No wlasnie zaczely te kulki sie kruszyc. Tosamo mam zreszta z padem dla koni gaited, z wycieciem na karku. A mialam go nie tak dlugo. Wlasnie z takich kulek, dwie warstwy od spodu i od strony siodla, majace trzymac siodlo. Trzyma, ale sie szybko zuzywa no i kon sie pod nim bardzo poci (mialam zamiescic link, ale znowu przy podgladzie rozjechalam forum i gdzies mi sie zagubila instrukcja do skracania linku)
Pojechalam wiec w koncu i kupilam tez za 80. Te z normalnym zaczepem byly tansze, ten ma rolke do podciagania popregu.

Rozwazalam tez kupienie takiego rekawu ze skory owcy, gdyby znowu sie zaczela odparzac, ale te poduszeczki na popregu bardzo pomagaja, nawet w 100F , pot odplywa kanalikami i powietrze tez.
Ten popreg Pro Choice jest super, wydaje mi sie ze mialam go w rekach w sklepie dla zawodowych kowbojow CoolHorse, gdzie ceny sa nooo..z wyzszej polki. I towar tez. Zwykly neoprenowy gladki byl po przecenie o polowe 60$, gdzie identyczny i tej samej firmy byl 50 w normalnej cenie w sklepie gdzie kupilam ten obecny.
A wlasnie, mozna tez zapytac, jakie pady polecasz? ja na razie uzywam kocow z welny, dobrze wsiaka pot. Dokupilam szerszy tylny popreg, bo wrzynal sie w brzuch.
Jak pisalam, mam teraz dwie stowy na koncie w paypalu, wiec moge cos dokupic 🤣
Gdybys cos potrzebowala, a nie mogla znalezc online, pisz, bedziemy szukac :kwiatek: