A to ja pochwale się moją która forumowa ceffyl mi robiła za co jeszcze raz dziękuję mimo że pomyliły się projekty i zrobił się ten bez napisania kto jest właścicielem 🤣 to i tak jest boska 💘 co o niej sądzicie? 😀
Odkopuję z czeluści 🙂 Gdzie można zamówić drewniane tabliczki na boks? Najchętniej wypalane. Szalone dwie sztuki 😉 więc chętnie jakieś DIY. Ktoś poratuje? :kwiatek: W ogłoszenia zaglądałam, ale jakoś tamtejsze produkcje mnie nie porwały.
Jak dla mnie te tabliczki ze zdjeciami konmi kojarza mi sie z tymi zdjeciami na nagrobkach cmentarnych. Ale to tylko moje zdanie 😡 nie chcąc nikogo urażac. A jak jest z ta laminacja na papierze fotograficznym? Potem to mozna gwozdziami przybic czy jakas ramke kupic? I jak mozecie polecić jakiś prosty program graficzny ktory ogarne biorąc pod uwage to, ze z grafika poza obróbką zdjec nie mam nic wspólnego?Z gory dziekuje za pomoc 😀
Papier to papier, wiadomo, że gwoździem przebijesz tylko.. po co? 🙂 Zamów sobie u kogoś taką tabliczkę jak nie chcesz się bawić z programami graficznymi. Ja używam na co dzień Photoshopa do tabliczek, polecam, ale do najprostszych nie należy niestety.. Spróbuj może z Gimpem?
no właśnie ja tam (i z tego co poszukałam) widzę wcześniej tabliczki z laminatu - do pisania zmywalnym markerm. Kiedyś taką miałam i jak po kilku miesiącach zmieniłam paszę i dawki to jednak po starciu, został ślad po napisie. Po kilku takich zmianach tabliczka robiła się nieczytelna.
Jagoda8, Proszę na forum przedstawić dlaczego Pani doświadczenia są "najgorsze"? 🙂 W prywatnej korespondencji już wspomniałem jak postępujemy z pomówieniami.
Mam porównanie , moich tabliczek wykonanych w innej firmie ( niestety już nie wykonują takich usług ) oraz tych wykonanych w Equigrav . Moje maja trzy lata te z Equigrav rok . Te trzyletnie wyglądają zdecydowanie lepiej . Nie przypominam sobie prywatnej korespondencji 🤔
Jako właściciel oczernianej firmy chętnie poznam imię konia, którego tabliczka jest taka najgorsza-zweryfikuję czy w ogóle realizowaliśmy takie zamówienie.
Słowem wyjaśnienia,
wszystkie tabliczki Equigrav mają dożywotnią gwarancję-w przypadku zniszczenia wystarczy odezwać się mailowo- bez problemu wysyłamy nową 🙂 Chociaż muszę przyznać, że od początku działalności, mając na koncie tysiące wyprodukowanych tabliczek, docierają do nas jedynie pochlebne opinie, a wszelkie reklamacje (które od 6 lat prowadzenia działalności możemy policzyć na palcach jednej ręki🤣😉 wynikały wyłącznie z błędów pracowników lub firmy kurierskiej.
A skąd w ogóle wypłynął temat? Otóż forumowa Jagoda8 sfrustrowana jest długim czasem oczekiwania na zamówienie co spowodowane jest tylko i wyłącznie.... nieopłaceniem go w terminie. Ot cały ambaras 😉
Ja zamawiałam z equigraw, kontakt mailowy słaby (wysłałam wszystkie dane i zdjęcie przez formularz na stronie - cisza przez 6 dni. Wysłałam maila z zapytaniem czy dane dotarły, dostałam odpowiedź że tak i w następnej wiadomości dostanę projekty. Musiałam na nie czekać kolejny tydzień, w międzyczasie mój 2 mail z zapytaniem o czas oczekiwania został zignorowany...). Tak więc nie polecam. Projekt ładny, ale tabliczka cienka metalowa. Po 3 miesiącach jest już porysowana i zagięta (bardzo łatwo się rysuje) do tego ma ostre krawędzie i musiałam powiesić ją poza zasięgiem konia żeby przypadkiem się nie skaleczył. Nie pisałabym tego komentarza gdyby nie beznadziejny wpis producenta powyżej, który utwierdził mnie w przekonaniu, że nie chce więcej się z nimi kontaktować 😉
Equigrav, my tez czekamy na tabliczkę. Wpłata wykonana prawie dwa tygodnie temu. Zero kontaktu. Brak odpowiedzi na maile. W ofercie było niby „błyskawiczne wykonanie”. Hmmmm