k_cian- z tymi plusami deszczu masz rację, ale już wczoraj gdy nie padało okazało się, że jest dużo komarzysk właśnie przez wilgoć... a mamusia i rudy wyglądają przekomicznie te pomarszczone oczy 🤣
Dość długo wpatrywałam się w to zdjęcie, zastanawiając się czemu ma taką szeroką głowę na tym zdjęciu 😂 Dopiero po dłuższej chwili załapałam, że to łeb drugiego konia 😁 [/quote]
hehe, na tych dwóch pierwszy biały, bo wcześniej przed zdjęciami był wyprany porządnie 😁 Pongo ma swoje ulubione hobby: ubrudzić się tak żeby Pancia ręce załamała jak przyjeżdza... 😵
mbalicka, to ostatnie zdjęcie jest absolutnie przepiękne! 😍
też się w nim zakochałam 😍 , a autorka nawet mi nic nie powiedziała i sama je znalazłam, ale już 'okrzyczałam' 😉))))))))))
k_cian rewelka fotki, świetne minki i jaki kubraczek ten źrebol ma 😀 gagulec : JAKI OGON!!! Piękne zdjęcia! 😜 fruuwam zazdroszczę takiej rzeczki w lesie, bomba!
k_cian, aż mnie na wspominki naszło jak tatko rudego do krycia na dwóch nogach ze stajni wychodził :P a rudy za młodu ludzi taranem brał hehe, coś zdecydowanie z tatki ma 🙂
No opowieści jak nie mógł przejść obok, żeby za dupsko nie trzasnąć któregoś czy ludzia czy konia to full słyszałam 😉 o zadziorze mojej rudej 🙂 Aż normalnie nie poznałabym kolegi :P
To może jeszcze ja dołożę starsze zdjęcia Ponga 😀 Pongo jest mojej hodowli, brał udział w rajdzie TJN na Podhalu w 2009r., pod swoją ówczesną właścicielką:
Pobudkaaaa!!!
Portrecik:
I jeszcze portrecik:
Pongo jako jedyny był "na wędzidle", pozostałe konie, jak na "naturalsów" przystało -tylko na kantarach sznurkowych 😁:
I całkiem wczesne: Ponguś jako źrebolek ze swoja mamusią Palką (po Persecie oo):