Końska rewia mody cz. VIII (2014)

I teraz bede miala dylemat  😁 Chyba musze wziac wszystkie i poprzymierzac ;p
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
17 stycznia 2014 21:53
Przymierz, zrób foty i wybierzemy. 🙂
wątek zamknięty
Harja a ja znowu się wyłamię i powiem że mi to wygląda na brillanta Blassgrün z lemon-oliv 😉
wątek zamknięty
Kasjo w Eskadron Royal z uwiązem Ocean i w derce York 🙂
[img]https://lh3.googleusercontent.com/1GsRrBtECTY7ITBLJhJFW01PHqoqiCLh0xZtg6_a_es=w360-h540[/img]
wątek zamknięty
protoniasta, no to teraz zagwozdka 😀 jak będę miała w łapach to dokładniej obfocę 😉
lib, bardzo ładnie!
wątek zamknięty
A ja dziś dostałam w prezencie od niezastąpionego Yard-Equites pad Caballowy i już w pełni rozumiem zachwyt! Perfekcyjne wykonanie, super jakość. Siedzę i się do niego ślinę  😍
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
18 stycznia 2014 07:56
lib oo jak śłicznie, bardzo lubię niebieskości na siwkach 🙂

olek fajne połączenie kolorów! Czekam na zdjęcia na koniu 😉
wątek zamknięty
Nici stars 2013 (niestety brak słońca)

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
18 stycznia 2014 11:21
Angeel, popieram Minosię, Rost na kasztana a Burgund na skarego 🙂

anai, przesłodko! Mnie ten kantar kusi niesamowicie, może się trafi taki na wyprzedażach 🙂 W ogóle uwielbiam wszystko, co ma gwiazdki 😁
wątek zamknięty
wabankowa masz [url=http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/95084?q=eskadron+mint&kategoria=&stan=&lokalizacja=&sortuj=0&widok=0&strona=]tutaj[/url] łezkę eskadron mint
a może po prostu weź ten czaprak z horze do kompletu 😀

Dziewczyna z tego ogłoszenia niestety nie odpisuje na propozycje kupna nie wiem czemu.
A tego z Horze do kompletu nie chciałam, bo chciałam coś lepszej firmy, ale juz udało mi się kupić Eskadrona  😍
wątek zamknięty
18 stycznia 2014 13:04
anai błagam, nie męcz... wygląda naprawdę świetnie!  😜
wątek zamknięty
olek bardzo ładny, powinien dobrze wyglądać na siwej  😉
anai sama słodycz  😜
wątek zamknięty
olek, nie da się ich nie lubić 😉 pokaż na modelu koniecznie!
anai, bosko! co za przystojniak 😀
wątek zamknięty
Demo w eskadronie blackberry
wątek zamknięty
Podglądowo Siwy w polarze z royal/navy 😉

wątek zamknięty
Bardzo ładnie mu w tym kolorze 🙂
Jaki rozmiar derki?  🤣
wątek zamknięty
Chess, 165 oczywiście 😉
wątek zamknięty
19 stycznia 2014 15:07
harja, haha, 165 i takie króciutkie jest na niego? 😂 To ty chyba musisz mu derki na zamówienie kupować 🙂
wątek zamknięty
Ha. To i tak nie tak źle 🤣
Zwierzę na którym jeżdżę nosi chyba 160 czy nawet 165, z tym, że mniej go opina 🙂
wątek zamknięty
Livia, oj tam króciutka od razu 😁 najważniejsze, żeby grzbiet zakryło i osuszyło po jeździe, klata jakoś się dopięła, więc damy radę 😉 Gorzej jeśli przyjdą naprawdę duże mrozy, bo zimówka... ekhm... KLIK na szczęście dostaje na zimę takiego futra, że derka praktycznie jest zbędna, jedno okienko mu musiałam w boksie wyjąć, bo się pocił 😉
Chess, ano, chyba tragedii nie ma  🤣
wątek zamknięty
harja Bardzo uroczo wygląda w tej zimówce, a w niebieskim Eskadronie dla mnie szałowo  😜

Zrobiłam zdjęcie różowiutkiego komplety, jeszcze jakiś różowy cotton w tym samym odcieniu i będę usatysfakcjonowana  😁

wątek zamknięty
Chess, 165 oczywiście 😉
Klusek też 165 bo niby wysoki nie jest jakoś specjalnie ale wszystko rozkłada się na szerokości 😉
Horze robi spore te swoje derki (z zaniżoną numeracją) 😉 i na Kluska 155 jest jak ulał... z tym że na ostatnie zapięcia 😉
Właśnie wróciłam ze stajni, bo musiałam oba ogony choć zgrzebłem z grubsza wyczyścić, bo chodzą tak brudne, że trudno uwierzyć, ile razy dziennie koń potrafi się tarzać w błocie 😉
a że jutro ma lać cały dzień, to nie wiem, czy nie zrobię im dobrze i nie zapakuję w plandeki co by dzień lepiej minął 🙂
Niestety codzienne czyszczenie (ba, nawet 3x dziennie najmniejszego sensu nie ma) bo zaraz efekt jest taki sam.
wątek zamknięty
Dziewczyny 💃 czy dostanę jeszcze gdzieś cottona nici stars białego i Magenta dl w wyprzedażowej cenie? Chciałam kupić w equishopie ale już się sprzedaly  🙁 :kwiatek:
wątek zamknięty
20 stycznia 2014 22:59
Czekoladowiec bardzo fajnie, jeszcze owije i będziemy robić piękne zdjęcia!

harja super w derze ale mało wyjściowo :p

ja chyba potrzebuję psychoterapeuty... kliknęłam właśnie czaprak, owijki, derkę, kantar i uwiąz ocean  🙇
wątek zamknięty
maison raz się żyje  🤣, ja poszalałam niestety dużo bardziej :P i na dodatek zaczynam żałować że czterech rzeczy jeszcze nie kliknęłam  😵 możliwe że uda mi się coś fajnego jutro obfocić 🙂 pewnie gwiazdki eskadronowe. Dla mnie jest to jedna z najładniejszych kolekcji eskadrona od bardzo dawna
wątek zamknięty
Taki Caball do mnie leci 😍 Kocham moją przyjaciółkę! 🤣
wątek zamknięty
21 stycznia 2014 15:55
wymodelowana, fajny, eleganckie zestawienie kolorów - czekam na zdjęcia na modelu 🙂
wątek zamknięty
Czy mógłby mi ktoś zrobić porównanie blackberry do jarpolowej śliwki? Zastanawiam się, czy owijki jakrpola pasowałyby do tego czapraka  🙂
wątek zamknięty
mils   ig: milen.ju
21 stycznia 2014 21:37
Przepraszam z OT, ale muszę... anai Twój Dino ma normalnie głowę idealną! 😜
wątek zamknięty
Kochani.. czy mógłby mi ktoś wstawić zdjęcie porównujące Eskadrona Pink (chocochip-pink) z Eskadronem Mauve? Najchętniej z nausznikami jeśli ktoś by miał  :kwiatek:

Z góry bardzo dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.