UnicornWitch, musisz polować, zwykle są chyba przed wejściem nowej kolekcji. Chociaż wtedy już takie resztki wyprzedają, więc nie ma gwarancji, że upolujesz to co chcesz.
budyń, ok, dzięki za info. 🙂 A więc, nie pozostaje mi nic innego jak zamówić to co chcę, bo już w niektórych sklepach jest napisane, że to kolekcja limitowana i nie ma gwarancji zamówienia. 😉
Jakieś przeceny sztybletów i wędzideł ? 🙂
www.koniesklep.pl do soboty -40% na większość produktów
Poszukuje kaloszków w dużych rozmiarach (XL), chętnie z futrem, w przyjemnych cenach. Widział ktoś może? :kwiatek:
Kurtki zimowe -30% w AMIGO
kurtki zimowe i bryczesy -40% koniesklep.pl
widzial ktoś Cottony Eskadrona w promocji moze? 🙂
w paddoku jest przecena na wszystkie termobuty 🙂
Czy ktoś dysponuje kuponem / kodem rabatowym do Equishopu i wie, że nie wykorzysta = chętnie by się podzielił? 😉
termobuty, kamizelki-50% w pasikoniku
na stronie wyświetla się -30%,jednak trzeba kliknąć i w kategorii widać że ceny są równo -50%
Posiada może ktoś rabat do sklepu "trok.pl" ?
Czy jest aktualnie jakiś kod do Bergo? :kwiatek:
Bergo: na zakupy poniżej 300 zł winter10 - 10%
zakupy od 300 zł winter 15 - 15%
Ważne do końca marca.
czy uda mi się zamówić gdzieś kaski KEP ze zniżką większą niż 15%? :kwiatek: ozłocę za pomoc
15% rabatu w horsetown.pl z kodem : INSTA
Dziś darmowa wysyłka na stronie St. Hippolyth z hasłem "wtorek"
Czy jest aktualnie jakiś kod do arcus-konie? :kwiatek:
Pasi-konik: 🏇
- Derki -40%
- Cała kolekcja Escadron Classic sport (jezień/zima) -40%
Pasi-konik: 🏇
- Derki -40%
- Cała kolekcja Escadron Classic sport (jezień/zima) -40%
Pewna jesteś? Bo w poście na FB widzę, że na -40% są derki z kolekcji Classic Sport tylko.
EDIT: Rzeczywiście jest też na parę innych modeli, m.in. Kavalkade i HKM. 🙂 Skorzystałam, dzięki. 😀
TRUE RIDER
Kupując derkę oraz czaprak w komplecie z kolekcji Sparkle otrzymasz od nas nauszniki do kompletu GRATIS!
Wystarczy, ze w komentarzu do zamówienia podasz nam swój rozmiar!
Promocja trwa do 28.01!
horsetown dużo promocji na harry's horse, anky i inne stare kolekcje 😍
Dziewczyny czy gdzieś się komuś rzuciły w o czy promocje na zimowe rzeczy ? Muszę sobie zamówić czapkę, najlepiej Piekura, Spooksa czy Fera
xxagaxx popatrz na pasi konika i febro 🙂
xxagaxx, https://tophors.pl/product-pol-18569-CZAPKA-SPOOKS-NELLY.html jeśli taki kolor Cię satyfakcjonuje.
Do końca dnia jest jeszcze darmowa wysyłka.
xxagaxx w pasi-koniku masz na czapki -50%