breakawayy, :kwiatek: sama się z nich teraz śmieję, ale wtedy jeszcze spędzały mi sen z powiek... dobrze, że miałam na tyle wytrwałości, że mogę teraz cieszyć się naprawdę fajnym koniem ;-)))
martkagd, :kwiatek: nieskromnie muszę przyznać Ci rację... 😡
_kate, dziękuje bardzo! :kwiatek: Samson prowadzi ostatnio życie Leona na tle chryzantem... ale służy mu to ;-) zarówno psychicznie jak i fizycznie....
Lov, :kwiatek: 8 lat skończył w maju już... Najgorsze ze ja się starzeje razem z nim 👿
baffinka, bardzo nam miło :kwiatek: ze skokami bywa różnie... Przez moją pracę, która jest kontraktowo-wyjazdowa co chwile mnie nie ma a to na 2 tygodnie, a to na 3.... Samuar wtedy ma wolne, chodzi tylko na padoki i na karuzelę, jak wracam to zwykle chwilkę trwa wdrażanie go do roboty, a często znów wypada mój wyjazd... Dlatego w tym sezonie wszystkie zawody przeszły obok nosa, już nic się w pobliżu szczecina nie dzieje.. Trochę szkoda, ale nic za wszelką cenę ;-)))
piotrowska, bardzo nam miło to słyszeć! I powtórzę się - jestem tego samego zdania 😡
Gillian, buziaki dla ciotki! :kwiatek:
Zairka, :kwiatek: Was z przyjemnością obserwuję cały czas na fb!
Jeśli zostaliśmy tak miło przyjęci, to mam jeszcze trochę fotek z serii 'Samu freestyle"

Co koń miał na myśli wykonując baletnica stajl?