"Nie ogarniam jak..."

donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
01 marca 2022 10:52
Nie ogarniam jak... ludzie idą do agencji i chcą żeby im zrobić logo & branding, dostają kilka wersji, inspirują się nią a potem idą w PowerPointa, robią własną rekreację która wygląda jak moje prace w Paincie z szóstej klasy.

I do tego wracają do mnie z tą wersją i żądają żebym im zrobiła z tego wektorowa wersję.

I pomimo tego że zrobiłam im ładniejsza wersję tej abominacji nazwanej logiem, nadal chcą swoją wersję z PowerPointa. Nierówna, z różnymi rozmiarami tej samej czcionki, jak mówię że wygląda jak z Painta to tak wygląda bo linijki brak (stąd nierówności), innego kształtu niż rozciągnięta elipsa to tam nie ma też.

K@#$&was mać nie wiem czy śmiać się czy płakać XDDDDDDD
Moon   #kulistyzajebisty
01 marca 2022 10:56
donkeyboy, przywyknąć. Niestety.
Osobiście wyznaję zasadę 4Z - zaprojektować, zaakceptować, zafakturować, zapomnieć 😎
Nie ma się co kopać z koniem.
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
01 marca 2022 10:58
Moon, na szczęście złożyłam wypowiedzenie dwa tygodnie temu i zmieniam pracę, więc mam to jako tako w dupie... ale kisne niesamowicie z tego pasywni agresywnego maila przesłanego dzisiaj rano dlaczego moja wersja jest fuj.

I już pół godziny próbuje się zmusić żeby odtworzyć to "dzieło" w SVG XD

W ogóle po co do nas z tym przyszli, trzeba było usiąść do Power pointa i zrobić samemu, zaoszczedziliby kasy haha
Czy tylko ja na reklamie DawMaga widzę dwa chore konie?? 🙄
Gaga ale dlaczego 2 ? żrebak nie wygląda na chorego.
blucha, może zmyliła mnie długość grzywy, że to starszy źrebak z brzydką sierścią
Ale klacz w tle dla mnie wygląda koszmarnie. W dodatmu jest uwiązana na kantarze ze sznura...
Słabe zdjęcie reklamowe :/
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
21 marca 2022 22:46
Ambasadorem dawmaga był ten aktor, co to gra u vegi i to jego jedyna zaleta, jeśli o jezdziectwo chodzi. Dramat.
Tęczusia   Po małym sporcie pozostał już tylko kac.
29 marca 2022 21:08
_Gaga,, ja przede wszystkim nie widzę reklamy DawMaga. 🤔
Tęczusia, została usunięta. Widać nie tylko mnie zaszokowała...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się