Cieszę się, że nie jestem sama. Jeszcze mi chyba jakiś szmatoholizm powrócił, bo już poluje na brązowy czaprak, ochraniacze i kalosze. Nieważne, że jeszcze niedawno wszystkiego się pozbywałam.😅
I ja, i ja! Też się tak zachwycam!
Teraz mam fazę kompletowania owijek pasujących kolorystycznie do czapraków. Znaczy się - faza w planach, bo w kółko wyskakują weterynaryjne sprawy, ALE owijki na wokandzie.... :P
flygirl, weź no nie mów, ja bym chętnie brązowy sprzęt ogarnęła, tylko na Rudym to będzie wyglądało źle.... przynajmniej w moich kanonach sprzętowego piękna :P
edit, kurde, a miałam pytać,
Czy ktoś jeszcze korzysta z tych podkładek korekcyjnych z wkładkami...? Celem lepszego dopasowania siodła. Mattes na pewno miał w ofercie takie podkładki, ale może jest coś w niższej cenie... Felixa Buhlera tylko znalazłam w ogłoszeniach.
Sankaritarina, - ej nieprawda, rude w czekoladowym brąziku wygląda sztos! 💖
Sankaritarina, moja saddlefitterka polecała z korekcyjnych Premier Equine.
Ja mam korekcyjną Kentucky i bardzo polecam.
xxagaxx, Dzięki, to też jakiś trop!
Korygowałaś jedną stronę? czy raczej przód-tył?
keirashara, No właśnie ja tego jakoś nie mogę zobaczyć ^^' Pamiętam nawet jednego kasztana tu, na revolcie, który miał brązowy sprzęt i wyglądało to na tym kasztanie ładnie, ale ja na moim jakoś nie widzę xD 😀
Sankaritarina, a różnie, teraz mam jedna stronę tylko. Zaleznie co koń potrzebował w danym momencie.
Mój Siws miał całe życie lekko tył dopychany w podkładce.
a co do brązu i kasztanów:
https://pl.pinterest.com/pin/beautiful-brown-horse-in-a-lush-green-forest--22306960637741025/
Sankaritarina, doskonale cię rozumiem 😜 moje kanony sprzętowego piękna są podobne
sankaritarina prolite można wyrwac jeszcze używkę czasem w przyjemnej cenie, generalnie najfajniejsze wg mnie są te z 6 wkładami - po 3 lewo/prawo plus dzielone kieszenie na wkłady żeby nic się nie przesuwało.
Moon, - to ja mam chyba mniejszą L-kę xD Nie, w ogóle nie zmienili xD
Przyznaliby się po ludzku, a nie głupa rżną.
Moon, też to ostatnio zauważyłam że rozmiarówkę zmienili!! Jak zakupywałam L skokowa to też była strasznie duża… a po napisaniu do nich o wymianę na mniejszy rozmiar dostałam odpowiedź że nie wymienia bo została już przymierzona XDDD
A mi wczoraj myszy zjadły mojego matesa! 12 lat żył nietknięty na futrze zębem czasu i w jeden dzień dziwki szare mi zrobiły ruinę!
Przestałam być "humanitarna". Kupuję łapki, taśmy lepowe i wszystko co eksterminuje skutecznie.