chętnie. zaproponuj ile 😉 ja tej strzały i tak nie wykorzystam. a na 'postarzające punkty' (przyzwyczajajmy się :hihi🙂 szkoda mi funduszy w tej chwili. więc chętnie je przyjmę.
wątek zamknięty
3 ?? 😉 tylko daj mi login to ci powysyłam z trzech kont 😎
wątek zamknięty
3 trochę mało 😉 1ag = 300e
5?
wątek zamknięty
ok 🙂 no to tylko loginu mi brak 😉
wątek zamknięty
Ja mam na wydaniu AA chciałabym za to WoY 🙂
Ktoś chetny 🙂 ??
wątek zamknięty
Gdzie sie zglasza bugi, bo te objective juz mnie doprowadza do bialej goraczki 😤
wątek zamknięty
chyba na forum/game play?
a z jakim masz problem?
wątek zamknięty
Nie zalicza mi sprzedazy 100 manure, a sprzedalem raz 200 i trzy razy po 100.
wątek zamknięty
jestem też na tym teraz ale nie uzbierałam jeszcze dość żeby spróbować... zgłoś to do modów. napisz wiadomość do Ow czy coś?
wątek zamknięty
sei ty wysyłaj AA na CzArNa1996 😉
zaraz powysyłam z wszystkich kont zapro do cb 😎
wątek zamknięty
ok 😉 jestem w gotowości 🏇
edit: poszło 🙂 ty to masz tych kont! 😜
wątek zamknięty
2 są koleżanki 😉 a jednego zaproszenia od niej nie przyjełaś i poszło tylko 4 AP 👀
przyjmuj od Ktosiówny i leci ostatni Agiging Point 😎
wątek zamknięty
Ponawiam, że mam na wydaniu Artemis' Arrow i 13 Agingów 🙂.
Da się jakoś przekazywać pieniążki??
wątek zamknięty
* jak mi zamula to forum! 😵 *
Gagulec, ja za agingi mogę sprzedać WoY lub PoC (nie pamiętam co chciałaś :hihi🙂 tylko że za sensowną cenę 😉
wątek zamknięty
Gagulec, Niby da się. Jeśli potrzebujesz kasę z drugiego konta to wystawiasz najmniej potrzebnego konia za tyle ile potrzebujesz z rezerwacją dla drugiego nicka i kupujesz tego konia na tym drugim koncie i kasa już jest na tym pierwszym 😉
wątek zamknięty
sei - za ile tam będziesz chciała 🙂, ale mam tylko 1 konto z którego mogę to wysłać...
Wyślij zaproszenie na Gordonka 🙂. Chętnie bym poprosiła o WoY. A Agingów mogę dać nawet wszystkie, tylko
nie wiem jak to zrobić 🙂.
Notarialna - genialny pomysł! Dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
ale to trzeba mieć dostęp do private sale a gagulec ma chyba za młode konto. tak jak i ja z resztą.
edit: zaraz wyślę zaproszenie. za 10 ci sprzedam? 🙂 nie musisz mi ich wysłać na raz. tylko pamiętaj o mnie co tydzień 😉
wątek zamknięty
Trzeba 🙂, na jednym chyba już mogę z tego co widzę, a na drugim się poczeka 🙂, chyba że mi się znudzi czekaie, to się zrezygnuje :P.
Edit:
sei - tylko tego WoY to na konto Czesiowa 🙂
wątek zamknięty
poszło 🙂
edit: tak w ogóle dopiero jakiś czas temu do mnie dotarło czemu ty tak te WoY chcesz 😉 a to przecież 2 x więcej czasu na trening!
wątek zamknięty
No dokładnie 🙂.
Sei - poszedł jeden Aging, jak tylko mi się odblokuje to poślę kolejny 🙂.
Ja co chwilę mam do oddania Agingi bo ich mało używam 🙂.
wątek zamknięty
ok 🙂
ja zawsze jak mam źrebaka to mi palma bije 🤔 zwyczajnie nie mogę się doczekać aż skończy gry i zobaczę ten maksymalny GP 😂 czasem też jak bardzo się nudzę a wszystkie konie obrobione :P albo kobyła w zaciążeniu 😉
wątek zamknięty
Hmmm, mam ogierka 1 rok i 6 miesięcy i nie mogę mu zapodać WoY... Nigdzie nie widzę info, od jakiego wieku można to podać konikowi... Wiecie coś na ten temat??
wątek zamknięty
też nie widzę informacji nigdzie ale może tak jak niektóre dopiero w wieku 3 lat?
wątek zamknięty
też nie widzę informacji nigdzie ale może tak jak niektóre dopiero w wieku 3 lat?
3 lata nie, bo kobyłce co ma 2lata i 2 miechy mogę dać 🙄
wątek zamknięty
to może dopiero jak skończy gry? czyli 1.8?
wątek zamknięty
dziewczyny a co z tym sprzętem? jak mam go zdjąć z konia? 😂
wątek zamknięty
sei - jak jestes na stronie danego konika i masz to okienko "Equimpent" to dajesz "Replace" i wybierasz "..." czyli nic 🙂
wątek zamknięty
Gagulec, u mnie na przykład jak zaznaczam "..." to wyskakuje error, że tak się nie da.
wątek zamknięty