pokemon w zeszłym tygodniu jak rozmawiałm z panią z Hooksa to nadal trzymała sie tego terminu. dzisiaj będe wysyłać kolejne zapytanko!!bo ich trzeba zdecydowanie pomęczyć.. 👿 ehh......
Byłoby zbyt pięknie aby to było prawdziwe. Hmmm a ciekawe czy dałoby zrobić rezerwacje teraz kiedy jest promocja na inne ogłowia ale żeby to poszło w jednej kompletnej paczce
dziewczyny paczka powinna jutro najpóźniej pojutrze już u mnie być!!coś dłuugo idzie.,., 🤬 Ale trasę przemierzyła nieziemską!! 🤣 Co do rabatu...to normalnie ...mamy mega pecha... 😵 Ale zapytam Panią czy da radę by były te artykuły w tej cenie..w końcu kurcze je zamówiłam i zarezerwowałam!!
ja też czekam z niecierpliwością, trochę się zezłościłam tą promocją 😤 ale trudno, mam nadzieję że przynajmniej ci którzy czekają na kolejną turę załapią się na zniżę.
Laski tylko jak już będziecie miały towar w rękach to chwalić się tu zdjęciami na modelach bo jak nie to 🤬
he he....nieźle!!! 🤣jutro już na bank u mnie będzie paczuszka!!!bo dzwoniłam do kuriera dzisiaj!! 😉 😉wiec dziewczyny już niedługo wasze cuda będą u was!!!
wlasnie, dojechala? A czy ktos z Krakowa lub okolic bliskich tez bral w tej turze cos? Czy tylko ja? bo nie wiem z jakimi kosztami przesylki do siebie sie liczyc ;-)
Paczuszka dojechała!!!! 🤣 🤣 wiem ze już napewno jest u mnie w domku tylko dokładnie co i jak napisze wieczorkiem jak tylko wróce. Siss ojjj szła chyba z tydzień...bo niewiem dokładnie kiedy do niej pieniążki doszły... 😉 😉 (coś moim zdaniem długo szły) Ale trasę niezła przewędrowała!!