sklepy internetowe

anetakajper, gnl ma i może ściągnąć jakiś konkretny artykuł.
anetakajper, esiodla ma ofertę tej firmy. Warto sprawdzić.
Dzięki wielkie
Czy fitmyhorse.pl to legitny sklep?
Potrzebuje leku do kenta...
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
27 września 2024 10:36
faith, legit 😉
faith, tak i bardzo polecam.
Dzięki dziewczyny
Jak na GNL jest dostępność 10-14 dni to bedzie za 10-14 dni czy jest szansa że szybciej ? Zamówiłam i nie spojrzałam na ten czas a potrzebuję czegoś na wyjazd i się zastanawiam czy mieć nadzieję czy zamawiać drugą sztukę z innego sklepu 😅
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
27 września 2024 12:54
PannaDziewanna, Zapytaj ich po prostu. To przecież zależy kiedy z konkretnej hurtowni będą robili zamówienie. Może być, że się "wstrzelisz" akurat i za 3 dni będzie, a być może dopiero co im przyszło poprzednie i najprędzej za te właśnie 10 dni zrobią kolejne 🤷
Znając gnl to i później 🙃
Znienawidzą mnie w tym GNL xD Bo zamówiłam kantar, napisali że nie ma mojego rozmiaru. Dogadaliśmy, że zmienimy kolor. Potem w zamówieniu był dobry kolor ale zły rozmiar- ogarnęli, i teraz znowu haha
Nie polecam firmy sprzedającej pasze Alfa-S SP Z O.O Różanka, 3, 38-100 Strzyżów Kupiłam nagietek dla koni 01 września. Mija miesiąc, a nagietka nadal nie ma.
rzepka, A dzwoniłaś do nich, może brak go w magazynie albo jakiś błąd wystąpił przy składaniu zamówienia. Z córką kilkukrotnie zamawialiśmy od nich, fakt, że z opóźnieniem ale pasza dochodziła.
Bardzo słaby kontakt, praktycznie nie odpisują. Mieli jakiś problem, ale wtedy nie daje się ogłoszenia o sprzedaży towaru, dopóki nie będzie go w magazynie. Odpisali dopiero jak poprosiłam o pomoc Allegro. Nadal czekam.
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
01 października 2024 19:54
czy ktoś wie jak skontaktować się z gnl w miarę sprawnie? Chodzi o możliwość sprowadzenia produktu, zdaje sobie sprawę że takie maile nie są priorytetami, no ale chciałabym się jednak dowiedzieć prędzej niż później
ostatnio pisałam do nich maila na adres kontaktowy podany na stronie i dostałam odpowiedź w kilka godzin
01 października 2024 20:53
kamcia665, na ten gnl@gnl ? Kurcze na ten pisałam właśnie.

Może po prostu zadzwonię będzie łatwiej 🤔
Dzwoń, zawsze wszystko załatwiam od ręki
Ja z GNL miałam super kontakt mailowy, a już serio byłam upierdliwa 🙈
+ dla fitmyhorse - taniej niż u konkurencji, szybko i miły gratisik 🙂
Duży + dla Pegaza standardowo 🙂
+ dla: Pegaza (to chyba nikogo nie dziwi), HorseTack, Horseway.
- dla Decathlonu i ich Zaufanego Partnera, bo wędzidło które miało być 14 mm (specjalnie dopytywałam na chatcie, bo nie było w ogłoszeniu), a przyszło jako munsztukowe o szerokości 10 mm. A firma nazywająca się Sport and Go PL jest we Francji i tam musiałabym wysyłać zwrot (na swój koszt ofc)
04 października 2024 13:17
Pacisx, dobrze że mówisz o tym bo miałam właśnie w Deca zamawiać premier equine ale właśnie jak się jak dowiedziałam że zwroty są nie u nich to stwierdziłam że bez sensu. Za tę samą cenę wyszło mi w GNL ze zniżką jednej z ambasadorek. Tym bardziej że to derka i pierwsza więc całkiem możliwe że nie będzie pasować.

Btw. jak produkt niezgodny z opisem to nie jest tak że zwrot jest wtedy na koszt sprzedającego?
donkeyboy, no to jest mega słabe. Jakbym wiedziała jak wygląda sprawa to zamówiłabym to wędzidło z Equishop. Zdecydowałam się na zakup w Decathlonie zapowiadali że będzie chyba w dwa dni czy coś (byl w prawie dwa tygodnie).

A co do zwrotu to nie miałam dowodów, że niezgodny z opisem 🙁 bo grubości nie było na stronie produktowej (generalnie opis jest przepuszczony przez Google translate), a chatu nigdzie nie zapisałam.

A ja z natury jestem leniwa, więc nie chciało mi się szarpać o wędzidło za 150 ziko.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się