Wolne miejsca w koniowozie na 2 konie na trasach: Wrocław - Rzeszów - Wrocław Poznań - Wrocław - Poznań Wrocław - Warszawa - Białystok i powrót Wrocław - Pomorze przez Poznań i powrót Poznań - Kielce - Poznań Poznań - Kraków - Poznań
[s]Potrzebuję przewieźć odsadka na trasie Mazury-Śląsk, taniej mi wychodzi wziąć pana Obiegłego z Wrocławia (koniowóz 3 miejsca, doświadczony przewoźnik) niż lokalny transport. W związku z tym szukam chętnych na transport na trasie:
Wrocław - Wydminy (okolice Mrągowa-Giżycka) Wydminy - Chotebuz (Czechy, tuż za granicą z Cieszynem) - zajęte jedno miejsce Chotebuz-Wrocław
Interesuje mnie termin za dwa-trzy tygodnie, dokładne dni do ustalenia. Proszę o pw lub e-mail.[/s]
Szukam transportu łączonego na trasie Warszawa - Dąbrówka Mała (KJ Ekwador "U Robsonów"😉 w terminie 21.03.2014 i Dąbrówka Mała - Warszawa 23.03.2014.
[quote author=aga1361 link=topic=69548.msg2035998#msg2035998 date=1394524592] 17-21/03/2014 termon do uzgodnienia 2 wolne miejsca koniowóz Warszawa -Poznań 2 wolne miejsca Hannover- Poznań- Warszawa Zapraszam 508558022 www.transportkonia.pl
2 wolne miejsca Hamburg - Polska (nieistotne gdzie dokładnie, bo w najbliższym czasie mam trochę kursów po Polsce więc połączę i dowiozę wszędzie) 535 360 318
Podpowiedziały mi ktoś, jak może się dokładnie nazywać firma transportująca konie np do Francji - działająca na terenie kujawsko-pomorskiego? pamiętam tylko, że to była spółka akcyjna 🤔