Z tym Filcem mnie zaszokowałyście ;] cudeńka normalnie 🙂 korsik i Lovely super gadżety 🙂 Macie piękny dar tworzenia takich słodkich delikatnych rzeczy. Misiek wymiata a jeżyk wraz z nim 🙂
a ja wzięłam się za szydełko i własnie dziergam sobie jedną bluzkę a na drugą juz mam ochotę🙂 aa, i szalik z kapturem sobie robię, a kochana babcia dorabia mi rękawiczki do kompletu 😀
z filcowania to właśnie powstaje świnia na aplikację na torbę🙂 I swinka z modeliny tez już wypieczona sobie leży🙂 też pewnie na torbę (zresztą, cała torba będzie handmade) no i parę filcowych kulek, ale to już na mokro (zaoszczędza czas)
LOVELY, korsik jestem pod wrażeniem bo dla mnie to czarna magia a u was wygląda to tak samo dokładnie i estetycznie jak na tym blogu "instruktażowym"! 😵
pare moich kartek dla siostry: (niestety robione komórką na szybko i nie widać ani pełnych kolorów ani faktury.. 🙄 :mad🙂
Wiem, że pawie oczka przynosza pecha. Jednak nie mogłam sie oprzeć. Pokombinowałam trochę i powstała zawieszka na grzywkę mojej młodej lub do kantarka pokazowego.
A ja zapomniałam się wam pochwalić budką dla ptaków, którą wyprodukowałam z szerokiego pniaka (dłutkiem). Jak będę w sierpniu na działce to wstawię foto dzieła już na drzewku 😁
A ja wzbogaciłam się ostatnio w stojak na siodlo. 😅 Narzeczony pomógł i z deseczek z palet pod pustaki zrobiliśmy, myślę nienajgorszy, stojak. Trochę bejcy, bezbarwnego lakieru i mam stylowy stojak. 💃 Jak tylko dorwę się do aparatu to wstawię zdjęcia.
sznurka jestes dla mnie bogiem w dziedzinie CEPELIA To trzeba mieć w bani taki mały tik żeby z czegoś tak kwaśnego zrobić takie cudeńko. Twoja wyobraźnia i te cudowne gadżety które tworzysz są wręcz wypaśne! Kojarzą mi się w dzieciństwem i wyjadami do Babci na totalnie zapomniana przez Boga wioskę. Tam takich rzeczy było pełno. Tworzona cepelia przez wiejskie baby które spotykały się raz w tygodniu na plotkowanie. Bonusem były właśnie takie domowe dodatki. Wspominam te czasy z rozmarzeniem i łezką w oku....