Howrse gra :)
sprzedam pilnie OM za kupon.
ewentualnie też upominek hestii, kamień filozoficzny oraz 5 żywioł 🙂 za kupony
[s] Również pilnie sprzedam cr za kupony(5-ty żywioł, objęcia, kamień), brakuje mi tylko 2 diamentowych do końca 🙇[/s]
Wydałam wszystkie oszczędności, kupiłam jeszcze 10 zestawów... i miałam tylko jedną diamentową 😵 👿 Poprzednio jednak częściej wpadały :/
Kończę pierwszą od dawna promocję, choć Graniego nie zdobyłam :/ Ale Morrigana mam... nie było warto :/
CzarownicaSa, niestety wszystkie promocje na Howrse bazują na szczęściu... Ja w 15 miałam 5 Diamentowych, 3 wpadły mi z daily. Tak, skończyłam event mając jedną za dużo... Niestety tak to działa. :/
ehh, brakuje mi ostatniej diamentowej 🙁
ja zdobylam wszystkie karty i wczoraj dostałam diamentowego Jokera. Żałuję że nie można dostać drugiego Graniego 😕
Ale w sumie i tak uwielbiam karty, bo póki co to jedyna promocja w której w ogóle mam szansę na nagrodę główną, w innych nawet z użyciem kuponów nigdy mi się nie udawało 🤔wirek:
no nie wierze.. w ostatnim momencie dzięki mojej sitterce Najka777 mam graniego i morrigana 🙂 😵 💃
To widzę, że wszyscy jednak zadowoleni. : D Ja też lubię karty, mam... 8 ukochanych Vintage. : D
Ponawiam pytanie, nie chce ktoś wejść do drużyny cobów irlandzkich?
mi średnio poszło w kartach, ciągle powtórki i same brązowe i srebrne.
Mam 10 passów na com do wymiany na kupony na pl.
Kiedy mają usuwać możliwość ubijania koni na kupony?
jeszcze nie wiadomo
Sprzedam:
Wyzwanie Tytanów - 2 kupony
3x OM - 5 kuponów
Nyks - 3 kupony
ZHe - 1 kupon
3x 5ty Żywioł - 5 kuponów
[s]3x ZJ - 2 kupony[/s]
(w przypadku wymiany na knk + 2 konie do ceny)
Kupię każdą ilość PP (30 000), RP (65 000) i PZ (50 000)
Nowy post żeby było widoczne. Widzieliście co się dzieje? Jak lecą masowe bany? przynajmniej 20 osób które znam dostały bany. Nawet moderatorzy... banik na 2 miesiące i zero punktów karmy... Dramat
Głównie multikonta i "generowanie kuponów" dla innych graczy - czyli ubijanie koni innym
Czyli mnie nie dotyczy, ale z ciekawości chciałam wiedzieć.
Głównie multikonta i "generowanie kuponów" dla innych graczy - czyli ubijanie koni innym
"Generowanie kuponów" dla innych graczy nie jest zabijaniem koni, to jest w 100% dozwolone. Jest to np. mienie sittera-botera. Większość banów poszło za skrypty i klikacze, które ostatnią są plagą na Howrse. I dobrze, że w końcu znaleźli sposób, żeby się tego pozbyć...
Hm... laickie pytanie, co ta za skrypty i klikacze?
Podejrzewam, że rodzaj programu, który sam klika tak jak się go ustawi. W grach sieciowych dość powszechny. Np. stawiasz postać przy jeziorze, bo ma łowić ryby i zamiast nie spać całą noc to ustawiasz bota tak, by sam je łapał. Sprytniejsi gracze instalują alarmy, które budzą ich jeżeli pojawi się admin serwera czy moderator.
Idiotyzm, jaka to przyjemność z gry? Ale chyba przestaję się dziwić, wystarczy wejść na strony niektórych graczy rankingowych, to odnosi się wrażenie, że powinni zaszczepić się przeciw wściekliźnie. Wyraz "Nie" jest ich ulubionym wyrazem, a grę traktują aż nazbyt poważnie.
Hm... laickie pytanie, co ta za skrypty i klikacze?
Jak Maluda pisze, proste programy, które zapamiętają i powtarzają Twoje kliki. Do obrabiania koni na PD jak znalazł.
Idiotyzm, jaka to przyjemność z gry? Ale chyba przestaję się dziwić, wystarczy wejść na strony niektórych graczy rankingowych, to odnosi się wrażenie, że powinni zaszczepić się przeciw wściekliźnie. Wyraz "Nie" jest ich ulubionym wyrazem, a grę traktują aż nazbyt poważnie.
Dla mnie to gra jak każda inna, taki "zabijacz" czasu wolnego w chwilach największej nudy. Nie traktuje tego jako wyścig, właściwie za bardzo się nie staram by przeskakiwać w kwalifikacji.
