Ostatnio w Grene byłam kilka lat temu, gdy kupowałam czaprak i szczotkę koniuchowi, więc zmiana mnie zaskoczyła.
czy ktos z was wybiera się na Cavaliada – Poznań 2013
http://pzhk.pl/blog/2013/11/12/cavaliada-poznan-2013/pomyslałam sobie , że można się zrzucić na paliwo i pojechac jednym samochodem , czy ktos byłby chetny ?
Jak przeżywacie pierwsze dni zimy? 🙂 Czy u Was też nie było prądu? 😉
Moje konie póki co zimą zachwycone 😉. Ja nie za bardzo,ale dzisiaj akurat mi się podoba 🙂.
Foto z dzisiejszego poranka:
mi od 2 dni w końcu włączyli prąd
oj tak dzisiaj piekny dzionek 🙂 🏇
troche nas zasypało , koniki się ciesza ,właśnie opalaja się na słoneczku 🙂
Takie dobro jak prąd docenia się dopiero jak się straci haha 🤣.
Ale cieszmy się, że mamy to za sobą 🙂.
Ja tymczasem lecę korzystać z uroków zimy i pędzę pojeździć i odśnieżyć koniem podwórko 🏇
Witam.odpowiedziano mi ten ten wątek i mam pytanie,może znacie miejsca w okolicach giżycka gdzie można pouczyć się jeździć konno ?
Gospodarstwo rolne Szarek koło Ełku szuka doświadczonego jeźdźca do pracy z młodymi końmi więcej na faccebooku
https://www.facebook.com/pages/Gospodarstwo-Rolne-Szarek/167807053270230 może ktoś szuka pracy akurat.
beata12, Wilkasy. Ośrodek jeździecki "ANULA". Instruktorem jest Pani Anna Komoń
czy ktoś będzie chciał marchewki ?
1 kg. - 50 gr. ładna i duża , zamawiałam już i polecam 😉
[s]pytanie drugie , czy ktos miałby pozyczyć ochraniacz transportowy na ogon ? tylko nie FULL musze zaraz po swietach zawieźć klacz , a mój się zniszczył 🙁
odwdzięcze się , np. jakąś ładna zimową sesją 😉[/s] juz nie aktualne 😉
i 3 sprawa , czy ktoś byłby chetny na jakąś zimową sesję zdjęciową ?
cena promocyjna , ustalam indywidualnie 😉
Ja też chętnie zamówiłabym 50kg.
Czy znacie mężczyznę z okolic Orzysza, który wozi konie przyczepą do przewozu koni z namalowanymi po bokach końmi? Trochę taka zrujnowana jest.
Orientujecie się może gdzie dostanę najbliżej Giżycka, Olecka wysłodki buraczane? 🙂
Cześć dziewczyny 😉 Jako, że być może przyjdzie mi się przeprowadzić w Wasze okolice to wiecie czy może w okolicy Gołdapi/Olecka jest jakiś pensjonat dla koni? 😉
POMOCY !
ma ktos z Was pożyczyć ( oczywiście zapłacę) przyczepę na jednego konia ?
bardzo pilne ! znacie kogos kto może ma taką przyczepkę ?
potrzebuje soboty na niedziele , muszę jechac po konia
Taką przyczepę mają w Wilkasach ,w ośrodku jeździeckim Anula.
dzięki , trochę za daleko
szukam bliżej trochę , ale faktycznei ak nic nei znajdę to zajadę tam 🙂
co tu taka cisz ? :P
jefdzie ktoś z Gizycka w Ndz. na cavaliadę ? i ma wolne miejsce ?
hej, ja nie z Waszych terenów ale kilkanaście lat temu byłam na obozie w Kruklinie... małe gospodarstwo agro, prowadzone przez małżeństwo. Wtedy koni było ok.25, mieli też dużo psów i kotów. Działa tam coś jeszcze? 🙂 Pozdrawiam
Jest. Widziałam ogłoszenie, że instruktora na sezon szukają 😉
http://www.mazurskiesiedliskokruklin.pl/rekreacja/stajnia
łał 😵 jeśli to to, to się na prawdę nieźle zmieniło... 👀 chyba trzeba zobaczyć na własne oczy 😉 pozdrawiam
https://www.facebook.com/zkopytaprzezwarmieimazury?fref=tsStowarzyszenie nasze wspólnie z Panem Antonim Pacyńskim
Członkiem Centralnej Komisji Egzaminacyjnej PZJ, lekarzem weterynarii, olimpijczykiem z Meksyku 1968r.
Zapraszamy wszystkich na szkolenie z doboru i dopasowania rzędu jeździeckiego.
Pan Antoni opowie też jak pojechać do Meksyku
Szkolenie odbędzie się w "Makowej Stajni" w Wołownie.
29-03 godzina 10
Koszt to 40 zł.
czy ktos sie wybiera ?
Giżycki wątek na piątej stronie... Chyba czas go rozbudzić 🙂
Może wiecie czy jest ktoś w okolicach Giżycka/Kruklanek/Świętajna/Olecka, ewentualnie Ełku kto prowadzi treningi w kierunku ujeżdżeniowym i dojeżdża do klienta? Myślę o czymś na wakacje, bo ostatnio źle ze mną jak nie ma kto na mnie pokrzyczeć 😁.
I druga sprawa 🙂. Nie wiem czy nie zostanie potraktowane to jako ogłoszenie. Jeśli tak to usunę. Nie chcę dawać ogłoszenia w odpowiednim dziale, bo boję się, że tam się po prostu zgubi 🙂. A może akurat ktoś coś słyszał. Chodzi mi o to czy nie wiecie czy ktoś poszukuje kogoś do pracy przy koniach na wakacje? Potrzebuję dorobić trochę grosza i chętnie zajmę się końmi, pomogę w stajni, poprowadzę rekreacyjne jazdy jako instruktor(z tym, że zaznaczam, że nie mam zrobionych papierów), objeżdżę konie. Mam zrobioną brązową odznakę jeździecką. Srebrna w planach na ten rok. Oczywiście jestem osobą pełnoletnią. Interesują mnie wyżej wymienione okolice. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje :kwiatek:
A ja z kolei szukam osoby chcącej pojeździć konno w zamian za pomoc w stajni. Osoba taka miała by konia na wyłączność coś na zasadzie dzierżawy. Może ktoś coś słyszał o chętnych 🙂
Revoltowicze to kiedy robimy ognisko ? Mieszkamy tak blisko siebie a się nie znamy , znam tylko parę osób.
kaloe, mi by pasowało w któryś weekend 🙂. Zaproponujcie datę jakąś i miejsce, a ja się postaram dostosować 🙂. Fajnie by było poznać tutejszych koniarzy, szczególnie, że jeszcze nawet nie miałam takiej okazji z powodu zbyt krótkiego stażu zamieszkania na Mazurach 🙂
Problem w tym że jak na razie tylko my dwie jesteśmy chętne na to ognisko. 🙁
Huculska Ostoja, palemka, TRATATA, dragonnia, annamazonka, Monika, Dementek, i reszta forumowiczów, których nie wymieniłam z tych okolic- Czy któraś też by była chętna na propozycję kaloe? 😉 Może w końcu by nam wypaliło 🙂
Mnie teraz nie ma w okolicy... I nie wiem, kiedy będę 🤔
Ja bardzo chetnie się pisze 🙂
w końcu trzeba sie zgrać i zrobić ognicho integracyjne 🙂 🥂 🏇
tylko nie w ten weekend , bo mnie nie będzie , bo musze jechać z kl. do og. i w 21-26 też odpadam bo mnei nie będzie 😉