A na wiosnę były w zeszłym roku jakieś przeceny w Hooksie? Chodzi mi o to że latem jak zmieniali katalog to była porządna wyprzedaż i stąd moje pytanie czy na wiosnę też tak jest?
Dzięki. No sama nie wiem na gniadym, to szału nie ma i widzę, że ten naczółek to taki strasznie błyszczący, na stronie wyglądał na taki bardziej stonowany, ale przynajmniej nie jest opadający 🙄
Również bym się podłączyła. Wiem jedno, jak ktoś się tego podejmie to trzeba to zrobić szybko bo towar w promocyjnych cenach pewnie szybko się rozejdzie 🙁
Mogę zrobić zamówienie.ale musicie mi jak najszybciej napisać co chcecie i najlepiej,żeby kwota przekraczała 1500zł to przesyłka za darmo,a reszte kosztów wtedy to grosze.i ja robie zamowienie na hookseurope.pl i w euro,bo na tej drugiej stronie to tylko na terenie ich kraju a jesli chcemy paczke do polski niestety ceny w euro. Pozdrawiam
NatLat powiedziała, ze może specjalnie dla nas zrobić zamówienie i zbiera ludzi. U mnie różnica między koronami a euro na całym zamówieniu wyniosła około 20zł. Zamawiałam rzeczy dla ludzi ze stajni więc troche tego było. To nie jest jakaś kosmiczna kwota.
Myślałam, że tylko chwilowo niedostępny. Ajj szkoda bo tak mi się podoba to ogłowie, że bym sobie kupiła jeszcze jedno 😵 Chociaż ten nowy model Aurora też fajne 😜