Nirv, - ten róż to jest cudo! 😍
flygirl, - ładna kolekcja brązów 🤣 Choć rozumiem, ja sama mam 4, z czego czekoladowego schocke mam takiego samego w wersji VS i DL 🤔wirek:
Mam pytanko - ten brąz eskadrona nowy to na żywo jest bardziej czekolada? Bo na katalogowych to taka trochę kupa, a na zdjęciach w Internecie pięknie czekoladowy jest. Poluje na kantar i nie umiem wybrać jak zwykle 😂
Propo kantarów eskadrona, to one zwyczajnie zmalały jakoś niedawno. Przyjaciółka ma Cob z Platinum sprzed dwóch lat , ma 6 dziurek regulacji i zapina go na środek, a teraz zamówiła skyblue i cob i on ma 3 dziurki regulacji, koń ledwo wszedł 🤔 Wymienila na full, będę od niej pożyczać do przymiarki, bo ostatnio kupowałam tylko futrzaki i nie wiem czy xfulla nie wziąć.
Mam też pytanko, czy ktoś widział na żywo czaprak z softshellu z nowego eskadrona?
Ten konkretnie. Przepadłam jak wrzuciłam na konia w apce, ale zastanawiam się czy warto, bo jest droższy niż glossy nawet 🤔 Oczywiście, wrzucałam czapraki tylko po to, żeby zobaczyć jak wyglądają kolory i wybrać kantar, a teraz za mną chodzi... to się leczy, czy za późno? 😁