wymarzył mi się pad copper, skokowy, ewentualnie ruby. przeszukałam chyba wszystkie sklepy, ogłoszenia ale jeszcze trochę się trzymam myśli, że może coś przegapiłam... może coś widziałyście :kwiatek: :kwiatek:?
ewentualnie jakiś inny ładny ciemno czerwony/bordowy lub miedziano/brązowo/ pomarańczowy dla ciemnogniadego?
Podpisane jest na dole, jasny brąz to Wood. Coppera nie ma. Ale jest w Koniku skokowy Bordeaux i Marone np. I ujeżdżeniowy Ruby, jeśli nie masz bardzo krótkiej tybinki w skokówce, bo Anky są malutkie.
Podpisane jest na dole, jasny brąz to Wood. Coppera nie ma. Ale jest w Koniku skokowy Bordeaux i Marone np. I ujeżdżeniowy Ruby, jeśli nie masz bardzo krótkiej tybinki w skokówce, bo Anky są malutkie.
velvety i snake odpadają, chociaż bordeaux odcień ma fantastyczny. A Marone jakieś takie... wyblakłe? no nic, dzięki za podpowiedzi :kwiatek:, a ja szukam dalej.
emptyline , tak, z tego co pamiętam ta kolekcja z grassem była strasznie cienka i szmaciana znajoma miała właśnie grass, Pea mam i jest sztywny, jade nigdy nie miałam w rękach więc ciężko ocenić
Sivrite, ten drugi od lewej wygląda sztos! Szkoda, że te VSki są takie małe 🙁 a DL z kolei ogromne i pod skokowym siodłem wyglądają fuj 🙁
DL-ki ogromne? Najmniejsze z tych, jakie posiadam. :P Mnie właśnie bardzo pasują do krótkiego siodła i to jest jeden z najważniejszych powodów za Anky dla mnie. Ogromne to są Eskadrony. Wyglądają jak półderki. Oo I Kramery też są wielkie, moje VS są tylko centymetr krótsze niż ujeżdżeniowe Anky, używam ich jak DL.
Anky Ruby. Ale jakbym napisała, że Chilli, to naprawdę byście nie znaleźli różnicy... Pojechałam zobaczyć na żywo i serio to jest to samo. Aż żałuję, że kupiłam owijki z drugiej ręki, bo bym wzięła teraz identyczne. :P
Sivrite kolor kameleon. 😎 Podoba mi sie ta nowa czerwień ma ktoś na karym ? 😁 gdyby była z tymi drobinkami co granat i czern bym się nie zastanawiała 😁