Marcelin to jak kupisz deepblue, to wstaw koniecznie fotkę, bo jestem bardzo ciekawa czy ten akurat brillant jest do podrobienia, bo kolor jest absolutnie unikatowy! 😍
Tak mówicie o eskadronowym nowym greenie , że dziwny kolor , więc wklejam poglądowo zdjęcie na G. Może ktoś się przekona do koloru , mi się bardzo widzi , ale ja tam zielony lubię no i oczywiście był to must have na wiosnę 🙂
dommaz ładnie wam w tej zieleni 🙂 ciągle mi chodzi ona po głowie, ale nie zaryzykuje chyba. Marcelin bierz lavendera 💘 Ubrałam Eviano dziś w euro-stara superieur grey melange i jakoś tak sobie. a mam w zanadrzu nówkę excellenta grey melange - dostałam jako czaprak na zawody - i już wiem, że będzie średni.
Livia U niestety tylko te w pionowe pasy mi też bardziej podoba się ten wzór którego zdjęcie wstawiłaś a z tych pionowych chyba nawet nie ma z zielonym : / ja sie czeje na ten 😜 ; http://www.equishop.com/eskadron-polo-pad-uk-style,id-2572
Jedne poziome, drugie skośne, diagonalne, ty dwa razy napisałaś o pionowych. 🙂 To czepianie się słówek, ale aż zaczęłam szukać pod wpływem twojego postu, trzeciej wersji pasiaka. 😉
Marcelin , Livia , kociarnia , agata* dziękujemy 😀 Dobrze ,że nie zainwestowałam jeszcze w zielone nauszniki i owijki jaki był zamiar na początku , to by była już przesada 🙂
Pięknie Fuerte wygląda! Strasznie podoba mi się ten czaprak, ale jakoś nie mogę się przekonać, raz mi się widzi na moim koniu, raz nie. Poza tym kosztuje okropnie dużo i jest za wielki na mojego mikroszkapa. Lepiej w Caballe inwestować. 😀 Marzy mi się chyba z 5 różnych kolorów.
juliadna coś czuję, że będziesz miała zajęcie na cały dzień w czwartek za tydzień jak przyjadę 😀iabeł: btw: Fuerte we wszystkim cudnie 😉 Bardzo podobał mi się na zdjęciach nowej kolekcji Jarpola!
Ja zamówiłam białego Caballa na zawody 🙂 Rozprzestrzeniacie zarazę 😁 Do tego jeszcze muszę kupić białe owijki Eskadrona, białe kaloszki z futrem już kliknięte, więc lans na zawody będzie jak się patrzy. juliadna szykuj się do walki 😀iabeł: 😁
Altiria też znam ten problem padów wyglądających jak derki na moim Belfaście 😉 dlatego ES ma jeszcze Stripe'y w rozmiarze M 😀iabeł: na szczęście dla naszych portfeli jest ich bardzo mało 😉
Strucelka walka na Caballe? 😀 Którego 😎? Altiria zawsze za mną chodził ten ES, ale na Lolku by nie było ładnie więc go nie kupiłam. Ale na Fuerte to już musiałam kupić 😀 Arimona kupiłam burgunda a później to już leci z górki, kolejne to był biały i ecru a niedługo przyjdzie atrament/szary i jeszcze jeden 🙂
juliadna szmatofoty i mierzenie czeka Cię w czwartek 😀iabeł: Zwykły biały w stylu polopada, z dwoma złotymi sznurkami 🙂 Jedyne czego Ci nigdy nie daruję, to polopad Moon 😀iabeł: