Stajnie w Lublinie

Ratatuj, tak, to malutkie, paskudne zwierzątko jest moje 🙂 Wcześniej koleżanka jechała na nim ujeżdżenie.
ratatuj   Moje rude szczęście
05 marca 2012 07:58
Widziałam, jest rewelacyjny
Nie mogłam się napatrzeć  💘
Jasnowata czy ten hucuł , o którym wspominałaś ujeżdżony do klasy C jest kary i ma na imię Pilot?
Tak, to był Pilot. A właściwie jest, ale od dosyć dawna nie jest już mój.
Miałam przyjemność wielokrotnie na nim jeździć, co prawda też już daaaawno temu 😍 I w takim razie bardzo żałuję, że nie mogę wziąć udziału w konsultacjach u kogoś kto tak potrafił zrobić konia 👍. Wspaniały zwierz🙂 A tak swoją drogą to moja mina po pierwszej jeździe, że hc robi takie rzeczy....bezcenne😉
chochlik   Bo w upadku najlepsze jest wstawanie
05 marca 2012 16:37
Witajcie! Wiecie może ile teraz kosztuje pensjonat w Pszczelej Woli i czy dla uczniów tejże szkoły są jakieś zniżki?
Mam takie pytanie, czysto informacyjne.. Chciałby ktoś trzymać konia w nowej stajni, jakieś 30km od Lublina z dużymi padokami i maneżem? Mogę liczyć na to, że jeśli coś takiego powstanie, to ktoś się skusi, czy raczej za daleko? Wiem, wiem, że ważna jest cena i w ogóle jak to będzie wyglądało, ale jestem ciekawa, czy ktoś byłby zainteresowany...  :kwiatek:
[quote author=fruity_jelly link=topic=80.msg1326851#msg1326851 date=1330895913]
Arroch, uważaj lepiej 😜 byś się zdziwiła kto tu paczy 😉
[/quote]

hehe w to nie wątpię, ja i tak już wróg publiczny numer jeden, bo się wszyscy przeze mnie wynieśli także wiesz  😁
Wydawało mi się czy w Panoramie Lubelskiej pokazywali tereny LKJ-u mówiąc, że ma tam powstać stadion piłkarski ?
Arroch kurcze, myślałam że to ja jestem numerem 1.. ale numerem 2 też się zadowolę 😅
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
05 marca 2012 18:44
Czy jest na forum ktoś kto był w niedzielę na parkurach szkoleniowych w pólku? Odpowiedź może być na pw :kwiatek:
karolciaequilano   marzenia się spełniają
05 marca 2012 19:11
Karmelek1700- ja byłam 🙂
Halowe Mistrzostwa Województwa w ujeżdżeniu przeniesione na 21-22.04.
Hahahaha, wiedziałam! ;D Mogłam się z kimś o flaszkę założyć. Przecież za dwa tygodnie jest Torwar, zawody nie mogły się udać 😉
Ale w takim razie może wystartuję z moim bułanym 🙂

I ja znów przypominam o konsultacjach ujeżdżeniowych. Korzystajcie ludzie, bo tanio i profesjonalnie. Z transportem zawsze można się dogadać (nawet ja mam swoją prywatną przyczepę).
To już za 9 dni!
Super, że przeniesione! Będę mogła pojechać pofocić Jasnowatego 😀  🏇 Mam jeszcze pytanie strategiczne, o krórej zaczynają się konsultacje w piątek? Bo nie wiem o której mam się w sobie zebrać, żeby przyjechać bo zapewne na cały weekend zostanę w końcu  😅
Nie, na początku były w tym samym terminie co finał HPP w Janowie, dlatego wysłałam maila z pytaniem, czy to ostateczny termin HMW. I dobrze, więcej czasu na przygotowanie się.
Bardzo dobrze, że przeniesione. Coś czuję, że pociśniemy w Nce, oj tak  🏇

Arroch, zapewne rano, tj. 10-11, ale potrwają po późna, no bo każdy indywidualnie, a niektórzy mogą być dopiero popołudniu.
Hej,
mam takie małe pytanie... Czy orientuje się ktoś jak jest ze stajniami w okolicach Kozłówki, Firleja, tamte rejony? Chodzi mi i o szkółki i o pensjonat. Znalazłoby się coś?
Arroch, zapewne rano, tj. 10-11, ale potrwają po późna, no bo każdy indywidualnie, a niektórzy mogą być dopiero popołudniu.

No to good, powinnam się wyrobić, o 11,15 kończę jakbym się zaraz po szkole zebrała to koło 13 bym była 😉
m2nika, polecam:
http://www.stadniny.pl/oferty/1321532771

dziękuję 🙂
[quote author=fruity_jelly link=topic=80.msg1327654#msg1327654 date=1330970514]
Arroch kurcze, myślałam że to ja jestem numerem 1.. ale numerem 2 też się zadowolę 😅
[/quote]

ej ej! przecież to ja jestem wrogiem publicznym nr jeden! zapomniałyście?! nu nu nu nie ładnie! możecie być wrogiem nr.2 i 3 :P

m2nika jeszcze jest stajnia na Baranie, bardzo blisko Firleja - http://amazonka.strefa.pl/

Ale w takim razie może wystartuję z moim bułanym 🙂
Żółtyyym!   😀

a no i ja też będę na torwarze, we wszystkie 4 dni 🙂
zuzz, Ty? Łaj?!  🙇
Zuzz, to chyba jest wróg publiczny #1 w Pikerze, a Wy dziewczyny w Bonanzie 😉
Oj ja już nie wiem.
Na szczęście ja nikomu jeszcze nie podpadłam :P

I ja ponownie przypominam o konsultacjach. Będę męczyć, trudno 😉
Obiegając od tematu, mamy gdzieś niedaleko od Lublina (max 100 km) stajnie, do której można wstawić ok. 9 miesięcznego źrebaka, z pastwiskami i dobrą opieką?
Zuza, u mnie sa pastwiska, stado koni i wisla nawet jest. Nie ma tylko boksow, poidel i innych wynalazkow 🙂.
Jak Twoje konisie polskie nie zabiją mi źrebaka to bardzo chętnie  :kwiatek: Rozważę wszystkie za i przeciw i będę się odzywać jeśli tranzakcja dojdze do skutku 😉
Arroch, zorientuj się w okolicach Białej i Siedlec. Mam kowala z Siedlec i generalnie z tego co opowiadał to można tam coś takiego w okolicach znaleźć... do Siedlec jest własnie ok 100 km. Natomiast jeśli mogę coś doradzić to nie wiem czy najlepszym wyjściem nie byłoby wysłać źreba do państwowej SK (np Rzeczna), gdzie w sezonie pastwiskowym konie są 24h na ogromnych łąkach ze stadem w swoim wieku... no i można zapomnieć o źrebaku na 2-3 lata 🙂. Naprawdę dla młodego konia nie ma nic lepszego...
mógłby ktoś dobry przypomnieć mi kiedy jest kurs masażu Famagustowy ?
Czy nie wiecie czy jest możliwość indywidualnego masażu itd ? I jaka jest cena zabiegu ?
szuwar http://www.famagusta.dbv.pl/viewpage.php?page_id=47, musisz się szybko decydować, bo mało miejsc zostało 😉

gajowa dzięki! nawet nie wiedziałam, że do SK można wstawiać źrebaka/konia  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się