anai to powiem Ci, że jestem pełna podziwu, że pojechałaś w taki upał .... ja zdychałam od samego łażenia 😉 a co dopiero taki wysiłek .. wow ! Aktualnie taka pogoda jak dzisiaj jest dla mnie idealna.
baffinka haha widzisz.. pozazdrościłaś kąpieli w takie upały i upał aż zniknął 🤣 ale dla mnie super !!!
Widzę, że szalejesz z tymi wyjazdami na zawody !!! Trzymam zatem kciuki !!! Kurde i zazdroszczę tych skoków, ja jestem ogólnie nielotem i skoków panicznie się boję ... ale chciałabym na kucu coś pokicać.. może kiedyś na stare lata się odważę 😉
Fantazja super się prezentujecie !! I tak jak
Libella napisała , że bardzo miło się na Was patrzy !
Zuzu. życzę owocnej pracy !!! I kobyła super wygląda ( nawet nie widać, że miała jakąś przerwę )
mtl to wielkie gratulację 🙂
dommaz ale masz ładne zdjęcia !!! I jakie masz długie włosy !!!! ehh i ten zachód 😍
mils to super wiadomość !!
ekuss napiszę tylko tyle : zazdroszczę !!!! 😎
a ja ostatnio przesiadłam się na kucynka 😉 Rudzik ma focha i zaczął na nowo ręce wyrywać 🙄 , więc poszłam na łatwiznę i postanowiłam dziadowi zrobić kilka dni wolnego i przesiąść się na kuca.. efekt taki sobie haha 🤣 Maxik fajnie tupta a ruda gnida bez zmian 🤣 ale jutro mam zamiar z rana przejeździć fochy ( liczę, na wygraną 😎 )
wrzucam kilka foteczek kucynka ( fotki by
Mąka )
zaciesz
kłusik
i galopppp