to obecnie jest?
Mnie też obecnie irytuje nick, a zakładać inne konto mi się nie uśmiecha...
Za założenie drugiego konta jest ban, więc odradzam. Nie można też zmienić nicku - jaki wybrałaś, taki musi zostać.
Też bym chciała zmienić, ale jak widać jedni mogą inni nie.
Ja bym nie chciała 😉 ale też mnie to dziwi to, że jedni mogą a inni nie (chociaż rozumiem i w pełni popieram ten zakaz).
Ja bym chciała, bo brzmi mega infantylnie, no ale trudno, jakoś to przeżyje. 😀
jagoda, Chainsy, kogo macie na myśli? W razie czego piszcie na PW.
Znam jedną osobę, która zmieniła nick z dość poważnego powodu i w pełni zrozumiałego, nie chciała aby ten się kojarzył z jej firmą i aby ktokolwiek ją tutaj znalazł pod tą nazwą. Drugi przypadek dotyczył bardzo zbliżonych nicków i aby lepiej było rozróżnić użytkownika to jeden z nich poprosił o zmianę. Nie kojarzę więcej przypadków.
Już wiem skąd te rozbieżności 😉 Kiedyś (2-3 lata temu) zmiana nicka była możliwa - pisało się po prostu do roota. Wtedy kilka osób z takiej opcji skorzystało. Na samym początku działania forum każdy user sam sobie mógł nicka zmienić. Ale zrobił się bałagan i potem weszła zasada, że nicków nie zmieniamy - chyba że chodzi o nicki reklamowe, które muszą być zmienione na neutralne (to jedyny wyjątek).
Za założenie drugiego konta jest ban, więc odradzam. Nie można też zmienić nicku - jaki wybrałaś, taki musi zostać.
A poprzedniego konta nie można skasować? Tak jak zrobiła to KaNie (dawnej Hypnotyze)??
Scottie, kiedyś można było napisać z prośbą do admina. Nie wiem niestety, jak takie prośby są rozpatrywane w tej chwili. Jeśli ktoś chciał wrócić po skasowaniu konta, to z reguły zakładał nowe konto, ale ze starym nickiem (jak np. szepcik). Co do KaNie / hypnotize i jej historii z kontami, wysyłam PW 🙂
jak zmienić login? ostatnie wiadomości na ten temat były prawie 4 lata temu...
jak zmienić login? ostatnie wiadomości na ten temat były prawie 4 lata temu...
Na czerwonym pasku u góry masz "profil".Kliknij.
Tam po lewej będą opcję.
Kliknij "ustawienia dotyczące konta".
W pierwszym polu możesz zmienić login.
Wpisujesz nową nazwę i klikasz po lewej na dole "Zachowaj zmiany".
No właśnie nie mogę tak... Nie mam opcji zmiany loginu, ani usunięcia konta. Nie wiem dlaczego
A co, spam forum się nie udał? 😂
czy da się obecnie zmienić login? jeśli tak to jak?
panibelynda, Nie wiem czy jest jakiś formalny sposób. Czasem revolta mnie nie poznaje i wtedy mam opcję zmiany, ale też nie wiem jak to działa, bo nigdy nie chciałam zmieniać.