Mi się zmiana ubijania koni na gwarantowane 10k jeśli grasz podoba. Bo do tej pory rzadko ubijałam konie na kupon- bo po pierwsze pierońsko drogie były, po drugie trzeba było je robić codziennie przez miesiąc-dwa inaczej nie miało to sensu... ale z kolei wielu graczy poświęcających kupę czasu grze odebrało to jako ogromny cios, bo teraz nie będzie ich stać na konto VIP, hodowlę, płacenie sitterom itd.
Więc suma summarum- gracze "dla przyjemności" się cieszą, gracze "dla rankingu" zgrzytają zębami. Ciężko stwierdzić czy zmiana będzie na dobre czy na złe..
No ja ostatnio też nie ubijam, przedtem po prostu kupowałam takie po 24 roku życia i powoli doprowadzałam do 30 lat, albo sprzedawałam Nyksa, jak ktoś nie miał kuponów, to zamiennie dawał mi takie dziadki. Teraz dziadki drogie jak diabli, Nyksy sobie kwitną, a ja nie bardzo mam czas postarzać gromadę koni. Obrabiam Boskie i te co dają diamenty. No niekiedy ubiję komuś za kupony.
CzarownicaSa, a ja na przykład mam masę koni i VIP jest mi potrzebny, żeby je szybko ogarnąć, a nie do rankingu. nie mam tyle czasu, żeby każdego konia robić bez automatyzacji itp. no i nie wiem jak będzie, jak będę mieć mniej kuponów. najwyżej będę brać udział w mniejszej liczbie promocji. i pewnie dużo osób tak zrobi, zamiast kupowac kupony za kasę.
No i ja to rozumiem, nie dziwię się że Wam się taka zmiana nie podoba. Czy będzie dobrze czy źle czas pokaże... na razie ciężko teoretyzować.
Ja się nazywam na howrse :gaji 🏇
Jednej dziewczynie napisali ze chodzi o ubijanie koni na multikontach. Bo za multi jest miesiąc bana, ale powykrywali kto ma X kont i ubija konie innym (prosta sprawa kupuje od graca x 10 koni ubija i kupony wysyła temu samemu graczowi). Z tego co wiem kliker (np. Tiny), jest niewykrywalny pod warunkiem zatrzymywania go co jakiś czas i zrobieniu kilku koni ręcznie. Ja osobiście wole ubijanie koni. to był pewniak. Fakt że zanim koń osiągnął 30l to trzeba było pół roku codziennego klikania, ale mógł to robić każdy. Taka prawda że te punkty lojalnego gracza mają minusy. Sama zauważyłam że kilka razy punkty nie zostały przyznane. Nie wierzę że robiąc 500 koni, plus blup, plus zawody, plus zajęcie się ośrodkiem, zdobyłam np 2 punkty gdzie robiąc to samo w poprzednim dniu otrzymałam 10...
CzarownicaSa, a ja na przykład mam masę koni i VIP jest mi potrzebny, żeby je szybko ogarnąć, a nie do rankingu. nie mam tyle czasu, żeby każdego konia robić bez automatyzacji itp. no i nie wiem jak będzie, jak będę mieć mniej kuponów. najwyżej będę brać udział w mniejszej liczbie promocji. i pewnie dużo osób tak zrobi, zamiast kupowac kupony za kasę.
Jak chcę coś robić przy koniach z automatu, to wchodzę na mobilną wersję- wtedy jest to za darmo.
Jednej dziewczynie napisali ze chodzi o ubijanie koni na multikontach. Bo za multi jest miesiąc bana, ale powykrywali kto ma X kont i ubija konie innym (prosta sprawa kupuje od graca x 10 koni ubija i kupony wysyła temu samemu graczowi). Z tego co wiem kliker (np. Tiny), jest niewykrywalny pod warunkiem zatrzymywania go co jakiś czas i zrobieniu kilku koni ręcznie. Ja osobiście wole ubijanie koni. to był pewniak. Fakt że zanim koń osiągnął 30l to trzeba było pół roku codziennego klikania, ale mógł to robić każdy. Taka prawda że te punkty lojalnego gracza mają minusy. Sama zauważyłam że kilka razy punkty nie zostały przyznane. Nie wierzę że robiąc 500 koni, plus blup, plus zawody, plus zajęcie się ośrodkiem, zdobyłam np 2 punkty gdzie robiąc to samo w poprzednim dniu otrzymałam 10...
A co, jeśli gracz płaci w CR, jak ja? Albo w koniach? Albo w ogóle płaci na innym serwerze? Mylisz się, to nie jest tak łatwo wykrywalne, o ile oczywiście konta logowane są z innego IP. Dlatego właśnie uważam, że chodziło albo o logowania albo o skrypty. Ale któż może wiedzieć, co nam znowu Ubisoft wymyślił...