anil22, - fiolety na karych zawsze sztos! I kurtka śliczna 💘
Jak to w poniedziałek, skąd wiesz? 😀 dziekuje, na Insta wszystkich niemieckich sklepów jest wzmianka, ze kolekcja od 1 dostępna. I widzialam też odpowiedź profilu Eskadrona na pytanie jednej dziewczyny. Teraz PsofS i Schocke dla mnie to samo w sumie co mial ostatnio Eskadron wiec nic odkrywczego dla mnie. Ja czekam na jakiś przelom 😁 dairoxroxi dziękuję. Tak jak twoj tylko wersja xxl 😁 https://www.instagram.com/p/CLxDFjXrUHA/?igshid=2avebldafokx
Ja jestem zakochana w nowym Ps of Sweden, a szczególności w coffee 😍 póki co chyba tylko w jednym sklepie jest wersja monogram bez falban, ale i tak nie ma dostępnego rozmiaru cob 🙄
Witam w klubie 😁
Powiem Wam, że na walentynki dostałam swojego pierwszego w życiu Eskadrona. Jakość bardzo fajna, ale... to nie to. Chyba nie kupię kolejnych. Nie podoba mi się jak wersja skokowa jest wykrojona. Te przednie poły są tak do przodu, że regularnie mi się tam klinuje końcówka wodzy...Jakieś rady na to? 🤔
Ten PS to jest ferrari wśród czapraków 👀 Za każdym razem jak go zakładam to mam rewelacyjną jazdę, serio 😁
Już pisałam do jednego sklepu żeby ściągnęli mi monogram coffee i tak się dziewczynom ze stajni podoba, że od razu hurtowo trzy sztuki wlecą 🤣 jeszcze czekam na odpowiedź sklepu, ale mam nadzieje ze jeszcze uda się domowic
Już pisałam do jednego sklepu żeby ściągnęli mi monogram coffee i tak się dziewczynom ze stajni podoba, że od razu hurtowo trzy sztuki wlecą 🤣 jeszcze czekam na odpowiedź sklepu, ale mam nadzieje ze jeszcze uda się domowic
Szanse, że będzie można je domówić z PS są małe. Ale wiem gdzie jeszcze są 🙂
Właśnie mamy w stajni fulla i coba, ale fulle na naszych kucykach zakrywają pół konia, jeszcze na to siodełko 16 i krótka tybineczka i jak w pół derce 😜 to czekam do poniedziałku czy może uda się wyczarować :kwiatek: Anil dzięki za linki :kwiatek: chociaż w razie czego z PS strony wychodzi mi podobna cena, ale wysyłka będzie za free jak się w PL nie uda znaleźć
Jak dla mnie nie. Podobna do tej z 2019. Kolory sa przygaszone, oczekiwałam żywych wiosennych. Ale to kwestia tego co kto szuka. Aha i ceny jak za Heritage 😵 I oczywiście granatowy bo dawno nie bylo 😁
Ja też. Czekałam tylko na Eksadrona z myślą, że będzie wesoło kolorowo. Chyba kupie coś z Anky. Lub ze starych Eskadronowych kolekcji po normalnej cenie.
Ojoj, też nie za bardzo moje klimaty, a chciałam jakiś kantarek fajny. No ale jeszcze poczekam na całość, ale chyba kupię coś ze starych kolekcji. Można już gdzieś więcej zobaczyć?
Różowy całkiem przyzwoity, mi sie jedynie spodobały granatowe ochry. Ale tak jak pierwsze takie ich ochraniacze kupiłam za 160zł tak nie wiem czy w tym roku się skuszę, bo już w zeszłym roku cena zmieniła się o 50zł 😉)
Widzę że w Koniku już ruszyła przedsprzedaż tej nowej kolekcji, nic a nic mi się nie podoba. Takie wyblakłe te kolory i nijakie... mogliby Heritage dorobić zamiast tego 🤣
Jako totalna maniaczka granatu napiszę iż... paskudny ten odcień :/ W cottonie w ogóle, fujka! W połączeniu z taupe, ten model durawoven wygląda not bad, ale cena jak za tak cienką szmatkę, uhm, deko powala O.o
Cottony są strasznie słabe, zero fajnej, kontrastowej lamówki. Różowy kantar w paski (pozostałe też, ale one zawsze są ładne) mi się podoba, dralon w kratę i derki siatkowe. Jakoś ta kolekcja bez polotu.