Precelek, a gdzie foty ze skoków, hę? Nie ma dokumentacji, to nie uwierzymy, pff! :P
anai, gratulacje udanych startów! Ajjj już mnie tyłek swędzi, żeby bardziej zawodowo Lucjana porzeźbić przez Twoje foty, pozytyw poziom hard! ;-)
arlyn, śliczne letnie foty!
Anderia, ehh, jak nie urok to sraka... :/ Trzymam kciuki za 'lajtową' diagnozę!
rtk, ałaaa, współczuję jeżdżenia na oklep! :P Ale... gdzie kask?!
Brzask, WOW! Gratulacje! Jak młodzian? Pewnie nawet uchem nie zastrzygł :P Z ciekawości: dlaczego w ujeżdżeniówce? Nie wolałaś w skokowe siodło pierwsze dosiady?
Macie mnie już dość cotygodniowo? :P
Dziś miałam deko więcej czasu na mizie-dyzie, mizianki, foteczki i inne takie bzdety, więc spamuję do porzygu :P
Generalnie jeździ mi się git. Mam coraz więcej kondycji i nie mam już zadyszki po pierwszym rozkłusowaniu :P Syn też nabiera kondycji ('zapracował' nawet na musli energetyczne 8-) ) i nie wyparowuje z niego energia po dwóch kółkach galopu.
Teraz jeszcze żeby tak dał się skondensować w galopie, nie rozwleczony dojść do przeszkody to by było przednio. Kwestia czasu - ciocia Ponia urzeźbi 8-)

Wyciąganie szkitów idzie bosko. Gorzej z ich skróceniem :P

I coś co, dziś sprawiło że prawie się rozbeczałam... Na co komu złote klamki, betonowe myjki, solaria. Szczęśliw Syn chyba jest 😍